Ангел92 кога веќе имаш сако во таа боја можеш со бели панталони и некоја мачка во јака боја, да не се ограничиш на бела и зелена, може на пример портокалова, жолта, сина, златеста и сл. Уште подобро кога чантата и маичката би ти биле во иста боја комбинирани, а сакото со чевличките.
Одговара ли црвен кармин со патики? ...оти сега гледам чевличките бели ми се скинале,па патиките ми остануваат...ќе испаѓам јас за 20тина минути,па која ќе види,нека ми одговори што побрзо
Според мене не, зашто комбинација со патики е повеќе спортска комбинација а на спортска не иде баш кармин.. Ако сакаш можеш да ставиш лабело со розевкаста нијанса, или нежно црвена. Или па воопшто не ставај ништо, можеш само римел и безбојно лабело.
Сакав да облечам кафени панталони и зелена маичка но е полу ролка на куси ракави со црно сако и црни кондури
Девојки ај помош. Си купив плава кратка сукна со висок струк и сега не знам со што да ја носам. Планирав да ја носам со црвено сако, бел корсет и црбени салонки, но сестра ми ми ги зеде сакото и салонките и сега останав без ништо. Ве молам некој предлози со што би можела да ја искомбинирам. Ваква е бојата.
^ Со црно сако, штикли и салонки кремави, по можност лаковани и блузичка можеш кремава, а можеш и кафена, бела... како сакаш. А, можеш и црни салонки и чантичка, како сакаш. Втора комбинација: можеш ваква боја на кошула: ( знам, набапкана е типкава, ама мислам на таква кошула и чевлички ) Трета комбинација: Вака нешто? Четврта комбинација, можеш да ја искомбнираш со бела обична кошула.
Добра замисла,само салонките не одат!Е сега штета што не може да се реализира.. _______________ Оваа боја,а и моделче оставаат голем избор за комбинирање.Зависи како тоа сакаш да изгледа. Ако сакаш да добиеш некој ефект на колор блок,тогаш можеш со некоја циклама кошулка,или блузичка. А може и неон зелена,само пази овде може многу лесно да се направат утки,мора да се внимава на сите детали и понеутрален аксесоар. Доколку сакаш нешто по нежно и слатко,цветен дезен би било совршено. Мене,најубаво оваа боја на сукничката ми оди со окер P.S таква и ми е комбинацијата мене за вечерва,окер со сино. Може со крем,или кафе боја..ма сите земјени тонови. На нозе,пуна пета,салонки и оксфодки може,во кафена боја. И неколку сликчиња,за идеа со кои бои може да се комбинира... Спојлер
Вчера си купив црвено сако не кратко од оние малце по долги и на ракавите е со бело преубаво е ама врска си немам како са го комбинирам ... некоја помош и си имам и црвено бели балетанки како стартки се напред
Можеш со кремова лелеава кошула , црни панталони , крем салонки и крем ташна. Пробај искомбинирај нешо и во морнарски стил пр. маичка во риги, цевка фармерки , и балетанките.Еве ти некои слики, па може ќе добиеш инспирација
Црвени панталони, кремасто сако и кремасти балетанки со каква маица одоздола да искомбинирам и со каков накит??
^ Или со бела маичка, или со црна. За црната незнам баш, ама пробај си ти, искомбинирај. За накит, јас би или некое долго ланче со привезок, пример бувче или големo кратко ланче еве да речеме
Да испитам ситуација... Да видам мислење.... Сепак ќе треба да пробам... Aма сепак мислам дека не би идело, ама ај... Овие Спојлер Со вакви панталони слични Спојлер Имаат каиш на нив самите сошиен што е иста боја како оксфордките и маичка еднобојна во некоја боја што ја има на панталоните?? Одговара? М? Имам и одговарајуча ташна со долга рачка... Ај да видам мислења, па сепак пак ќе размислам за комбинацијата
Хм, Теди, намногу зависи од тоа какви се панталоните. Имам јас едни цветни, со каиш кафеав горе од самите панталони, ама доле кај нозете имаат како ластици, потесни, па личат како шалварки. Ако се такви, а мислам дека се, јас не би ги носела со вакви чевлички. Некако, ми се сосема друг стил, а мислам дека и материјалот на панталоните не лежи со чевли, кои на изглед, круто делуваат. А да ги фотнеш ти панталоните?
Па такви се... Мајка ми ме убедуваше дека иделе а ја и викам не, па дури и се замислив... Па си реков да прашам. Со што ги носиш на нозе тие ? Од лани ги имам, многу ги сакам, ама многу ме ограничуваат.