Имам фустанче со патент напред во ваква сина и сакам да го искомбинирам со ова ташниче (кое по втор пат е во темава ) и сакам трета боја. Пошо не сакам варијанта со исти штикли како ташничето...
Ги носам со сандали на дрвена плута. Моите се на црвено, со бело и зелено, па и сандалките се црвени. А ги имам комбинирано и со балетанки Можеш и со некои римјанки да ги носиш. Што и да ставиш, да е во тој стил, така опуштено, кежуал.
TeДи ја да сум на твое место наместо тие кафевите чевличиња би облекла некои балетанки може у бела или розева боја зависи каква ти е блузичката на пр ако ти е розева земи облечи розеви балетанки мислам дека ме разбра
Па така и ги носам, ама сеа е уште рано за римјанки. Ај нека пукне сонце со балетанки ќе ги опнам Само нека пукне
каква сина само, небесна сина, тегет или мастило? Со небесна не би, али со тегет или мастило да може. Замислувам вака, мислам дека штосно би било, јас би носела
Ух, како не одговара, и тоа како одговара, посебно со мастило боја. Мене оваа комбинација ми е фаворит:
Знам дека е рано но јас да си прашам. За два месеци сум на свадба, старосватица сум Веќе почнав да размислувам што и како да искомбинирам. Сакам да ми дадете мислење , секој предлог е добродојден. Значи сакам долг фустан бидејќи никогаш досега не сум носела долг фустан и многу имам мерак. Сакам да изгледам убаво, елегантно, во некоја од боиве кои се актуелни.
Јас сум си послабичка, а имам пОголеми гради(не толку големи ама...девојчина што имаат колку мене си носат прслуци)..а јас никако неможам да ги заносам..сеуште носам бејби дол.. се чуствувам како премногу да ми ги зголемуваат.. а немаат мн големи памбуци само мали онака како што требит колку да не е без ич...ае некој совет ПЛЗ незнам што да правам...а без прслуци вејке ми се познаваат..
Имам еднобојно фустанче во ваква боја. Ептен е едноставно и сакам да го искомбинирам со други две бои. Мислев со nude штикли и плик-ташна и сино-зелена боја на обетки и некоја алка или прстенче. Што мислите? Секоја идеја е добредојдена.
Cупер ти е идејата со nude чевли и ташна,но синото-зелено не ми оди,прво ми светна дека нешто жолто можеш да додадеш или само зелено минт алка или обетки,јас со сино не би го искомбинирала,туку дај слика од обетките