а на тие што ги имам да им ја извадам жицата како ќе биде? (на едни пробав им ја извадив дека ме стегаа ама по едно перење и се изгузвалее се превиткале и сеа не се носат таккви..)
девојки какви штикли да одберам за овој фустан имам црни, кремави, и мастило боја. доле е тиркизна боја и е плисирано а горе е бело со чипка помагајте итно ми треба
Јас би одбрала и мастило боја Често ги комбинирам овие две бои заедно, па би ти препорачала да видиш како изгледаат заедно и да видиш дали ти одговараат според твој вкус
Немам обетки, ќе си купам А со златнен накит, мислам не златен туку златна боја? Никој друг не сака да ми даде предлог?
Јас сакам да си купам специјално црвени панталони за да ги комбинирам со светло тексас палто. Многу ми се допаѓа таа комбинација, а под тоа можеш нешто бело да облечеш. Сега на памет ми дојде и некоја темно сина кошулка, блузичка, или со морнарски риги... Можеш и со кафено, ама зависи какво кафено, јас овде би била мнооогу внимателна за да не биде работава све ми боје лепо стоје. Пробај постепено со кафеното, пример, кафени чевли и каиш, а бела блуза/кошулка плус црвените панталони и накит. Исто, побарај некоја шарена кошулка/блузичка која има такви топли/земјени тонови, би било океј, зш да не. И овие топли бои, црвена, портокалова, ми идат со златен накит. Не мора нели вистинско злато, него такви многу ,,златни,, алки на раце, некое долго ланче кое одговара со блузата и слично.
Женски, ајде малку Help.... Во сабота имам една специјална вечер и сакам да изгледам перфектно... Имам на план да облечам мастило кратка сукна и цигла боја блузичка,така натресена со тричетвртни широки ракави ( боже ама објаснив-ај нема веза). Од накит се мислам за златно кафено ланче и исто такви 2-3 од оние алките... Е сега проблем ми се патото и салонките...јас се мислам да бидат црни ,пошто имам и црвени,а други немам...и уште да ве прашам каква боја пликче,хулахопки..... ајде дадете ми некоја идеја
Ми се допаѓа што планираш да носиш, јас ти предлагам црни салонки и црна ташничка. Со црвени ќе дојде прешарено. Исто и палтото нека биде црно, најдобро би било да е сако, и супер ќе ти биде комбинацијата со златен накит.
mims уште едно прашање........ јбг досадна сум ок палто сако и јас мислев,ташна и салонка црно ,туку какви бе да бидат хулахопките... мислам да земам од оние нога боја што се,така ги викаат кај нас,или пак да земам од оние црните ,обични,свилени ???? кои ке стојат подобро?
Мислам дека прозирните ќе стојат подобро, само немој од оние бисерните што светат, земи обични на санда што се по 30 ден. Така ќе биде исто ко да не носиш хулахопки, сепак пробај и со црни што се прозираат и види како повеќе ќе си се допаѓаш.
Сакам да го носам ова сако, црна сукња со висок струк, но не знам што да облечам нагоре. Некој предлог?
Според мене некоја бела или крем блузичка по кратки или рамбовка (блузичката ќе оди под сукњата, ако се работи за сукња со висок струк како што јас ја замислувам)
Ја не обичам сака и кошула, така да со кремаста рамбовка и кремасто-розевки плико и штикли ја замислувам комбинацијата.
Дечки сакам да ве прашам за совет Прв пат ке носам фустан со шљокици цел,па да прашам од ваша страна со какви штикли да го искомбинираам ???? со црни некако незнааам не ми оди
И според мене, какви бои да има фустанот, црни штилки и ташна/плико најдобро ќе идат. Добро сега ако сакаш да експериментираш твое е. Инаку кои бои преовладуваат на фустанот?
Сребрен ке биде ист како на сликата,мислев да земам јака циклама мат стикли и таква тасна и мали менгјуси тоцки некои нејкам црнооо мислам дека циклама и ова ке одговара вие сто мислите???