Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Discussion in 'Мода и стил' started by FBI, Dec 27, 2010.

1. Macushkaa

Macushkaa Нов член

а на тие што ги имам да им ја извадам жицата како ќе биде? :) (на едни пробав им ја извадив дека ме стегаа ама по едно перење и се изгузвалее се превиткале и сеа не се носат таккви..) :)

2. mona22

mona22 Популарен член

девојки какви штикли да одберам за овој фустан имам црни, кремави, и мастило боја. доле е тиркизна боја и е плисирано а горе е бело со чипка помагајте итно ми треба

Attached Files:

3. inn

inn Истакнат член

црни

4. starfish

starfish Популарен член

И јас сум за црни.
    Баш фино ќе делува, поради појасот црн на средина.
    И чантичка црна. :)

5. angel92

angel92 Популарен член

Јас би одбрала и мастило боја ;) Често ги комбинирам овие две бои заедно, па би ти препорачала да видиш како изгледаат заедно и да видиш дали ти одговараат според твој вкус :)

6. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Немам обетки, ќе си купам :D А со златнен накит, мислам не златен туку златна боја?
    Никој друг не сака да ми даде предлог? :(

7. savana

savana Популарен член

Девојки си купив црвени панталони, дајте ми некои предлози за комбинирање на бои, освен крем и бела.

8. Doozy

Doozy Форумски идол

Јас сакам да си купам специјално црвени панталони за да ги комбинирам со светло тексас палто. :D Многу ми се допаѓа таа комбинација, а под тоа можеш нешто бело да облечеш. Сега на памет ми дојде и некоја темно сина кошулка, блузичка, или со морнарски риги... Можеш и со кафено, ама зависи какво кафено, јас овде би била мнооогу внимателна за да не биде работава све ми боје лепо стоје. :D Пробај постепено со кафеното, пример, кафени чевли и каиш, а бела блуза/кошулка плус црвените панталони и накит. Исто, побарај некоја шарена кошулка/блузичка која има такви топли/земјени тонови, би било океј, зш да не.

И овие топли бои, црвена, портокалова, ми идат со златен накит. Не мора нели вистинско злато, него такви многу ,,златни,, алки на раце, некое долго ланче кое одговара со блузата и слично. :)

savana and mims-89 like this.
  9. kejsi

kejsi Истакнат член

Женски, :hai:
    ајде малку Help.... :$
    Во сабота имам една специјална вечер и сакам да изгледам перфектно... :D :D :D
    Имам на план да облечам мастило кратка сукна и цигла боја блузичка,така натресена со тричетвртни широки ракави ( боже ама објаснив-ај нема веза).
    Од накит се мислам за златно кафено ланче и исто такви 2-3 од оние алките...
    Е сега проблем ми се патото и салонките...јас се мислам да бидат црни ,пошто имам и црвени,а други немам...и уште да ве прашам каква боја пликче,хулахопки.....
    ајде дадете ми некоја идеја :* :* :*

10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Ми се допаѓа што планираш да носиш, јас ти предлагам црни салонки и црна ташничка. Со црвени ќе дојде прешарено. Исто и палтото нека биде црно, најдобро би било да е сако, и супер ќе ти биде комбинацијата со златен накит. :)

kejsi likes this.
  11. kejsi

kejsi Истакнат член

mims уште едно прашање........ :$ јбг досадна сум :fubar:
    ок палто сако и јас мислев,ташна и салонка црно ,туку какви бе да бидат хулахопките...
    мислам да земам од оние нога боја што се,така ги викаат кај нас,или пак да земам од оние црните ,обични,свилени ????
    кои ке стојат подобро? :?:

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Мислам дека прозирните ќе стојат подобро, само немој од оние бисерните што светат, земи обични на санда што се по 30 ден. Така ќе биде исто ко да не носиш хулахопки, сепак пробај и со црни што се прозираат и види како повеќе ќе си се допаѓаш.

kejsi likes this.
  13. baguf4e

baguf4e Популарен член

Сакам да го носам ова сако, црна сукња со висок струк, но не знам што да облечам нагоре. Некој предлог?

Attached Files:

14. M.a.r.i.l.y.n

M.a.r.i.l.y.n Популарен член

Според мене некоја бела или крем блузичка по кратки или рамбовка :)
    (блузичката ќе оди под сукњата, ако се работи за сукња со висок струк како што јас ја замислувам)

15. JustBeYou

JustBeYou Истакнат член

Кошула некоја др боја и таква ташничка ... МОже и рамбовка :) но повеќе сум за кошула некоја

16. pamelche

pamelche Форумски идол

Ја не обичам сака и кошула, така да со кремаста рамбовка и кремасто-розевки плико и штикли ја замислувам комбинацијата. :)

17. lalala3

lalala3 Истакнат член

Дечки сакам да ве прашам за совет :) Прв пат ке носам фустан со шљокици цел,па да прашам од ваша страна со какви штикли да го искомбинираам ???? :worried: со црни некако незнааам не ми оди :^)

Attached Files:

18. Champs.Elysees

Champs.Elysees Истакнат член

^ Зашо да не иде со црни салонки?
    Ќе ставиш уште црн плик и мислам дека ќе изгледаш одлично. ;)

19. pamelche

pamelche Форумски идол

И според мене, какви бои да има фустанот, црни штилки и ташна/плико најдобро ќе идат. Добро сега ако сакаш да експериментираш твое е. ;) Инаку кои бои преовладуваат на фустанот?

20. lalala3

lalala3 Истакнат член

Сребрен ке биде ист како на сликата,мислев да земам јака циклама мат стикли и таква тасна и мали менгјуси тоцки некои :D нејкам црнооо :( мислам дека циклама и ова ке одговара вие сто мислите???