Meне виолетово и сиво ми е една од омилените комбинации. Ако е свечено лилјаково и сребрено преубаво одговараат.
мало лилјаково одговара со сиво многу.....а мене ми се допаѓа и со темно зелено или темно плаво ако имаш такви блузички можеш со фармерките да ги носиш
Имам сива блузичка, можам и со тоа да ги комбинирам. А за темно зеленото, имам блузичка, ама некако што знам... ич не ми одговараат. Фала ви.
Па сама си кажа дека она веќе комбинира со бело и црно Иначе еве погледни нешто поинтересно со лила фармерки за инспирација Спојлер
Девојки вечер сум на роденден кај другарка ама дома ќе го слави...се двоумам што да облечам ? Имам дома парчиња слични на овие..па вие што ми предлагате да облечам, дали првата комбинација или втората ? Заборавив да напоменам дека на нозете планирам да носам црни чизми ниски.
со оглед на тоа што времево е ладно надвор,би ти рекла втората комбинација повеќе дека одговара,а ако блузата е со голи рамења стави си некој детал,дали ланец или марама.Убав помин!
И јас повеќе се двоумев за таа комбинација, а планирам на половината да ставам црн каиш и црни дрвени обетки па марама или некое ланче би било премногу...фала ти многу
^^^ Мене не ми се допаѓа Многу бои има измешано,а и фустанчето или туничето не ми се свиѓа многу.Подобро облечи некоја друга туника или подолго џемперче.
ЕЕ мене баш ми изгледа весело за нејзини години...зошто да се става во темни бои Само може џемперчето да го носи незакопчано,или евентуално ако има за некоја нијанса потемно онака баш и одговара на годините барем мое мислење
И на мене ми се допаѓа, баш изгледаш слатко и убаво. А за накит можеш само некои розеви обетки ако имаш да ставиш или пак алка повеќе мислам дека не ти треба...
фала на искрените совети инаку имам розеви обетки, и циклама часовник.. можеби нешто од тоа ќе ставам ако одлучам да излезам вака
^ какви обетки розеви? Освен некои малечки топченца, други не ти требаат. Како тетка ќе си. Свитхарт океј си така облечена,немој да се пренатрупуваш со бижутерија. Less is more.
Мислам дека не ти e ова добро искомбинирано,тоа црното ако ти е хеланка или хулахопка зошто врз ова фустанчево не облечеш нешто црно болеро или сл. ,тоа белото ако ти е блуза под фустанчето облечи некоја црна таква или пак не облекувај ,затоа што ова оваќа ич не ми се допаѓа имаш многу бои измешано.
Ashling имам баш такви мали топченца Исидора тоа црното не ми се хеланки,тренирки се (за по дома) ама јас мислев да го носам со фармерки
Девојки ајде малку помош, имам кошулка бела како оваа http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 29,r:4,s:0 само со виолетови риги,иста е вака со долги ракави струкирана,кажете ми со какви панталони би ја носеле вие или фармерки,се мислев да ја носам со црни цевка и црни кратки чизмички ама не знам дали одговара....ваше мислење???
Јарец убава кошула имаш прво . Второ можеш да ја комбинираш и со црни панталони и со фармерки , ама јас би си искомбинирала со фармерки . Не знам зошто ама поубаво ми е така Јас па имам слична таква кошула ама долга е ептен , до под газ доаѓа и никако не можам да ја пикнам а да не се гледа дека е насобрана .
Можеш и со црни а можеш и со плав џинс и каиш (баш како на сликава), нон-стоп носам така и многу ми се допаѓа Стави некои впечатливи алки, нежна шминка и испеглана- пуштена коса или во висок реп и немаш гајле. Можеш да си облечеш и чизмички на штикла. Е тогаш комбинацијата ќе биде чиста 10ка
Според мене со црни панталони цевка и со кратки чизми мислам дека најмногу ќе ти одговара...и евентуално некој црн каиш.