јас би носела големи и впечатливи обетки, на златно да бидат, и некои тенки златни алки (најобични). а косата собери ја во пунџа или пуштена со големи локни
фала ви на двете инаку за пуштена со локни малку сум скептик, не знам зошто а пунџа не затоа што имам малку клемпави уши и не ми стојат убаво пунџи
Кажете ми вие со што би го комбинирале ова чантенце/футролче? Малечко е,за мобилен и уште нешто.. mislenje1135828.html#p1135828
потполно истото сакав да ти го пишам, впечатливи обетки и алка во иста боја (златникава) а косата собери ја, за ушињата не се секирај можеш да им кажеш да ти бидат покриени, да не се гледаат, уствари јас па ич не сакам собрана коса а ушите да се гледаат без разлика дали се мали или не се клемпави :wink:
Сакам да си купам сукња во ваква боја, веќе ја најдов ама сеуште се двоумам дали да ја земам Не знам со каква блузичка да ја искомбинирам, сакам рамбовка да е, значи нешто едноставно, ама во која боја варијации на зелено не сакам, сакам нешто што ќе ја освежи и разбранува комбинацијава Предлози? http://perfectlydisgraceful.typepad.com ... 8833-320wi http://1.bp.blogspot.com/-ylHcUBF0Brg/T ... _green.jpg Ваква е бојата, може за нијанса само потемна
Здраво девојки...Ми треба ваш совет за еден месец сум на свадба,и сакам да шијам хаљинче,ми се допаѓаат две па не знам за кое да се одлучам...што велите вие??
Divinebutterfly, па добро си го комбинирала во комбинацијава. Други предлози, да нема златни детали многу, освен накит кој ми би одговрал ако би бил златен(златна боја, не мора стрикно до злато да се држиш ) Предлог црно обично фустанче со ташничево, според мене добитна комбинација anastasijaki Се работи за суќната на прват слика? Пократката ми се свија, и одговара со рамобвка, али јас не ми ја носела така. Ми се свија со тенко маиче на бриели ама од посвилен материјал, или кошулка на кратки ракави. Бои-бела, крем или тегет, или евентулано црно. Немој црвено, само
Мене првото повеќе ми се допаѓа само без тие цирконите горе. И да ако го шиеш, сошиј го во друга боја.
Моето фустанче ја има за основа онаа праска боја и неколку црни линии.Е сега,сакам да ве прашам за совет какви чевли(сандали) да си купам? црни малку досадни ми се