Еве сакам да ве прашам, како можам да го искомбинирам моето фустанче што го носев за полуматура. Иако не е нешто свечено, мислам дека само со балетанки и ташничка ќе изгледа ко за на прослава, а не за низ град...
^Зашто бе, баш е слатко фустанчево и нема да изгледа свечено, не се секирај. Можеш да го комбинираш со крем/бели балетанки и мала ташничка за преку рамо, едноставна, не плико. А можеш да го носиш за вечерни излегувања по кафичи, дискотеки, е тогаш можеш со пликце, сандалки, штикли ако носиш. Ако сакаш колор-блокинг и неонски бои, јас би го носела со светла јака зелена боја, такви обувки и ташничка, а накитот бел/кремав да неутрализира.
@Elena-97 Пробај со бела комбинација или крем. Имам една блузичка на прерамки е и горниот дел е чипкан. Бојата е бледо розева , нешто ваква али нијанса посветла/побледа. Предлози за комбинации??
Можеш со кратки пантолони во црна, бела , розовкаста боја Со три четврти Со фармерски куси Со нешто како ова да го исконбинираш A за навечер можеш со фармерки да го искомбинираш и со некој накит за да биде поупадливо Сега јас да си прашам Дали ланчево би го носеле на кошула ( имам зеленкаста и карирана црвено со бело) ? На што да го облечам , ама да не е фустан или некоја комбинација со сукња?
Па таа маичка можеш со скоро се да ја комбинираш . Eве специјално за тебе направив сет на Поливор, се надевам ќе ти помогне.
Девојки го купив фустанов само во зелена боја и како да го искомбинирам? Можам и со балетанки , сандали рамни некои ? http://trendy.mk/index.php?main_page=pr ... ucts_id=51
^^ Може со некои штосни сандалки, со ремчиња и сл. Знаеш на какви мислам... И некоја кежуал ташничка. Зелената убаво оди со светла кафеава, а може и со крем. Јас не би го комбинирала со дреч бои, за да дојде самиот фустан до израз. За посевечна варијатна, со крем штикли-сандали, дефинитивно. Или сандали со дрвена штикла, плута.
Ја купив маицава, иако е од памук малку е посвечена, и предниот дел е поинаку изработен. Еве ја: Со што би можела да ја искомбинирам, какви фармерки, накит, обувки, бои..?
Со крем панталони убаво би стоело, накит нешто како на маицата (чинам златно е), црни салонки или сандали, крем чанта, часовник со крем или со златен ланец... екстра
Можеш да ја носиш со шорцеви од светол тексас и бели акцесоари. Исто така можеш да ја комбинираш и со панталони во крем или црна боја, а и со обични фармерчиња. Се согласувам со starfish, зелена оди со крем и кафеава боја. Можеш со кафеави штикли и кафеави дрвени алки. Доколку одиш на варијанта со дреч бои, јас би ти предложила со портокалова. Јас предлагам крем суќна, црни сандали/римјанки какви и да имаш, низа од алки (црни, кафеави, крем), а на другата рака прстен. Мислам дека добро би стоело со ваков, не мора да значи ист како мојот прстен, муабетот ми беше за бојата на каменот и формата на самиот прстен.
Дали ланчево би го носеле на кошула ( имам зеленкаста и карирана црвено со бело) ? На што да го облечам , ама да не е фустан или некоја комбинација со сукња?
Девојки, на свадба ќе носам чипкан фустан црн со бела постава без прерамки. Не можев да најдам слика ама мислам дека знаете за каков зборам. Што мислите со каква боја да го комбинирам (чевли, чанта, накит). Косата ќе ми биде фатена па дајте предлог за накит, а и за модел на чевли(имам криви нозе па што мислите каков модел би го одвлекол колку толку вниманието )
Јас не би ставила бисери на кошула. Евентуално со фармерки или пантолони, маичка, од оние широчките малку свечана. За боите можеш и со фармерки, крем пантолони или било која боја имаш што одговара на крем, маичка во некоја светла боја (розе, портокалова, црвена) и сандали на плута.
Па ако косата ти е фатена тогаш најубаво би стоело мало кратко ланченце. За чевли најдобро црни затворени салонки, и црно плико. Можеш и кремасто,сиво, а ако си по храбра тогаш некое во дреч боја.
Поради тоа што косата ќе ти биде фатена (најверојатно во пунџа?), мислам да носиш некои висечки подолги обетки. Јас не би одела со ланче, зашто самото фустанче е чипкано доволно е тоа во пределот на телото. Со оваа комбинација мислам дека добро би одело лакована салонка (доколку имаш појака боја (црвена, циклама, тиркизна) - топ за разбивање црно-бела монотонија, а доколку немаш и кремава или сива би свршила работа.) Со лакованите штикли убаво би одела и иста боја лакована плик ташна. Спојлер
Феминки дајте некоја идеја како да ја искомбинирам сукњичкава? Денес излагам со другарки, а сакам сукњава да ја носам, ама незнам како да ја искомбинирам... Малку е посветла него на сликата, ама само за нијанса. Спојлер Од позади
Шо викате за комбинацијава за излегување. Оваа кошулка со фаремерки, и црни салонки. Е сега се мислам што да и направам на косава дали да е соберам некакако или пак пуштена И се мислам дали да носам црн или сив каиш. Црн за да одговара со салонките,или сив за да одговара со ташничката. Помошшшш!