^ Нема циркони на неа нели? Ако е така, ја би ја искомбинирала со кошулката како што има Анабела, што прашуваше погоре. И боја и се. И кремасти чевличиња и кремаста ташна. И накит зависи каков е патентот. Ако е како „сребрен“, ќе стаиш сребен наките или бижутерија само такви нека се, ако е „златен“ , златен накит.
Девојки, фала на предлозите за комбинацијата на кошулката. Е сега јас да прашам нешто. Во дефицит сум со позлатени работи, башка ми треба за една неформална пригода, така да штиклите отпаѓаат. Мислев да искомбинирам со сребрена алка, розеви балетанки(сигурно ми ги имате видено во Модни Критики темата, имаат мали цветичи и машничка напред, во винтиџ стил се), и дреч розева боја на лак ќе ставам. За ланче не ставам пошто ќе имам прстен на рака, уште не знам каков.. И светло сини фармерки.. Што викате?
Ливли црната сукњичка можеш да ја искомбинираш скоро со се. Со сите бои одговара, значи можеш да избереш маичка, кошула, корсетче во било каква боја и во зависност од тоа да одлучиш каква боја на чевли ќе носиш, и со балетанки одговара и со штикли, и со плутени сандали значи со се.
Го купив доста скапичко а сега не знам со шо да о комбинирам, всушност имам идеи но и се плашам.. Помош :geek:
Не можам да се одлучам кое да го шијам.во четврток одам кај шнајдерка, а и двата модела се преубави,сто мислите вие...... (на 15-ти сум на свадба)
Јас сум за второто, иако незнам за каква пригода ти треба, првото ти е посвечено, а второто можеш и низ град да го носиш и на свадби, прослави итн... Многу е убаво второто
^ Мене првотот ми е поубаво, а за што пригода ти е?? Ја би го носела со обична бела рамбовка одоздола, тоа горе одкопчано и тексаасни шорцеви.
Девојки советче едно Утре сум на свадба кај блиски пријатели па што мслите дал ие соодветно фустанчето да го носам за на свадба.Се мислам од една страна е ок,а од друга не ми е баш за на свадба Благодарам однапред
Само да си прашам дали ми е добра комбинацијава, или да мењам нешто? Ќе ја носам за роденден, во кафич ќе се слави. Ќе ја носам оваа блуза, ставена внатре во тиркиз/резеда фармерки со висок струк, цевка се. Долу ќе носам римјанки, црни со златни ремчиња. Од накит ќе носам малку поголеми обетки, сребрена основа и од нив ќе висат едни како топчиња, има зелени и тиркиз. Да не биде многу штуро вака, се мислев за уште една неупадлива светло зелена алка, и до неа уште една, со baby blue боја цветчиња, а алката е исто како сребрена. Се мислам да земам и лаковано црно плико. Ќе ја бива или да менувам нешто?