како што ти кажаа, ако имаш пошироки раменци извади ги, ама ако имаш потесни раменици и пошироки колкови остави ги. Грешка, мислев дека ракавите се онакви насобрани, а всушност биле потполнки, вади ги
mene lichno ne mi se dopagjaat potpunkite na ramenicite deluvaat nekako mnogu starovremski bar jas taka mislam mozhe ima nekoi parchinja koi se elegantni i so niv ama mene ne mi se svigjaat.
Кај ја загледа? мн е убава, пиши ми по лп кај и колку е Купувај ја одма, бојата е преубава ама носи ја со шорц или панталони, кремави, бледо жолто нежно розево минт со скоро сите бои оди. Ако сакаш колорблок со плави зелени виолетови портокалови панталони/шорцеви. На нозе балетанчиња или римјанки
Јас не би носела минт со црвено некако не ми одговара. Но еве ти права минт со црвено, можеби тебе ќе тисе свија
И јас не би носела така, со крем или бело ми е каде каде поубаво, но тоа е ствар укуса Ако мислиш дека добро ќе ти стои, пробај и види се, ти најдобро си знаеш.
Овој фустан е на мајка ми. Кинезките вакви носат.. Мајка ми вели и јас да го носам, ама нема да го носам Што ќе кажете вие за фустанчето :geek:
[СДК] Сакам да кажам... На фустанов му се потребни корекции,за да можеш ти да го носиш,односно да ти одговара на возраста. Треба да се корегира должината за некои 25-30цм,а и должината на ракавите за некои 10-15см.
Феминки ве молам за мала помош. Купив асиметрична сукња во нежно розева ама ептен нежна розева боја И сега имам проблем, незнам со какви чевли (сандалки, салонки, римјанки) и во каква боја, да ја искомбинирам. Ми треба за секојдневна комбинација не за вечерни излегувања. Некој предлог од тие што се по комбинирањето
@bluegirl7 Фустанчето е симпатично. Најди си модел од нет и право на шнајдер да ти го среди... или пак немораш од нет, смисли во глава некој модел. @danniela5 Можеш и со блузичка ставена внатре, зборам за оние широчките на куси ракави или пак на кимоно, или пак оние со крагнички, вака нешто што не значи дека во истата боја, можеш и крем, бела комбинација, зависи какви бои преферираш. @Glossy-girl Па со римјанки можеш, крем боја, малку потемна накај кафеава, тиркиз, сина, минт, бела, блузичка во некоја таква боја, накит можеш како римјанките или сандалките, златен... зависи што имаш од овие бои.
Па види,можеш да ја носиш со бела блуза без ракави ставена внатре во сукњата и бели римјанки или сандалки.Можеш да ставиш и некој каиш
@bluegirl7 Фустанчето е симпатично. Најди си модел од нет и право на шнајдер да ти го среди... или пак немораш од нет, смисли во глава некој модел. @danniela5 Можеш и со блузичка ставена внатре, зборам за оние широчките на куси ракави или пак на кимоно, или пак оние со крагнички, вака нешто што не значи дека во истата боја, можеш и крем, бела комбинација, зависи какви бои преферираш. @rrrrrrrrrr Edit моја грешка Па со римјанки можеш, крем боја, малку потемна накај кафеава, тиркиз, сина, минт, бела, блузичка во некоја таква боја, накит можеш како римјанките или сандалките, златен... зависи што имаш од овие бои.