Како може да се искомбинира металик ташна, поточно боја како старо злато, потемно златно? Со кои бои може да се искомбинира?
Имам ваква сукња,иста боја со што да ја искомбинирам?Крем римјанки имам и крем блуза ?? Или ... Ај предлози,слики
може со некое фустанче со портокалови мотиви ама да не биде целото портокалово или можеш со некое фустанче во друга боја...портокалова ташна како штиклите или приближна нијанса...и накит во портокалова боја или како бојата на фустанчето
Можеш бело фустанче.И некоја портокалова ташничка.Или со портокалови мотиви. Иначе талитке не ти ја отвора сликата
Можеш со бело фустанче, крем исто така, плик во една од тие бои или уште подобро ако ги има двете, и портокалов или златен накит.
Црвено фустанче, црвени шткли, црно сако , црн прстен и наракбвица со такви детали и црвен пвик ташничка. Или се исто само со црвено сако а црно фснче... Или темни тесни фармерки, црвени штикли, црвен тенк рмнч, црнко дизајнирано корсетче и црвено сако со црна плик ташничка... Со што сакаш можеш, има многу начини...
Јас би го скратила до над клена и би ги извадила ракавите и тоа кај вратот се коплет,за да дојде како на дебели прерамки само без ракави.Со убаво каивче и накитче би можело многу фино да изгледа.
Фустанот е уникатен, јас лично не би менувала ништо.Прекрасно би изгледал со црвени штикли и накит, црвен кармин.Но ако навистина не ти е по ќефот ваков извади му ги ракавите и можеш да го скратиш, ама искрено не би ти препорачала.Ќе ти го запустат според мене Инаку можеш да го комбинираш како што веќе кажав со црвена, со тиркизна на пример или кремова.
Не знам со што да ги искомбинирам кремави сандали. Ги комбинирав со повеќе бои но додавав и нешто крем во комбинациите, веќе монотоно ми стана. Сакам да ги искомбинирам со бели панталони, и корсетче на бела основа со лила шари како цветови, (иако повеќе на лила удира, темно лила) и бела ташничка. Што мислите? Is it good? Или пак нешто крем да додадам во комбинацијава?
јас мислам дека треба да додадеш барем нешто крем....инаку ќе штрчат сандалите ако се само тие во крем боја