Со што да комбинирам црно корсетче тие напред како со фалтички што се ? Дали ќе одговара со долга сукња ,или шалвари од тие цветните ? Идеи ?
Може да одговара и со пократка сукња,а и со сукња што ќе биде со должина под колена. И панталони некои мислам дека би одговарале исто.
Па доколку сакаш можеш нешто накит, обетки, алка или пак кремасто ланче. Сукња долга и не би одело баш, не знам каков е моделот. Сега лето е, би ти препорачала корсетчето со кратки панталони да го облечеш, ако имаш некои во боја.
Дали би ја носеле и со што би ја искомбинирале? Јас се мислев дали да ја искомбинирам со бели балетанки и бела маичка. Одговара? Или пак со крем римјанки и крем маичка... ? Спојлер сукњата на сликава излегла малку потемна односно изгледа како црна, а иначе е кафеава.
Шпагета,јас лично не би ја носела. Не ја сакам бојата,а и малку старинска ми делува Сепак ,ако имаш некоја комбинација на ум,стави слика па може и ќе испадне нешто
Ели и јас се согласувам со тебе, ама дома така ми седеше неколку години и затоа. Денес очекувајте слики
imam vakvi farmerki samo kratki i toa na slikata sto e roze kaj mene e belo,so sto da iskombiniram samo ako moze sliki stavajte da ne napravam nekoja utka
Нема да направиш утка, ако има бели траки не игра некоја улога. Облечи маичка по кратки (црвена, розева, крем, сина, тиркизна, буквално каква имаш), уште подобро ако е со некои натписи ако имаш (можеш и некоја со бели), сандалки или римјанки какви имаш, крем, црни, бели, шарени, таква чантичка од страна преку рамо и готова си. Некоја комбинација...
Ја најдов блузичкава во плакарот ма мајка ми па ми дојде идеја вака да ја искомбинирам со мало кафеаво коланче и со куси пантолони, ја бива? Да не дречат многу оние цветовите? хх
^ Нееее, прекрасно си ја искомбинирала. Па, ако нека дречат, лето е, вакви бои се носат. А што ќе носиш на нозе? Римјанки, дали сакаш бели, кафени...
ИМАМ КРАТОК ШОРЦ,НЕ МНОГУ КРАТОК НОРМАЛНО ТАКВА БАС И НЕ НАЈДОВ СЛИКА САМО МОДЕЛ ТАКОВ НАЈДОВ САМО МОЈОТ Е ВО БЕЛА БОЈА СО КРЕМ ЛИНИИ СО ШТО ДА ГО ИСКОМБИНИРАМ,САМО СТАВЕТЕ СЛИКИ
ДЕВОЈКИИИИИ Си купив розев,тесен фустан за свадба, за која има уште малку време, така да немора да се брзам, сакав добро да размислам и затоа се одлучив да побарам и мислење од вас. Фустанот е тесен, одназад со отворен грб. Е сега не знам какви штикли да одберам Не сакам црни, некоја друга боја? предлози ? аа и што ќе ми предложите, накит,фризура ?
^^ Убаво би било да носиш темно розеви штикли Спојлер таква боја и накит.. Незнам каква ти е должината на косата така даа.. еве идеи како да ја направиш косата Спојлер Може и со црни штикли, црн накит, и црно плико.. ама ако некеш црно океј е
Ако си од посмелите, носи портокалови штикли. Ако не, оди со крем, некоја nude нијанса. Накит дефинитивно на златно.
Одлична комбинација Што и да облечеш ( римјанки или јадранки ) би одговарало во каква било боја да се, бидејќи блузата е бела, а има и + неколку бои на неа.