Можеш и црвено, златно,сребрено и зависно каков модел е маичката ?! Ако не си сигурна тогаш стави прстен нема да згрешиш
Ако материјалот е како овој шорц тогаш не би ти препорачала да го носиш сега периодов , тоа е за есен зимо, ама по тоа што шорцот е во бела боја со крем линии хммм не верувам дека е од ваков материјал па ако не ти тешко стави слика ... ...и според тоа што си го имам замислено каков е еве јас што мислам Би изгледало убаво со некоја ваква боја на блуза и моделот не е лош ... Спојлер за штиклите мислам дека не е потребно слика можеш со крем можеш со некој цветен дизајн ако се вклопува со боите зашто има различни цветни нијанси ... а за ташна одбери една од боите кои ќе ги имаш искомбинирано немора да одговараат со чевлите ... Накитот нека биде повпечатлив и на златно , некое впечатливо ланче и добар прстен би завршиле добра работа. Се надевав ти помогнав , прикачи слика па може и попрецизно да ти одговориме
^ kate-the-great ко прво многу ти е убава маичкава/кошулкава што и да е и можеш да споделиш од кај ти е а инаку комбинацијата сама ти налага некоја понежна боја на ташна и накит, крем-бело , зависи што имаш по дома.
Па ти имаш одлична сукња Ако сакаш нешто посмело блузата fuchia розева , златен накит . Всушност скоро со се можеш да ја комбинираш , мислам на боите , припази само дали моделот на блузата ќе одговара итн , доволна е некоја поедноставна блуза како што реков може да биде во јака боја и повпечатлив накит обавезно во златна боја
Фала за одговорите девојки Инаку блузичката е од Кремона (Прилеп позади хотел кристал Палас ) Спојлер 350 денари (дводелно е ,рамбовка крем со вез и кошула крем тоа одозгора лепршава и се врзува од позади)
Би одела со розевки стикли како фустанчето,со крем штикли а убава комбинација би било и со златни како тоа синџирчето.А иста боја како штиклите и ташничка.А од накит освен обетки мислам друго не ти треба
Освен розе како фустанчето и крем штикли, можеш и со тиркизни мислам дека и со такви добро ќе стои. Накит како синџирот, можеш обетки некои поедноставни и алка, ташничка како штиклите и готова си. Јас лично би искомбинирала со крем штикли, кога би ме прашале мене. П.С фустанчево е
Се сложувам со кристи,со златни штикли и златен плик би било совршено а и јас сум само за обетки,со ланче нема да стои убаво..
Со што би можела да ги искомбинирам овие сини чевли на полна пета? Мислев да ги земам истите само крем боја, пошто бојата е неутрална и скоро со се оди. Ама и сините се убави само незнам со што би ги искомбинирала, и сеуште се мислам која боја да земам. Дајте ми идеи со што би можела да ги носам. Спојлер http://www.facebook.com/photo.php?v=419461488097079 Еве и реклама на 0 :43 се сините .
И сините можеш со многу работи да ги носиш, со бело, крем, црвено, се зависи од гардеробата какви бои највеќе поседуваш. А кремот буквално со сите бои иди, но можеш и синиве да ги земеш како за промена, купи си ташничка таква боја и комбинирај. Пример за сините можеш со таква чантичка, бело летно фустанче прошарано со некои шари, или морнарско, потоа со сукња бела и маичка сина, или обратно сина сукња бела маичка (или крем), накит можеш со некој ѓердан шарен од оние дрвените.. имаш доста комбинации.
женски помошшшшш!!!!!!!!сакам нешто вакво да си купам си какви штикли да го комбинирам и со каков накит????а ако не најдам ваква шара пак нешто ќе биди шарено ама не знам со какви чевли и накит да го комбинирам а за на свадба ми е
Ајде девојки, знам дека има тука креативни фаци, а мене главобоља ме фаќа од што немам идеја ама ич никаква. ПМС ќе да е Си ја купив сукњава за вториот дел од свадбата на која сум наскоро - ноќна журка ќе има после, како да ја искомбинирам интересно, дајте идеја оти више не ми се мисли на облека Мислам, природно ми иде да ја ставам во комбинација со едно црно свечено корсетче кое го имам, така изгледа ко да е хаљина. Али со кондури стварно не знам веќе, сакам да укомпонирам и трета боја ко на пример за накитот. Фалала
Па убаво би било со златен накит ако веќе го носиш со црно корсетче. А друга опција би ти рекла да одиш на розево-бела комбинација. Горниот дел нека ти биде како топ со ланче во овој стил и слична алка.
Пирамидице, мене прво што ми падна на памет беа црни штикли и такви дебели златни алки ко од лим - ако ме разбираш (ту блонд сум денеска, затоа НЕубаво се изразувам ). Или пак крем штикли со отворено прсте и таква плик ташничка и некој масивен црн прстен и обетки. Мене би ми се допаднало и со нежна нијанса на сиви штикли и повторно црн накит, ма да мислам најдобро ти е да одиш со комбинирање на розова, црна и златен накит, освен ако не ти текне нешто похрабро, али дис ис ми - не би да вметнувам некоја трета ептен вриштечка нијанса.