Сукњичката можеш со кошулка,онаква без ракави, некое каишче, и плик ташна. За обувки можеш римјанки,балетанки,што било. Се надевам ти помогнав, еве ти и неколку примери. Спојлер
*Фармерки и бела маичка *Цевка фармерка и бела маичка (ранбовка и сличнк) *Фармерски кратки пантолчина усто така соо светла маичка *Ако носиш ,би можело да одговарааат и шаренки,цвеетни шарварки. А белекзијава е прекрасна,дали некоја има некаде видено да се продава и каде ?
Која боја на фустанче да ја одберам за во комбинација со римјанките и ташната? Виолетова(1) , цигла (2)или плава (3) ? Сите ми се убави ,но која најмногу ќе одговара ?
Според мене второто најмногу одговара,но за да разбие малце од боите можи и третото-плавото да си го ставиш.За кое и да се одлучиш нема да направиш никаква утка
Имам една блуза, не ми е облечена ниту еднаш до сега. Ја купив од Велес, 800 денари, демек да ја носам на една суќна ама не ми иде некако. Со што да ја комбинирам, какви суќни/пантолони/фармерки ? Бои кои, обувки ? Блузата има нешто кај вратот, карнери + чипка. Бојава не е оваа на сликава, туку некоја кремова. Убава е, многу убаво стои на тело, прилепена е. Бојата е како сладоледов најлево што е.
Со фармерки,штикла некои едноставни мали обетчина зошто блузата си е доволно украсена,црни панталони, моментално тоа ми иди на памет
Прв пат сум у темава. Ама мислам дека убаво ќе стои, ако ја ставиш во фармерки. Ма да незнам времево колку е за фармерки. Не можев да најдам послична комбинација. Спојлер
со фармерки темни цевка и штикли како бојата на блузата и можеш ташна некоја друга боја да ставиш на пример кафена,за накит прстен е доволно некој што ќе одговара со карнерите на блузата