Meне и двете комбинации ми се супер. Малку повеќе првата зашто супер изгледа плавото елече, баш дава свежина. Ама и вторава комбинација е топ.
Првата е многу повесела,додека пак втората е класика.Како и да е,мене и двете ми се допаѓаат и би ги носела
Бона мене и двете ми се допаѓаат. Ама првата повеќе бидејќи и јас имам исто такво елече ама црвенко. Од Калиопи ли ти е ?
Бона и мене првата комбинација повеќе ми се допаѓа (мнооогу е убава). И втората е убава, но бледо изгледа, можеби на темни фармерки би се истакнала, но во секој случај првата ми е посимпатична.
Зашто секогаш мора јас да сум обратна? Мене повеќе ми се свиѓа втората комбинација Со некој накит во појака боја ...мхмх
Јас би ја одбрала втората, можеби затоа што и јас практикувам кошулите да ги носам со некое џемперче одозгора. Немам ниту едно елече дома
Идеална комбинација Девојки ми треба совет. Ве молам да ми помогнете На пролет сум на свадба, фустанче веќе си одбрав, сатенско е бојата е иста како оваа на сликава, моделот во горниот дел е сличен, а надоле е тесен и набиран. Сакам да ми помогнете во изборот на чевлите, не знам за која боја да се одлучам. Не сакам црни сандали со црн накит, би сакала чевли во сребрена боја,со сребрен накит. Што мислите како да го искомбинирам фустанчево??
фала ви девојки, јас имав намера првата комбинација да ја облечам, но да ви кажам право облеков нешто сосема трето (мразам кока правам вака ), исто долга кошула со долго џемперче одозгора да скај, од калиопе ми е елечето
Девојки ми треба совет. Ве молам да ми помогнете На пролет сум на свадба, фустанче веќе си одбрав, сатенско е бојата е иста како оваа на сликава, моделот во горниот дел е сличен, а надоле е тесен и набиран. Сакам да ми помогнете во изборот на чевлите, не знам за која боја да се одлучам. Не сакам црни сандали со црн накит, би сакала чевли во сребрена боја,со сребрен накит. Што мислите како да го искомбинирам фустанчево??
Ако прашуваш со што да комбинираш, мене само со црна ми иде бојава.Значи црни штикли, накит и плико ташна.
мене ми одговара со сребрено, мислам дека многу подобро би изгледало со сребрени сандали/чевли отколку со црни..
мене па некако повеке ми одговара со златни сандалки онакви со ептен тенки ремцинја елегантни.. на пример вакви
Жени, мислите ли дека е добра комбинација чизмиња слични како ugg boots (кремови) со оние чорапите што се над колена (само едноставни, не џиџани, и не свиленкасти или некои светкави), или со оние искинатите хулахопки што се? И некое туниче нагоре (џемперче)? Ај некоја комбинација ваква предложете ми?
Еве ова во средината е со чорапи ама пократки се, а со оние над колена можеш да искомбинираш со кратка сукњичка од темен тексас и горе блуза, или со некоја кратка туника, бидејќи овие чорапи само на кратко се носат