Феминки, ај едно прашање Дечко ми е во дилема: дали да носи кошула на долги ракави или на кратки на свадба на почеток на септември. Свадбата ќе биде поотмена, со некои “фацки“, па затоа... ФАЛА!
Фала уште еднаш. Сака да искомбинира бела кошула со праска боја вратоврска и темни панталони. Сака да биде во тон со мојот праска боја фустан.
Бре жени, не сте ми сватливи. Колку и да е ладно не би облекла хулахопки во aвгуст . А ако завее бе, нема да носиш, пошто лето е. Избегав од темата многу. Инаку Марамке, можеби касно палам, но ако ти е ладно облчи си хулахопки, ич да не те гајле. Носот за да шмрка и да боли грло не прашува август е или декември.
Значи ми треба помош во најкус можен рок! Сакам да носам љиљакова долга блуза без ракави + тексас елече,и хеланки со плави сандали на плута. Е сега, сакам и да врзам тенок плав каиш, дали би ми стоело??? или да носам фармерки со некоја блуза
Ако блузата е асиметрична тогаш носи ја со мало каишче на половината без елек и со фармерки сепак поубаво ќе стои со фармерки наместо хеланки.Ако е обична блузата тогаш не без каиш да ја носиш.
Феминки на крајот на октомври сум на свадба на дечко ми на сестрата... Јас планирам да носам кратко фустанче кафеаво со крем (имам еден модел па да видиме како ќе ми го направи шивачката) туку прашањето беше за дечко ми, сакам да си одговараме е сега незнам како да го искомбинираме него дали тегет со кафеаво... (сако не сака, само кошула и панталони)
може тегет кошула со кремасти панталони...или нешто комбинирано тегет и крем...тегет со кафено не ми иде некако
Јас мислам дека подобро би било некои тегет панталони,крем кошула и тегет вратоврска,а не би било лошо кога и чевлите би биле крем...
Фала ви на идеите, сепак јас мислам најдобро ќе се одлучи кога ќе пробува, тогаш ќе видиме што со што најмногу одговара
^ Со бела, ако сакаш обично. Мој совет со розова, циклама, но не многу дречлива. Виолетова, лаванда боја може, мислам дека ќе изгледа убаво. А со бела маичка, и некои леопардски принт додатоци, многу убаво ќе одговара. Со сино, портокалово. Овие ми идат како убави комбинации. Ќе ти постирам сликички во споилер, па види си ти. Спојлер