Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. AnimalLover

AnimalLover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2011
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    204
    Убаво ќе биде со тесна маица,блуза или кошула,може и топ.Одозгора некое болеро/сако и штикли/балетанки и супер комбинација :)

На Sw3et.Ang3l му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Evellyn

Evellyn Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    137
    Феминки купив бордо сако, како памучно е, и планирам утре вечер да го носам со фармерки ама незнам со каква боја маичка, каков накит и што да носам на нозете...... секој предлог е добредојден :)

3. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Бордото добро оди со беж боја, па ако имаш можеш со таков топ да го искомбинираш по можност најобичен со некоја добра огрлица така да паѓа во очи, а сепак да не биде кич. ;)
    Или пак искомбинирај го со морнарска маичка, на сакото стави некој брош ако имаш дома, интересно би стоело. :)
    На нозете салонки или балетанки.

На Evellyn му/ѝ се допаѓа ова.
  4. day.dreamer

day.dreamer Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    900
    Си купив војничко зелена сукна, со висок струк, негде над колена. Предлог некој со што да ја комбинирам за вечерно излегување. Имав во план крем блуза на 3/4 ракавчиња, со панделка напред и крем сандалки. Некој друг предлог освен ова?

5. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Evellyn - Со бела, црна или кремова маичка е познато видено и утврдено дека убаво стои. Мој предлог е со морнарска маичка или темно сина, плус бели детали, да биде како морнарска комбинација. Фармерки можеш, фармерска боја, не во бои или некоја суќна ако имаш, не многу лелеава, така прилепена на телото. За на нозе, бидејќи е сако, не ми е многу во лежерна гардероба, мој предлог салонки бордо или сандала некоја. Накит незнам што, ако е со долги ракавчиња, некое ланче (ако носиш обична маичка), обетки стави.
    Во споилер ќе ти ставам сликички, но не е секаде сако, само да видиш како комбинации.

day.dreamer - Со сандала црна и маичка црна или бела, плус некое ланченце со привезок. Дезенот е доволно шарен, не треба ништо друго. Може и некоја маичка со линии ако имаш, црна и бела. Друга инспирација немам.

На Evellyn му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Женски,дали одговара оваа сукња со кошулчето или не :?: Мене некако ми оди,ама и не ми оди.Еве ви ги во прилог посебно парчињата и како стојат на мене

7. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    ilipili мене комбинацијава искрено не ми се допаѓа :$
    Сукњава би можела да ја искомбинираш со обична рамбовка :)

На ilipili му/ѝ се допаѓа ова.
  8. vesni4kaxd

vesni4kaxd Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    43
    ilipili и мене не ми се допаѓа.....

На ilipili му/ѝ се допаѓа ова.
  9. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.659
    Допаѓања:
    106.738

вакви кондури имам исти можам ли да ги носам сега , или се за есен/зима?

10. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.403
    Допаѓања:
    126.790
    и јас имам исти вакви само сиви и ги носам во есен и зима

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  11. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Според мене најдобро е да ги носиш во есен/зима, зашто како што ги гледам не ми изгледаат на некои летни, сигурно се дебели, ако ги носиш може само да ти биде топло на ногата. :) ;)

12. OneDirection

OneDirection Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    238
    Ilipili- Не ми одат парчињава заедно. Сукњата е многу убава .Искомбинирај ја со некоја еднобојна маичка.Кошулката искрено не ми се допаѓа.

koritsaki- И јас сум за да ги носиш кондуриве есен/зима.Неможам да ги замислам во летна комбинација.

13. Dayse

Dayse Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2011
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    133
  14. OneDirection

OneDirection Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    238
    ^ Фармерки и маичка (бела. плава, розева) или кратки тексас панталони и маичка или рамбовка.

На Dayse му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    ilipili искрено комбинацијата те прави да имаш 65 години, а не 25 (најискрено), подобро облечи бела рамбовка(како што имаш предлог погоре), или пак некоја бела кошулка со руска јака и пробај да ја направиш сукната со висок струк( ако е можно), мислам дека ќе стои подобро.

16. MidnightFlower

MidnightFlower Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    48
    извинете за офф топик, ама од каде ти се ? :)

17. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Илипили,сум приметила и во модни критики дека се облекуваш како постара.Сега,не е мое јас да ти кажувам што да правиш,ама имаш само 25,а комбинацијава те прави како 45.
    Сукњата можеш да ја потскратиш барем малку(оти ми има бабска должина),некаде до колена или малку под колена и можеш да си облечеш бела кошулка(според мене со рамбовка не би стоело) и бели сандали на плута или балетанки.Јас мислам дека вака би стоело супер. :)

18. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Со фармерки, или тесни пантолони, добро би било сива боја ако се, горе можеш така некоја шарена маичка со натписи, било да е бела или сина, ташничка настрана и некој палав накит, обетки, ѓердан соодветен со останатите бои. Јас вака ги замислив старкиве :) :) ;)

19. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    Зелени панталони. Нешто потемно од минт боја се. Појма неам со што да ги носам :worried:

20. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

Најпрво што ми падна на памет е следново: панталоните, маичка бела, малку широчка но може и тесна, палтенце во крем боја, со оглед на годините што ги имаш би ти препорачала балетанки во крем боја, накит можеш во минт-крем варијанта, ташничка исто крем. Комбинацијата би била добра и со кафена варијанта наместо крем. ;) ;)

На potterholic му/ѝ се допаѓа ова.