Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    значи девојки имам екскурзија од 15 до 17 и незнам што да искомбинирам за во диско...значи ке носам з пара фармерки(темно0 зелени,кафени и светло плави) а од блузи ке носам една сива со три четврти ракави и надоле е со зветчиња темни, една плаво бебешк мн убава со кратки и две џепчиња со копчиња, потоа едно сиви џемперче како туника ми доага, дреч жолта стесната под градите и со кратки ракави и има цветчиња црни на рабовите и една портокалова со црна апликација како пеперутка напред а од позади со една линија тантела и е со кратки и од обувка црвени стартки , црни патики и плави римјанки.....ај ве молам спојте ми нешто или да си купам упте нешто кажете... :wasntme:

2. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Сакам да си купам едно ланче, впечатливо и големо е.
    Но незнам на што да го носам. Ланчето би стоело добро на корсети, но јас не носам корсети. Имам мали гради и не ми стојат некако, а и не сум си купила до сега. Сите што сум ги пробала имале потпонки, а тие не ги сакам. Оние што немале, не ми се допаѓале.
    Ова е ланчето, доста е големо, некако ми е историско, интересно. Кошула, маичка, што ? Бои кои ?

3. MejkApGirl

MejkApGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    58
    Дали можам да почнам да ги носам овие, дали се за овој период?? имам вакви али оние од Теранова, ептен слаби што се, со 2 петличиња, значи не се дебели, ептен тенки. Сакам вечер да ги облечам, со сива шарпа и кожна јакна фармерки и некое маиче. Што велите? или прерано е? :?:

Прикачени фајлови:

• 117.jpg
      117.jpg
      Големина на фајлот:
      17,5 KB
      Прегледи:
      317
  4. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.403
    Допаѓања:
    126.790
    Мене некако рано ми е за вакви чизми без разлика на тоа дали се тенки или не сепак се зимски....

5. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    6.549
    можеш да го искомбинираш со нешто еднобојно бидејќи самото ланче си е јако парче. Можеш на пример со некој фустан поедноставен еднобоен, ако можеш да го погодиш деколтето во иста форма ко ланчето би било супер, можеш и со маичка некоја. Во глобала со нешто еднбојно, со заоблено деколте или па без прерапки ( топ маица) :)

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  6. tinna96

tinna96 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    1
    Значи имам црвена сукња ..од оние со висок струк,
    дали ќе одговара со некоја сива рамбовка..зашто сакам да носам сиви штикли.. :)
    или сепак да ја облечам со црна рамбовка и црни салонки? :/

7. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Можеш и со сива и со црна. Со двете бои одговара. Ако сакаш повеќе со сива, тогаш облечи сива ;)

На tinna96 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.659
    Допаѓања:
    106.736
    женски како можам да искомбинирам зелени хеланки , дајте ми некои идеи :)

би сакала да ги искомбинирам со кремасти штикли :)

9. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Можеш плавата блуза,плавите римјанки и плавите фармерки да ги комбинираш,можеш да ги искомбинираш темно зелените фармерки со сивото џемперче .Потоа можеш да ја искомбинираш и жолтата/портокаловата блуза со фармерките и црните патики. :) ;) Мои предлози.

10. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Бисеров го добив на поклон ама од проста причина што незнам со што да го искомбинирам,го немам ич носено.Некако ми е многу гломазен ]:)
    Helpp :?:

Прикачени фајлови:

• IMG4144A.jpg
      IMG4144A.jpg
      Големина на фајлот:
      64 KB
      Прегледи:
      165
    • IMG4142A.jpg
      IMG4142A.jpg
      Големина на фајлот:
      88,5 KB
      Прегледи:
      165
  11. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.254
    Допаѓања:
    72.709
    а дали би одговарало бело блузиче со свилени ракави од мотиви ми е(да не испадне дека се фалам,може сте го виделе)со фармерки,кремаво елече одозгора и кремави штикли и евентуално марама во светло кафеава боја?? :D

12. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    ^Мислам дека е одлична комбинацијата и марамата одговара.;)

13. nadelinka

nadelinka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    597
    Временцево златно нека ни потрае, ама мака прави - за чизми ли е, за сандали ли е, за салонки ли е... Ќе носам фармерки маичка и сако (ама не многу елегантно) па се мсилам меѓу калсични салонки(мака ќе ми биде бидејќи ооооодамна немам облечено штикли) или сандали на плута (ептен се згодни за носење) ....

Little help :) неможам да се одлучам!!!

14. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Јас би одбрала сандали на плута :) Штом не е многу елегантно сакото, тогаш мислам дека супер би се вклопиле сандалите.

15. nadelinka

nadelinka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    597
    Кралице фала на одговорт и јас навивам повеќе за сандали, највеќе ми беше заради временскиве прилики! Да не биде смешно со сандалки на плута.... али благодарам во секој случај!!!

16. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.204
    Допаѓања:
    10.111
    Деновиве не сум излегла навечер а по сите кафичи уште се седи надвор, ако може некоја феминка да ми каже дали ќе ми студи во сандали или панталони? Девојкиве низ град дали уште носат сандали?

17. EMILI1999

EMILI1999 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2012
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    52
    фала ти многу мн ми помогна :rofl:

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Addrianna

Addrianna Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    99
    Допаѓања:
    15
    со што би можела да искомбинирам тиркизно сако со тричетвртни ракави(не е мн елегантно) ?? какви фармерки,маица,блуза? и на нозе што? мн деца на школо ги носат со патики ама некако смешно звучи патики и сако

19. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Облечи балетанки. Фармерки можеш ама темен тексас, тесни или пак тесни панталони, ако имаш тегет. Под сакото можеш некоа маичка по куси ракави (зависи каква боја балетанки имаш), види маичката да одговара со балетанките.

20. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Anyone? :?: