значи девојки имам екскурзија од 15 до 17 и незнам што да искомбинирам за во диско...значи ке носам з пара фармерки(темно0 зелени,кафени и светло плави) а од блузи ке носам една сива со три четврти ракави и надоле е со зветчиња темни, една плаво бебешк мн убава со кратки и две џепчиња со копчиња, потоа едно сиви џемперче како туника ми доага, дреч жолта стесната под градите и со кратки ракави и има цветчиња црни на рабовите и една портокалова со црна апликација како пеперутка напред а од позади со една линија тантела и е со кратки и од обувка црвени стартки , црни патики и плави римјанки.....ај ве молам спојте ми нешто или да си купам упте нешто кажете...
Сакам да си купам едно ланче, впечатливо и големо е. Но незнам на што да го носам. Ланчето би стоело добро на корсети, но јас не носам корсети. Имам мали гради и не ми стојат некако, а и не сум си купила до сега. Сите што сум ги пробала имале потпонки, а тие не ги сакам. Оние што немале, не ми се допаѓале. Ова е ланчето, доста е големо, некако ми е историско, интересно. Кошула, маичка, што ? Бои кои ?
Дали можам да почнам да ги носам овие, дали се за овој период?? имам вакви али оние од Теранова, ептен слаби што се, со 2 петличиња, значи не се дебели, ептен тенки. Сакам вечер да ги облечам, со сива шарпа и кожна јакна фармерки и некое маиче. Што велите? или прерано е?
можеш да го искомбинираш со нешто еднобојно бидејќи самото ланче си е јако парче. Можеш на пример со некој фустан поедноставен еднобоен, ако можеш да го погодиш деколтето во иста форма ко ланчето би било супер, можеш и со маичка некоја. Во глобала со нешто еднбојно, со заоблено деколте или па без прерапки ( топ маица)
Значи имам црвена сукња ..од оние со висок струк, дали ќе одговара со некоја сива рамбовка..зашто сакам да носам сиви штикли.. или сепак да ја облечам со црна рамбовка и црни салонки? :/
женски како можам да искомбинирам зелени хеланки , дајте ми некои идеи би сакала да ги искомбинирам со кремасти штикли
Можеш плавата блуза,плавите римјанки и плавите фармерки да ги комбинираш,можеш да ги искомбинираш темно зелените фармерки со сивото џемперче .Потоа можеш да ја искомбинираш и жолтата/портокаловата блуза со фармерките и црните патики. Мои предлози.
Бисеров го добив на поклон ама од проста причина што незнам со што да го искомбинирам,го немам ич носено.Некако ми е многу гломазен Helpp
а дали би одговарало бело блузиче со свилени ракави од мотиви ми е(да не испадне дека се фалам,може сте го виделе)со фармерки,кремаво елече одозгора и кремави штикли и евентуално марама во светло кафеава боја??
Временцево златно нека ни потрае, ама мака прави - за чизми ли е, за сандали ли е, за салонки ли е... Ќе носам фармерки маичка и сако (ама не многу елегантно) па се мсилам меѓу калсични салонки(мака ќе ми биде бидејќи ооооодамна немам облечено штикли) или сандали на плута (ептен се згодни за носење) .... Little help неможам да се одлучам!!!
Јас би одбрала сандали на плута Штом не е многу елегантно сакото, тогаш мислам дека супер би се вклопиле сандалите.
Кралице фала на одговорт и јас навивам повеќе за сандали, највеќе ми беше заради временскиве прилики! Да не биде смешно со сандалки на плута.... али благодарам во секој случај!!!
Деновиве не сум излегла навечер а по сите кафичи уште се седи надвор, ако може некоја феминка да ми каже дали ќе ми студи во сандали или панталони? Девојкиве низ град дали уште носат сандали?
со што би можела да искомбинирам тиркизно сако со тричетвртни ракави(не е мн елегантно) ?? какви фармерки,маица,блуза? и на нозе што? мн деца на школо ги носат со патики ама некако смешно звучи патики и сако
Облечи балетанки. Фармерки можеш ама темен тексас, тесни или пак тесни панталони, ако имаш тегет. Под сакото можеш некоа маичка по куси ракави (зависи каква боја балетанки имаш), види маичката да одговара со балетанките.