Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    Савана еве мајка ми како имаше искомбинирано за мојата свадба..

и вакви штикли слични, само не толку дречливи малку потемни, нешто како пликчето се во бојата

Прикачени фајлови:

На savana му/ѝ се допаѓа ова.
  2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Savana, искрено мислам да не го комбинираш со сребрено.
    Мене тоа ми е веќе видено, и ме потсетува на многуте девојки што личат на певаљки. Клише комбинација!
    Јас носев тегет фустан за матурата, ама потемен од ова. Го комбинирав со кремасто златести чевли, и преубаво изгледа.
    Значи јас те советувам да комбинираш со златесто и кремасто, со тоа што на овој фустан ти требаат само уште убави големи златни обетки.
    Пробај си сама, ќе се увериш. ;)

Edit: Немој во никој случај со црно. Не само што ќе ја затвори комбинацијата, туку ќе изгледа како да не си се потурдила доволно, па си комбинирала што имаш при рака.

На topce25 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.807
    Допаѓања:
    23.544
    Дали е убаво вака искомбинирано?

Прикачени фајлови:

• DSC02847.JPG
      DSC02847.JPG
      Големина на фајлот:
      161,1 KB
      Прегледи:
      239
    На 2468, marama, Miss-Independent и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    За Савана:
    искрено, со златно или крем оваа боја на фустанов твој ич не ми оди. И јас гласам за сребрено.

5. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    За Савана...јас сум за бело....да искомбинираш со бело, ама не креч, коректор бело, туку бисерна бела, и накитот може да биде баш бисери, чевлите исто некоја бисерно бела варијанта, може и она бело со кремав или со златникав сјај....имаш време до тогаш да си најдеш баш тоа што бараш....

6. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Лакигрл мене многу ми се допаѓа комбинацијата , особено ланчето и сукњата :)
    Савана јас гласам за сребрено и ако е фустанот таков горе тогаш не ставај ланче :) А бојата таа боја ја засакав во последно време ама немам такво парче :)

7. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Мене искрено ми е многу тегет се :tmi: Ланчето ми е убавко ама некако не ми оди овде, може со некој широк ремен врз ластиката да ја разбиеш монотонијата од бои, ама нека не е тегет и тој.Зависи што ќе носиш на нозе,некоја таква боичка искомбинирај. ;)

8. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.807
    Допаѓања:
    23.544
    Сукњата е црна (катран) :) ама не е квалитетна сликата затоа така изгледа (со мобилен е сликано), а на нозе сакам да носам црни чизми високи до колена (на штикла висока) со месо боја хулахопки за да се гледа чипката малку ;) Се е црно само блузето е тегет, а ја имам носено со бела кошула и е многу убаво ама сакам сега да сменам да не е исто :rofl:

9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    Мој предлог да носиш со тегет хулахопки ако најдеш и бисерите да не ги носиш,премногу е и цвет и ремен и бисери.Сори тоа е ластик на сукњата?Што и да е бисери не.

10. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    822
    Аха..е незнам како така тегет е излезена..ако е црна тогаш би било убава комбинација..И со црни чизмички ќе биде супер..И од мене имаш лајк.. ;)
    п.с.Ама без ланчето аген.. :tmi: Со некоја нараквичка или обетки поубаво мислам би било.. :*

11. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.807
    Допаѓања:
    23.544
    ок фала за советите ќе пробам со др накит ;) ластикот е од сукњата да. ;)

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Aбе ај тука да ве прашам. СИ купив сако улала. Црно бело со микроскопски квадратчиња (поима немам како се вика правилно тој дезен).

Е сега тие што имате сакоа до кај ви се?
    Јас се сум научена струкирано да носам и кратко. Имам едно сако по кратки ракави и ми е до половина до почеток на фармерка.

А овоа новово ми е до под газ, е вака.
    [​IMG][​IMG]

Да го кратам ли? Се осеќам ко да пропаѓам во него, сестра ми ми се смее за должината, а јас па мислам добро ми стои :lol:

13. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Савана искомбинирај со кремасто или златесто така мислам дека е најубаво.
    Лакигрл ја би ги изоставила само бисерите,другото убаво ми изгледа.
    Росонерка убаво е сакото,имам видено девојки да носат ваква должина(и во на Викторија Сикрет колекцијата има такво сако). Така да,јас мислам да не го кратиш,носи си го така. И да,со здравје да си го носиш,со дечко да го кинеш :lol:

14. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.807
    Допаѓања:
    23.544
    Ако имаш други кратки сакоа немој и ова да го кратиш, мене ми изгледа убаво, ќе имаш различно сако, а ако го скратиш ќе ти биде слично како и другите што ги имаш ;)

15. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.439
    Допаѓања:
    91.717
    Последниве година, две се носи подолго сако. Мене многу ми се допаѓа така, јас би ти рекла да не го кратиш.

На rossonerka му/ѝ се допаѓа ова.
  16. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Убичу те, ако го скратиш!!!
    Сериозно, немој ни да помислиш! Кратките сакоа се носат за деловен изглед, а подолгите за типски!
    Така да....ова си е совршено во должината! ;)

Аааааа, и доколку не е тајна, од каде го зема? И дали можеби јас таму ќе најдам крем боја?! :wasntme:

И уште едно едит: Тој дезен се вика пепито. Ако е тој, тој!

17. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    Росонерка никако кратење, нели ја имам устата комбинација како таа со црното сако на "Mодни критики за храбри феминки" и мене ми е палтото толу долго, но сега така се носат и баш убаво типски изгледа..поззз :*

18. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.767
    И јас мислам дека не треба да го кратиш , остави го какво што е.

За бројчето , хммм мислам дека такви чорапки не би стоеле убаво освен ако се како на сликата подебели, бидејќи ако се од оние тенките тие стојат на по елегантни чизми оти се за посекси изглед. :)
    Пробај си ти , па сликај па ќе коментираме.

19. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.682
    Допаѓања:
    6.576
    Леле, јас за модни комбинации сум.. :tmi:
    Сакам вечер да носам зелени фармерки и зелени ракавички (оние без прсти.), со црвена карирана кошула, црно болеро и црно-црвени старки. Не ми е малку ' све ми боје лепо стоје ' комбинацијава? :?: Ама стварно незнам што да облечам. Ах, ние женските.. :wasntme:

20. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    Многу бои имаш измешано, а и стартки на времево :o
    Мене искрено како комбинација зелено и црвено не ми оди,јас би облекла зелени панталони,ако веќе сакаш нив да ги носиш,со црно,кремасто или бело џемперче и доле некои чизми.