Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    А јас што да носам за кај него дома (не дечко...потенцијален :D :$ ) ?
    Као демек... ќе гледаме филм :P :wasntme:

Еј, не ми е дечко, немојте сексуљави предлози, ама кажете некоја комбинација што остава впечаток и привлекува? :)

Е и итно ми е :D неговите треба да искочат уште малце и јас да појдам и .... и така ... немам што да ноооосааам ! Најголемиот женски проблем, никогаш доволно гардероба и штикли :D

2. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.403
    Допаѓања:
    126.790
    Јас би облекла некое интересно туниче и хеланки,впечатливи обетки(макар што нема ни да ги забележи) :D

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Bubbi, биди своја и не се оптеретувај да оставиш БУМ впечаток. Со некоја секојдневна убава комбинација :)

4. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Комбинацијата е направена: бели патичиња, плави (некако тиркизна боја) едноставни еднобојни хеланки, бела маичка/блузичка (што го покрива г’зот, ко туника долга), бело памучно мантилче (не елегантно, онака дебелко,мекано) и сина ташна (средна големина).

Ептен едноставно и без анимал и цртани принтови. Две бои, сина и бела. И фенирана коса. И насмевка на лице. И посакајте ми среќа да не e потенцијален, туку да го биде ! :D

:* за вас Феминки

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Само коментар да дадам, за домашна атмосфера не ти треба дотерување со обетки и чуда по тебе. Гледај да ти биде комотно. Добра ти била комбинацијата, уште да дознаевме што се случило?? :)

6. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Oфф топик е ... ама ете бидна :D се бакнавме :D
    не тупев за дали ќе е тоа врска или ќе се муваме пошто времето ќе си покаже...доволно е да знам дека е среќен а исто и јас :)
    еве сега пак се подготвувам да излезам со него иако речиси полноќ ќе ме фати ама една убава прошетка низ населба после дождот таман ќе ни дојде :)

На mal.ecka и Emma89 им се допаѓа ова.
  7. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    684
    Допаѓања:
    1.858
    planiram da kupam vakva sukna ili bordo boja ili zelenata pa sega mi treba sovet so sto da ja kombiniram cevli ,nakit, bluza, canta. Se izvinuvam za latinicata od mob sum

Прикачени фајлови:

8. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

Па можеш било која, и двете бои се убави, есенски. Во двата случаи ќе можеш и на црно, кафено, крем, бело да направиш комбинација. Бордото е посебно тренд оваа есен, избери си бордо. Ќе ја носиш со кафени чизмички и чанта, крем кошулка или џемперче, или пак и со бело ќе стои, кафени хулахопки... имаш еден куп комбинации. Задржи се на тие бои, а главно оди со кафената и белата боја.

На Mimi123, crazylady и Sexybaby86 им се допаѓа ова.
  9. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Мона, и јас би ја одбрала бордо сукњата, прекрасна е! И е апсолутен хит оваа есен :!: Инаку, сите се убави, ама бордово мене посебно ми се допаѓа :) Најмногу таа боја ми оди со кафено, со црно, со крем... Впрочем, сите бои што Ема веќе ти ги набројала :) Каква комбинација и да направиш од овие бои, убаво ќе изгледа со бордо сукњата :)

10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.447
    Допаѓања:
    91.780
    За 10тина дена сум на свадба.
    Сакам да носам бордо фустан, уште не знам каков модел. :worried:
    Да речеме нешто вакво, само без такво деколте.

Се мислам помеѓу овие два пара чевли:

Од друга страна, па не ми се нешто најудобни, а можеби ќе сакам да заиграм некое орце.
    Овие ми се најудобните, ако сакате да ми предложите некоја позимска боја ама да не е црна. Имам премногу црни фустани, не сакам да носам ништо од нив.

Помош, треба најкасно до четврток да си купам материјал :wasntme:

Прикачени фајлови:

• S7305353.JPG
      S7305353.JPG
      Големина на фајлот:
      83,6 KB
      Прегледи:
      177
    • S7305689.JPG
      S7305689.JPG
      Големина на фајлот:
      86,1 KB
      Прегледи:
      177
  11. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.564
    ^Марама јас би ги носела првите штикли,бидејки црните се многу отворени т.е летни а за 10 дена ке биде апла зимо ноември и не одговараат.Првите деф најмногу одговараат пошо лаковани делуваат посвечено за разлика од третиве.

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  12. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    И јас сум за првите чевли.Најелегантни се!
    Вторите се премногу отворени, + црната боја воопшто не ја сакам, досадна е црно, па црно.
    А третите ми се гломазни за со фустан.

Јас би ги комбинирала со...
    крем,
    мастило боја,
    а најмногу сум за со кафеавата CAMEL, еве оваа кафеава како ташната што е.

13. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Јас мислам дека бордото би одело со првите салонки. Тие ми се најсоодветни за со таков фустан. Сега ако ептен сакаш бордо можеш, би одговарало. Иако оваа боја чевли повеќе ми седи за со крем/кафено. Би било добро ако имаш крем салонки да ги искомбинираш со бордо фустанчето. Ова е само предлог. Убаво да си поминеш на свадба ;)

14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.447
    Допаѓања:
    91.780
    Не ми се купуваат нови чевли, премногу ги имам дома.
    Да го имам дома фустанот полесно ќе ми биде за комбинирање, нели кога нема друго решение ќе најдеш нешто, а сега само се предомислувам. А па мерак ми е за борд фустан.

15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.485
    Допаѓања:
    17.195
    Мене искрено фустанот повеќе ми иде со вторите чевли. Ама отворени пошто се, би ишла со првите. И двата пара се преубави, а на убава мома се убави и стое. :wasntme:

16. pufi-cufi

pufi-cufi Популарен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    382
    Допаѓања:
    1.764
    Јас сум за вторите Марамке , со другите некако не ми одат боите ... Сепак свадба е треба малку по елегантно, а и не се којзнае колку отворени црните , ако е зима незначи дека на свадба треба со чизми до колена да одиме... :D

На marama и kate21 им се допаѓа ова.
  17. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Женски ќе може ли да ми кажете плава јакна со што можам да комбинирам, т.е со какви бои ? и лилјакова јакна со какви бои да комбинирам? :) фала ви!

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Плава каква? Мастило,онаа кралско плава,или некоја друга нијанса?
    А лилјаковата можеш со црно,сиво...

19. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Светло плава! не знам, што мислиш со која јакна ќе можам да правам повеќе комбинации?

20. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Marama јас би ти ги предложила третите зеленкасти штикли (најудобните) и би одбрала некоја темно крем/светло кафена боја на фустан. Прогуглав малце и најприближно на замислата ми се виде ова.
    Едит: Плус црнo ланче (од оние околу врат) и црна чанта... мх, мх, бомбона :)

На Cacy, marama, kate21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.