Марама се сетив... (ако не си сеуште одлучила) Можеш да ги комбинираш првите чевли и со ваков "дводелен" модел на фустан. Едниот дел да биде како чевлите, а другиот пр. темно кремаст. Спојлер Друга идеја... Спојлер
Благодарам многу за идејава. Овој фустан ме освои ама ептен! Пак размислувам за боите ама ќе смислам нешто, утре одам по материјал. Фала, фала
Што мислите за оваа комбинација? само без патентот напред црните од накит само алкава околу врат и на раката
Комбинацијата на сноу милина ( може не е за тука ама за алкиве за врат , ги има некаде за 200-300 многу ми е некако 500 че за алка )
Фала ви девојки мило ми е што ви се допадна....зошто бев на мисла,дали чисто црн овој модел или со овој принт.Па затоа и ви пишав дали ви се допаѓа вака mimiiiii, најевтината алка за околу врат што сум ја видела е 450 - јас ја нарачав од интернет. А алката за рака ја купив 50 ден. Иста како на сликата,ама го нема тој ланецот што виси.
За сите што се заинтересирани за модни комбинации имате прeубав сајт за креирање и за разгледување на модни сетови http://www.polyvore.com/ , еве дел од моите направени модни комбинации ...
Девојки би сакала еден совет.. На бела кошула и општо на бело, повеќе би одговарало златен накит (како ова на пример) или сребрен ?
Јас бело комбинирам со се. Значи би одговарало и златно и сребрено. Иако, ако сакаш малце повеќе да се двојат боите, златното би завршило голема работа. Сноу, и мене ми се свиѓа комбинацијава, исто и јас очекувам слика во модни критики да те видиме . Фустанот е сон, плус со накитот ќе бидеш тип-топ.
Сноу комбинацијата е многу убава, не сакам анимал принт ама тоа е прашање на вкус, а накитов е Чекаме комбинација во модни критики. Edie.S на бело можеш да ставиш каква било боја ама ако изборот паѓа на златно и сребрено јас одбирам златно за да биде повпечатливо.