Со тексес сукњничка и бела,розева,светло плава блузичка. бела блузичка со розе обетки,часовник прстен(деталите да ти се розеви) розева блузичка со некоја друга боја на детали,нема потреба да се розе,може да бидат плави светло плава блузичка можеш со шал или марама розева
Супер одат со сиво Со бело е премногу детски а со црно,би дошло многу контраст.Можеш и со плавo ама сиво ми е Number 1
Фустанот што го носи Алба е убав,но многу е специфичен обликот горе кај градите и не стојат на секој такви фустани како корсети што се.Ако ти убаво стојат таквите фустани тогаш не се мисли и избери си го тој,преубав е. И последниот е убав,само првиот не ми остави некој впечаток.
Розеви хулахопки и црни чизми Овие Друго нагоре појма немам шо да носам, ај стварно ми треба некоја идеа
Колку комбинации ми пандаа на памет со некоја црна долга плетена туника и сиви чизми со виолетова туника, со некој сив џемпер... со што не може и со нешто тегет
Црна, сива, бела, тегет туника. Доле или старки, патики, некои ниски чизми, мислам на ниски како до глужд.