Ма јас све испробав. Пробав со црни фармерки ама ми делуваше некако многу.. темно, а и ги мразам тие фармерки. Ај, ќе си облечам обични тексас фармерки, истата кошула со болеро без ракавичките и со кожните старки. Чизмите ми се грдички и неможам да ги носам, а на роденден сум, и онака сум внатре, до таму ќе одам со кола.. нема да ми биде ладно.
Епа пепито нека е и НЕ ГО КРАТАМ! Иначе бев во вторникот низ град и во Евроазија имаше само темно сиво сако. А денес бев онака случајно и беа ставени сиви светли и темни, црни неколку модели и овоа пепито. Така да ги извадиле од магацин којзнае. Се наоѓаат кај новата каса. Ама бројчиња пред се ХЛ и Л, М едно моделче само клот црно. А моево С само ова беше. Али којзнае може имаат уште во магацин Ама праска боја нигде не видов. Само кремасто така некако има во Манго.
Луѓе помош ИТНООО ЕЕЕ!! ама не, озбилно Утре сум на некој си роденден кај некој си другар на дечко ми,ама тоа еден проблем е,во друга тема ќе го пишам.. Него другиот проблем ми е што нели...НЕМАМ ШТО ДА ОБЛЕЧАМ Ајде помагајте кажувајте што ви се свиѓа , што да елиминирам,ме фаќа паника Прва комбинација: Немора да бидат баш овие хулахопки ,ама пред тоа нешто друго пробував па останаа на мене Со кремасти салонки Втора комбинација: Малце деколтето ми е поотворено ,ама па што да му правам..толкаво си е,да пукне! Ова би го искомбинирала со црни салонки и остали тракатанци
Првото,ова вторво е ту мач за времево,инаку јако деколте имаш и без срам да си го носиш.Значи,јас гласам за првото.
Мисице права мисица си И двете комбинации се преубави е сега зависи ти како сакаш да изгледаш Дали сакаш да си по провокативна или да изгледаш малце наивно А првата комбинација ако ја носиш обавезно облечи хулахопки други,можеш и месо боја па така да си ги истакнеш нозете
Мисице убава ми си на двете слики , ама првата повеќее ми се допаѓа, само со други хулахопки и со кремасти чизми..а првата ако носиш салонки можеш некое џемперче црно посвеченко..според мене така би било поубаво..позз
Првата Мисица, се вљубив во тоа кафеавото , ептен добро искомбинирано, гласам дефинитивно за првата комбинација
Вторто дефинитивно права мачка си ми , не дека првото не ти е убаво.Деколтето ти е супер мислам не е премногу напнато во оваа ситуација, знаеш ли колку девојки сонуваат за вакво деколте како твоето. А мислам дека и дечко ти ќе гласа за втората комбинација. Убав помин вечерва
Првата фустанчето е супер, само други хулахопки, од оние од Акцесорис со машничките или розите, овие искинативе од Пенти се по рокерски онака а и пренајубаво е џемперчето ама мене некако не ми иде во комбинацијава (иако на сите претходно им се допаѓаше во комбинацијава, јас изрод ), би земала пократко џемперче или мислам имаш елече кратко со крзненце. Знаеш вака го покриваш цело фустанче, само патентот го гледам и тоа е тоа. Со пократко ќе се забележи и повеќе фустанот. И имаш обврска да кажеш од кај ти е џемперчето зашто е пренајубаво. А втората комбинација е многу секси ептен е добра и ако имаш деколте, доле фармерчиња си носиш. Ама дополни ја комбинацијава со палтенце. На снегов и -10 степени ќе смрзнеш.
lackygirl комбинацијава би била прекрасна само без бисерите, или извадија ја китката (ако е можно) па стави ги бисерите.
Miss втората комбинација. Одлична е!!!! И те молам другпат немој да го колнеш деколтето, не е оно криво
Женски ми текна нешто друго мене Мислите дека на корсетот ќе стои да облечам кремастово сако и кремасти салонки? И имам тегет ташничка ,тегет накит..м? ЕДИТ:Росоњерче тоа џемперчето е од ЊуЈоркер ,ајде кога ќе шетаме заедно ќе ти го покажам
Мисс и јас сум за корсетот и сакото , таа комбинација ми се свиѓа мене Преубава ќе бидеш Сакам и јас да прашам нешто , зошто не сакам утка да направам Дали ми одговара ваква темно сива сукња , ваква иста само нели бојата , сиви салонки и не знам каква блуза . Може кафеава ? Не е многу накинџурена .. и месо боја хулахопки .. Што би ме посоветувале вие ?
Мисс супер ќе ти биде комбинацијата, не се двоуми Душица можеш да го искомбинираш со кафено, но многу внимавај на накитот и стави еднобојни хулахопки а не дезенирани