Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. peperutkaa

peperutkaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    619
    Светките се шампањ боја, кога се комбинирани со златно изгледаат баш златни, сега ги облеков со ова фустанче и ми се допадна како изгледаат (не го изразува златестиот сјај) па ајде велам и со вас да се консултирам, друго е кога ќе се слушне и друго мислење. Фала ти малечка, сега ке си ги носам и ово оваа комбинација.

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

И јас гласам за да носиш така. ;)

На peperutkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.370
    Во петок сум на роденден, па сакам демек малце поише да се дотерам.И сега имам еден проблем и ми треба ваше мислење.Ќе носам црно наједноставно фустанче со сако и високи чизми, а од накит ланче-буф.Е сега се двоумам дали чизмите и сакото ми одговараат бидејќи се разликуваат по некоја нијанса.Бојата на сакото е неодредена, кафеаво-сивкаста,нешто слично како она подоле на сликата, а чизмите се некоја избледена кафена боја.Ќе ја бива комбинацијава? :)

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. day.dreamer

day.dreamer Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    900
    Темно зелени панталони и црвено-бордо кошула со какви обувки да ги комбинирам? Ќе носам ланче во три бои: црна, бела и бордо, па се мислам да ги комбинирам со црни салонки. Ќе ми одговара или да мислам нешто друго?

5. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Според мене би одговарало зошто да не,само стави уште некој црн моден додаток ,некој брош со црни мотиви на пр. на сакото или црни обетки да не дојде во втор план фустанчето од боите,мое мислење :)

На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  6. candise20

candise20 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2012
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    204
    Мене со црни ми одговара целава конбинација зашто да нее :?:

7. candise20

candise20 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2012
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    204
    Ке ја бива ;)

8. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Облечи боја на хулахопки што ќе се вклопи со една од овие бои, мислам дека добро ќе стои. Можеш боја како сакото или како чизмите :)

Мислам дека овие две бои најдобро ќе се вклопат со кафена боја обувки. И со кафена боја накит на тебе, било што. Меѓутоа штом си се решила за такво ланче тогаш оди со црни салонки.

9. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Одговара,одговара... ;)

10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Супер ќе биде, зашто да си униформирана со исти нијанси, вака многу поубаво ќе изгледа и хулахопките нека ти бидат црни или проѕирни никако да не ти бидат во иста боја со сакото или чизмите :)

11. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Девојки, го земав фустанчево онака и ми текна дека можам да си го носам за Нова Година.
    Што мислите, како можам да го искомбинирам?

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Со крем салонки би било најубаво, некој златен накит погломазни обетки и прстен, крем ташниче и топ си :)

На anichka94, Cacy и Lepaaa им се допаѓа ова.
  13. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Можеш да го искомбинираш со некој повпечатлив накит. На пример ако имаш од оние долгите обетки со бисерчиња што се . Провери во парфемериите . Обично има најразлични обетки со бисери кај нив и одат заедно со некое бисерно ѓерданче. Баш се складни и ги има во најразлични бои. Кремавкасти , нијанси на бела... И се движат некаде околу 500 денари ( двете чинат толку заедно ) Барем во мојот град има:) За квалитет не одговарам, копија се секако :D Баш забележав околу пред 20 тина дена имаше и интересни комбинации на бисерни герданчиња со различни бои на бисерите, одат . Ептен ми се бендисаа. Чантичка и салонки како накитот . Ако нешто е со панделка накитот може да ставиш во косата шнола со панделка и би била топ. Бои за комбинации . Некоја посветла, бела кремовка . Нешто да „ те отвори “.

Eве нешто што најдов на нет и ми се допадна. А може да се најде по парфемерииве.

Последново ептен би одговарало. Такво немам забележано. Можеби ќе видиш некаде во поголем град ако живееш. П. С . Ептен ми се допадна фустанот.

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Фустанот сам по себе си има убавина и е елегантен и мислам дека нема да згрешиш ако го носеш и без накит, онака минималистички, ама ако ти е за НВ убаво ти кажала Мимс со златен накит најдобро ќе изгледа.Пробај секако, сигурно ќе бидеш убава. :)

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  15. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Девојки кажете ми на што можам да ги носам овие хулахопки.. со што да ги искомбинирам за вечерно излегување? :?:

16. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Ти не мораш да облечеш џемперче туку , некое сако.(за последната слика зборувам)
    Можеш со тексасни кратки панталончиња ,можеш со некои други кратки шорцеви со висок струк и некоја кошулка и да ги подвиткаш ракавите.Кошулката да ја ставиш во панталонките. Со суќничка и корсет и некое впечатливо ланче. Можеби не се баш за вечерни излегување но се надевам барем дека ти нафрлив некоја идеја =)

Прикачени фајлови:

17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.480
    Допаѓања:
    17.189
    Кафени панталони, црна маица, кремаво џемперче, црни чизми со сиво, црна ташничка исто си сиви нитни и црн капут. Од накит обетки и прстен на риги бело-црно.
    Па, каков лак да ставам.

На francais му/ѝ се допаѓа ова.
  18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Озбилно се потресуваш за фактот каква боја ќе ти бидат ноктите?
    Освен за некој поважен настан, стварно нема причина да се замараш дали ноктите ти се во склад со облеката. А кога ќе размислиш подобро ноктите би требало да се како карминот.
    Нејсе, бидејќи прашуваш, излакирај ги, во што би рекла јас, зимска боја и нема да имаш потреба да го менуваш додека не ти се излупи. Јас обично ги лакирам во бордо, сиво, црно мат, било која нијанса на крем....

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  19. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.480
    Допаѓања:
    17.189
    ^ Не дека се замарам(обично за некои свечености гледам да го погодам), него оти не ми се лакирани па викам да ми одговараат. Фала сепак. :)

20. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Се сложувам со Старфиш . И не знам дали само јас вака се осеќам ама воошто не сакам ако имам пример плав џемпер, и ноктите да ми се плави. Никогаш не ми е битно какви се ноктите, освен за некој поважен настан нели. Мене ми е поубаво да отскокнува лакот, да не е иста боја како нешто од облеката :)

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.