Модни критики (за не толку храбри феминки) ако имаш еднобојна кошула мене би ми одговарало вака ми е многу ем тигар ем на кошилката линии и карнери, едноставна бела кошулка би било супер
Модни критики (за не толку храбри феминки) elisabeta сукњата и кошулата убаво изгледаат, ама тогаш не го носи овој накит. На сукњата имаш тиграсто, а накитот ти е зебраст, премногу е. Смени накит или евентуално сукњата цела црна нека ти биде.
http://cloud5.lbox.me/images/384x500/20 ... 301796.jpg Имам вакво слично џемперче, моето е пократко и завршува како со мал ластик кај половината. Нијансата е слична, само малку повеќе накај сиво оди и има некои златни шарки.Планирам да го носам на тесни фармерки и црни штикли.. Некој совет за модните додатоци? Дали да носам каивче, каква боја? Обетки?
Мене ташничката не ми одговара и не ми се допаѓа у комбинацијава. На нозете што ќе носиш? А првата е сосема ок
Елизабета чантичката има веројатност да оди на кафен фустан, меѓутоа не на секој. Подобро би било да се облечеш па потоа да искоментираме. Друго е кога е посликовито. На црн би одговарала, да, ама повторно зависи од моделот на фустан. Сепак, како боја поприкладна ми е мене.
Елизабета, ти кажав дека ташничката не ми оди со комбинацијава пошо неможев ни д видам која боја е. А не ми оди ни во комбинација со обетките. Да, можеби би можела да ја носиш, ама без обетките.
е вака сега имам два капути бел и црн сакам да си купам ниски чизми како со крзно наоколу ама незнам какви во боја ај ако сакате дајтеми совет какви
Ако успееш да најдеш црни со бело крзно тогаш супер ќе биде, и во комбинација со црна чанта. Во тој случај двата капути и чантата ќе ти одговараат со чизмичките.
Во апсолутно која боја сакаш. Црни чизми со бело крзно или обратно би изгледале како мимичар дедо Мраз да ги носи. Имај на ум дека црна и бела идат со се, исто како и крем и леопрадов принт. Не се облекувај униформирано.
пак јас ова палтенце вејке незнам каде да го носам многу ми е како не секојдневно па незнам каде би го носела ????
Не се разбравме добро , мислев нешто вака. Се разбира не баш со ваква штикла и со нитни, зависи какви ќе најдеш, односно какви сакаш да си купиш. И овие воопшто не ми изгледаат Дедомразовски туку баш одлично би стоеле. Не успеав да најдам подобра слика со бело, за да доловам за какви мислам. Се разбравме, нели? Ова се однесува за Sephora.
можеш да го комбинираш со црни или сиви хеланки, со црни пантолони, со бели не би белите пантолони не ми се баш за зимно време, а можеш да го носиш за прошетка низ град, на кафе, не е ништо свечено за да не би го носела.