Можеш да го носиш во црни или сиви комбинации,со убава чанта и само за вечерно излегување.Никако не би го носела со бели пантолони или бели хеланки-јас,не ти препорачувам ни на тебе.Се надевам ти помогнав,изборот е твој
^^ Мислиш на рамни, така? Високи рамни или до глужд рамни? А за палтото одлично би било за излегување или ако одиш некаде на вечера или некоја свеченост со црвено фустанче. Нема утка.
Мое извинуање во тој случај. Не ми е претстава за крзно тоа и не ми се создаде таква слика кога прочитав.
Не сакам да бидам лоша, но од вчера до денес ни сликна 50тина парчиња од гардероберот и не праша со што да ги носиш. Верувам дека до сега сама си комбинирала се. Океј е да прашаш за нешто за што навистина немаш појма, се двоумиш ама за пола гардеробер?
ако сакам и за цел гардеробер ке прасувам тебе да нетие гајле нели темава е такава и ако сакам цел ден ке прашвам и темава не е да критикуваш некој колку прашва што пташва и ти прашвај никој не ти брани
и стварно незнам овие работи со што да ги комбинирам ако знаев сигурно не прашвав нормално дека си комбинирам и сама ама за некој работи како што се овие ми требаше помош е сега на некој ако му смета дека прашвам негов проблем
Ако капутите се елегантни биди повнимателна со изборот на чизми. Мене не ми се допаѓаат чизмите, но тоа си е твое секако. Светкави работи, циркони, металик нијанси и слично одговараат со поголемиот број парчиња на облека. Пак комбинирај како сакаш, врти се во круг се добива исто. Но, комбинирај со усул. Конректно обетките одат со се што во моментов ми паѓа на памет. На пример кожна панталона и некоја добра маичка со добри чевли. Спојлер Така изгледа многу шик, не знам колку си за експериментирање. За поелегантен изглед, LBD класика, со уште некој циркон, без разлика дали станува збор за прстен или алка и така натаму. Се согласувам со марама. На google можеш многу комбинации да пронајдеш. Јас пред 5-6 години така барав инспирација. Или пак, пред да сликнеш за во темава можеш прво сама да се помачиш, да размислиш, и после ако ств нема чаре, обрати се тука. И уште еден совет е да сликнеш се наеднаш. Вака многу мислења без потреба се создаваат.
зошто бе лујге без потреба јас не прашвам без потреба на три веридби сум па нормално ке прашам за појке комбинации море што сте чудни за тоа е темава и ако не треба да прашвам толу има кој да ме опомени
незнам дали прашањето е за тука,ќе го поставам па ако мислите дека не е соодветно,избришете го........во вторник одам на доделување на дипломите од факултет......е некни си купив кафеави кратки чизми на штикла,со врвци,како шо се носат (ќе постирав и слика ама од работа сум логирана) и фармерки темни,тесни,цевка е сега за горе шо би облекла?немам никаква идеја......додуша нема да се гледа шо носам оти над нас ќе носи од оние униформите ректорски ама пак....да не бидам ко абдал таму....секој предлог од вас драги мои е добредојден