Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Да ти кажам искрено јас зимава комбинирав и црно и тегет и окер боја и баш интетресно стоеше. Капутот,што се однесува на него не се ограничувај. И да е сив и да е црн, стави уште едно такво парче на тебе па да видиш како ке биде интересно. Со сивиот капут би носела нешто бордо па и тегет би ставила.. Не се ограничувај, да видиш некогаш ке се изненадиш каква комбинација може да искочи од 4 бои да речеме :)

2. femis

femis Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Се ближи нова година па се мислам како да искомбинирам и што да облечам нагоре некоја полупроѕирна кошула.. што??
    се регистрирав на форумов само за да ве прашам , гледам дека на многу девојки им помогнавте околу ова “битно“ ]:) прашање па се надевам дека ке ми помогнете и мене :$

Прикачени фајлови:

3. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.383
    Допаѓања:
    103.170
    Си купив веќе, бели дебели хулахопки со текстура од Пенти, многу се убави, ја видов продавачката и и викам сакам хулахопки како твоите, и тоа одбрав најголе број за да не ми се растегаат многу, да се познава шарата :D Многу се зимски, и мислам дека ќе ги изнаносам цела зима ;)

На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Како да комбинирам фустанче окер боја ??
    Има некои златни додатоци на него, прават да изгледа богато, освен алки и мали обетки ништо друго не би одговарало.. Што боја одговара?

5. Rna

Rna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    63
    За утре сакам да носам зелени така потемни фармерки црна ролка и над то зелено болеро..И дали би ми одговарало да облечам и кафеави чизми со црна вентијага или пак зелени темни фармерки црна ролка и шарпа така како кафеава со кафеави чизми и црна вентијага или нешто другоо? :/

6. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16

Oкер боја фустанче можеш искрено оваа зима со мн бои да го искомбинираш. Стои со тегет, бордо, црно, крем, златесто..мн варијанти имаш. Златните додатоци не менуваат ништо ако пример сакаш бордо да ставиш нешто на тебе.. Алки можеш на златно да, обетки можеш такви малечки исто на златно,

На francais му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Minaj

Minaj Активен член

Се зачлени на:
    28 септември 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Јас за Нова Година планирам да носам црвено шампањ боја фустан и прекрасни црни штикли со црвена платформа и штикла а останатото црно црно ланче и исто така црно плико сето го купив и ми фана околу 2450 денари фустанот беше 950 денари штиклите ги купив 1250 а пликото беше на попуст и ми го дадија за 300 денари а ланчето го имам позз па размислете можеби и вие ке го купете истото и да не додавам шминка и нокти доколку сакате можам и да ви испратам слики позз :*

8. Glamour

Glamour Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    42
    треба да си купам чизми, капут и ташна.. што мислите сите да бидат една боја, или различна? и кои бои би биле тоа? ве молам помош :$

9. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Па можеш да си купиш капут и чизми со иста боја а различна ташна која пак ќе ја комбинираш со исобоен шал :?:
    Пример можеш да си купиш светло кафеви чизми и капут и црна ташна.
    , или пак исти чизми и ташна но различен капут, пример црн капут тој ке ти оди со се
    ако бидат сите иста боја ќе ти биде многу монотоно :!: .
    Се потрудив да најдам некои слики по интернет со истобојнава комбинација но некако ми изгледа мренмогу монотоно :worried:
    . Но како и да е можеби пак тебе убаво ќе ти стои :$

10. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Нека не бидат иста боја. Оваа зима можеш да менуваш многу бои. Пример можеш црн капут, црни чизми и црвена ташна бордо нешто.. Можеш различни бои па пак да изгледа убаво, пример некоја зимска како кафена, златеста, бордо, зелена темна, бакар , окер :D

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Јас би ти предложила да си купиш капут една боја , а чизми и ташна друга нема да бидеш еднолика а и полесно ке си комбинираш :)

12. Peppermint

Peppermint Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    13.217
    Ај помош за тетка Пеперминт!
    Вечерна прилика, овој фустан
    Мене ми стои нешто над колена, материјалет е средна дебелина како подебело трико, а бојата е крем иако на сликата изгледа како бел. Планирам да го комбинирам со црно струкирано палтенце, црн бисерен гердан (краток) , црни штикли е проблем ми се хулахопките. Го замислувам со црни непрозирни подебели хулахопки. Што мислите за комбинацијата крем фустан со такви хулахопки или друга алтернатива?

Прикачени фајлови:

• 73440175_10.jpg
      73440175_10.jpg
      Големина на фајлот:
      28,2 KB
      Прегледи:
      306
  13. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    684
    Допаѓања:
    1.858
    ова фустанче освен со црни штикли ке ми одговара ли со кремави и кремава чантичка и каков накит да ставам

Прикачени фајлови:

14. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Јас мислам дека ќе одговараат такви хулахопки , иако гласам за некоја друга боја ако воопшто може да одговара и ако имаш за да пробаш. Инаку вака кремаво-црна комбинација,класично и без промашување

На Peppermint му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Дали вакви чизми одговараат со фармерки

16. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Peppermint, мислам дека ако е за посвечена пригода подобро би било да носиш од оние елегантните хулахопки тенки и поприоѕирни, но како што е времево Сибир, подбро носи си дебели црни непороѕирни, отколку да смрзнеш.
    Само мислам дека најубаво би било да бидат обични без некои шари, обични црни хулахопки.
    Фустанот ако е обичен мене ми се допаѓа, од тоа што го имам видено во модни критики баш е ти, права дама.

На Peppermint му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MariaS

MariaS Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    6
    Дали е океј вака да одам за Нова Година? :?: :) :rock:

Прикачени фајлови:

• SDC13610f4r.jpg
      SDC13610f4r.jpg
      Големина на фајлот:
      138,7 KB
      Прегледи:
      229
    На Shpagetta му/ѝ се допаѓа ова.
  18. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    вака сега бендисвам два пара чизми и чанти и незнам кој да си ги купам ај ако може помош :)

Прикачени фајлови:

19. kolache.99

kolache.99 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2012
    Пораки:
    666
    Допаѓања:
    808
    elisabeta мене повеќе ми се допаѓаат чизмите и ташната од втората слика :)

На KittyT, skyAngel и elisabeta им се допаѓа ова.
  20. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    535
    Допаѓања:
    648
    можеби тесна суќничка ? ;)