Да ти кажам искрено јас зимава комбинирав и црно и тегет и окер боја и баш интетресно стоеше. Капутот,што се однесува на него не се ограничувај. И да е сив и да е црн, стави уште едно такво парче на тебе па да видиш како ке биде интересно. Со сивиот капут би носела нешто бордо па и тегет би ставила.. Не се ограничувај, да видиш некогаш ке се изненадиш каква комбинација може да искочи од 4 бои да речеме
Се ближи нова година па се мислам како да искомбинирам и што да облечам нагоре некоја полупроѕирна кошула.. што?? Спојлер се регистрирав на форумов само за да ве прашам , гледам дека на многу девојки им помогнавте околу ова “битно“ прашање па се надевам дека ке ми помогнете и мене
Си купив веќе, бели дебели хулахопки со текстура од Пенти, многу се убави, ја видов продавачката и и викам сакам хулахопки како твоите, и тоа одбрав најголе број за да не ми се растегаат многу, да се познава шарата Многу се зимски, и мислам дека ќе ги изнаносам цела зима
Како да комбинирам фустанче окер боја ?? Има некои златни додатоци на него, прават да изгледа богато, освен алки и мали обетки ништо друго не би одговарало.. Што боја одговара?
За утре сакам да носам зелени така потемни фармерки црна ролка и над то зелено болеро..И дали би ми одговарало да облечам и кафеави чизми со црна вентијага или пак зелени темни фармерки црна ролка и шарпа така како кафеава со кафеави чизми и црна вентијага или нешто другоо? :/
Oкер боја фустанче можеш искрено оваа зима со мн бои да го искомбинираш. Стои со тегет, бордо, црно, крем, златесто..мн варијанти имаш. Златните додатоци не менуваат ништо ако пример сакаш бордо да ставиш нешто на тебе.. Алки можеш на златно да, обетки можеш такви малечки исто на златно,
Јас за Нова Година планирам да носам црвено шампањ боја фустан и прекрасни црни штикли со црвена платформа и штикла а останатото црно црно ланче и исто така црно плико сето го купив и ми фана околу 2450 денари фустанот беше 950 денари штиклите ги купив 1250 а пликото беше на попуст и ми го дадија за 300 денари а ланчето го имам позз па размислете можеби и вие ке го купете истото и да не додавам шминка и нокти доколку сакате можам и да ви испратам слики позз
треба да си купам чизми, капут и ташна.. што мислите сите да бидат една боја, или различна? и кои бои би биле тоа? ве молам помош
Па можеш да си купиш капут и чизми со иста боја а различна ташна која пак ќе ја комбинираш со исобоен шал Спојлер Пример можеш да си купиш светло кафеви чизми и капут и црна ташна. , или пак исти чизми и ташна но различен капут, пример црн капут тој ке ти оди со се Спојлер ако бидат сите иста боја ќе ти биде многу монотоно . Спојлер Се потрудив да најдам некои слики по интернет со истобојнава комбинација но некако ми изгледа мренмогу монотоно . Но како и да е можеби пак тебе убаво ќе ти стои
Нека не бидат иста боја. Оваа зима можеш да менуваш многу бои. Пример можеш црн капут, црни чизми и црвена ташна бордо нешто.. Можеш различни бои па пак да изгледа убаво, пример некоја зимска како кафена, златеста, бордо, зелена темна, бакар , окер
Јас би ти предложила да си купиш капут една боја , а чизми и ташна друга нема да бидеш еднолика а и полесно ке си комбинираш
Ај помош за тетка Пеперминт! Вечерна прилика, овој фустан Мене ми стои нешто над колена, материјалет е средна дебелина како подебело трико, а бојата е крем иако на сликата изгледа како бел. Планирам да го комбинирам со црно струкирано палтенце, црн бисерен гердан (краток) , црни штикли е проблем ми се хулахопките. Го замислувам со црни непрозирни подебели хулахопки. Што мислите за комбинацијата крем фустан со такви хулахопки или друга алтернатива?
ова фустанче освен со црни штикли ке ми одговара ли со кремави и кремава чантичка и каков накит да ставам
Јас мислам дека ќе одговараат такви хулахопки , иако гласам за некоја друга боја ако воопшто може да одговара и ако имаш за да пробаш. Инаку вака кремаво-црна комбинација,класично и без промашување
Peppermint, мислам дека ако е за посвечена пригода подобро би било да носиш од оние елегантните хулахопки тенки и поприоѕирни, но како што е времево Сибир, подбро носи си дебели црни непороѕирни, отколку да смрзнеш. Само мислам дека најубаво би било да бидат обични без некои шари, обични црни хулахопки. Фустанот ако е обичен мене ми се допаѓа, од тоа што го имам видено во модни критики баш е ти, права дама.