Јас би идела пред се на лилјакова и на плава блуза, тие ми одат многу со сиво. Ок е и на кафено ама свеееетло кафено. Немој темно многу. И нараквица и ташниче и убав провод
Мисче мене првата и втората комбинација ми се преубави , ама за првата поубаво би стоело со некое пократко џемперче. А втората супер ќе ти одговара со сакото кремасто. Душица и мене многу ми се допаѓа комбинација на сиво со тегет, или па можеш и некоја црнка обична блуза. Нели можеш таа кафената да ја сликаш па да видиме.
Скај не можам да префрлам слики инаку вака нешто е Т.е моделот е ист и нешто горе ко набори има Тегет ништо немам а за црна имам , најобична црна со долги ракави ама тогаш мислам обична ќе бидам Си имам некои фикс идеи јас остајте ме А и плус мислев ќе бидам многу озбилна така ..
На сива сукња и штикли можеш која било боја срце све одговара Ако имаш некои хулахопки во боја (не црни или месо боја) и маичка во таа боја убаво би одговарало или маичката бела боја а накитот како хулахопките
Девојки ај малку помош... Може ли да облечам виолетови хулахопки со дезен и виолетово здолниште до колена (тоа од нова година), а нагоре црна кошулка со црни чизмички... И каква чанта би ми одговарало со тоа? Црна или виолетова?
Не знам каква ти била суќната ама вака комбинацијава мислам дека ќе е добра. А ташна јас би ставила црна.
Офи јас мислам да смениш или хулахопки или сукња (многу еднобојно, еднолично доаѓа вака како што замислувам) Нека си остане црна чантата
Фала ви девојки Ќе ве послушам Само ја тргнав кошулата и наместо неа облеков ролка и ставив црна марама ја врзав како машна
Јас да ви кажам што облеков Штикли сиви , кафената блуза и сива сукња . Зошто има некој детал сребрен на штиклите , го извадив од парфемот од Орифлејм прстенот и си го носев тој Инаку одозгора кожна јакна и крзнен елек и сива ташна И отидов кај другарка на шминкање и многу убаво ме нашминка Не ви беше потребна информацијава ама кога веќе ве прашував , сакав да ви кажам дeка ве послушав
Женски планирам да носам сукња од темен тексас,со дебели дезенирани кафени хулахопки,црна кошула и горе светло кафеаво џемперче.Дали да облечам црни или кафеави чевли? Еве ги подолу на слики ... Спојлер ^^^ Овие се двата пара црни чизмички до глужд Ова се кафените чевли.
јас мислам дека подобро е да облечеш црни.. кафениве се убави али некако не ми одговараат да се носат со дебели хулахопки
Јас би ги облекла кафеавите од причина што секогаш настојувам штиклите да ми се иста боја со хулахопките
Црните чевли се два различни пара,не се исти Ајде сакам да чујам уште некое мислење за да се одлучам кои да бидат,мада целам кон кафените Чекам...
Јас би црните и двата пара ми се преслични кој сакаш пар тој. Јас па спротивно на погоре девојките најчесто носам чевли друга боја од хулахопките затоа што пример носиш црни хулахопки и црни чизми доле се неутрализираш во црно чизмите ти се губат во хулахопката, цела си црна доле. Во случајов ти ќе си кафена. Ако не сакаш да ти се гледаат чевлите тогаш ќе носиш иста боја хулахопка. А со различна боја доаѓа поинтересно, и чевлите ти се воочливи не се губат. Во твојов случај ја би идела црни чизми, кафени хулахопки, тексас, кафен џемпер и црна кошула и црна ташна а може и кафена како хулахопките.