Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. MariaS

MariaS Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    6
    и јас мислев тоа, ама во панталончиња е поудобно некако затоа.. :?: :)

2. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.403
    Допаѓања:
    126.788
    2 комбинација ;) :rofl:

На elisabeta му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.403
    Допаѓања:
    126.788
    и јас исто би ти препорачалла сукницка,ова не ми се допаѓа,нема лутиш ]:) мислам дека преубаво би стоело со тесна ете можи црна сукничка,инаку преубаво изгледа се освен пантолончината.

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    MariaS а над гаќиве ништо не облекуваш???
    Знаеш по што од одма ми падна во очи краткоста на панталончињава?
    Зашто се гледа линијата од хулахопкиве а таа не треба да се гледа.
    Да не ме разбереш погрешно, згодна си, убава, убава комбинација, али куси се многу, ќе измрзнеш со нив.
    Нешто малку подолго, сигурна сум дека и уште посекси од ова ќе бидеш.
    Запомни, не секогаш less is more.

На Trendafilka, marama, MaggieTatum и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    И јас првото што го забележав кај MariaS беше должината на панталончињата.Без замерка девојче, ама стварно како гаќи се, а плус и многу летно делуваат.Вакви само за на плажа, а не на минус степени на Нова Година.
    Добронамерен совет, ако сакаш да дадеш доза на сексапил, подобро облечи црна прилепена сукна, така не само машки што ќе те загледуваат, туку и женски- да видат како си облечена. :lol:
    Ако додаш и некој добар часовник или пак прстен, нема да згрешиш ептен добро ќе си облечена. :)

*Елизабета купи си ги вторите, мислам дека по ќе ги износиш.Башка и бојата е многу убава. :!:

6. MariaS

MariaS Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    6
    Hipster на други хулахопки не се гледа линијата, на овие пробниве е линијата многу доле ;) не сум ни ја луда да одам со толку кратки :D фала на мислење женски, повеке мозоци подобро мислат отколку еден :D :*

7. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    И јас би ти препорачала тесна сукњичка,разбирам дека се чустуваш поубаво во пантолончињава.Ама мене некако не ми штима,вака кошула и вавки пантолоничиња што знам.Плус ако носиш халахопки ти се познава тука на сликава една линија и не изгледа баш нај нај.100 пати ќе биде подобро со сукња. :D

8. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    MariaS
    Јас мислам дека ваков вид на кошула подобро ќе се совпадне со припиени тесни панталони, со сукња и не баш. Или пак ако имаш вакви панталончиња, само некој сантиментар подолги.

elisabeta
    Мене вторите повеќе ми се допаѓаат. :)

9. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    MariaS Мене најискрено не ми делува ни малку секси вака. Убаво тело имаш згодна си , но вака изгледа вулгарно. Кошулата ти е преубава , убаво ке ти стои на суќна со висок струк , но така ќе изгледаш по класично, дамски. А доколку сакаш некако фраерки , можеш со тесни фармерки подвиткани и високи салонки.
    Еве погледни низ интернет , ниедна секси женска не е облечена во топлу прекратко. Имам разговарано и со момчиња на оваа тема и ми имаат кажано дека по привлечни им се девојките кои повеќе покриваат отколку оние кои се разголени. Тебе само нозете ти се разголени , но не делува вкусно бидејќи панталонките се како боксерици па и тие чорапките поубаво ми стоеле на некоја плисе суќничка.

Само сум искрена.

elisabeta Гласам за вторите.

10. girl1111

girl1111 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    334
    Феминки ми треба ваше мислење...со каква боја на штикли би можела да комбинирам кремов фустан??...имам црни..но сакам други да купам ...па што мислите вие? :)

11. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Маслинести,темно зелени,темно кафени шеќерлиа боја,

12. girl.9

girl.9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    478
    Црвени со црвен кармин прекрасно би изгледало (мој предлог) :) ;)

13. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    10.406
    Можеш со бордо или темно зелени.И златен накит. :)

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.564
    Замислата ти е интересна но некако реализацијата не е на место.Не ми се допага што се познава линијата на хулахопките .Ако веке сакаш со шорцеви подобро би било со некои подебели зимни шорцеви и дебели хулахопки со некој интересен дезен.

15. VayaConDios

VayaConDios Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    99
    Комбинацијата ми е одлична но ако може да се пантолонките подолги за неколку сантиметри или да облечеш хулахопки у дезен затоа што навистина ги имаш во многу видови, би одговарале оние со дезен само отстрана :) Јас на вакви кошулки носам забележливи алки и обетки затоа што се многу едноставни и приближно прозирни па супер се вклопуваат. :)

16. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Црвно фустанче, со какви чевли златни или црни? Ми се чини дека премногу нападно ќе биде со златни, а со црни да не изгледа малку грдичко...не знма што да правам...и какви хулахопки? Изгледа најубаво ќе биди да си почекамд а си го земам фустанчето, па да пробам секако, оти вака во главата кога го змаислувам, никако не ми оди.

17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.769

Со двете оди. Ако е со златните ќе мораш тенки месо боја хулахопки, а ако е со црни можеш и подебели црни хулахопки да облечеш. Зависи каков е моделот на фустанот, не зависи секогаш од бојата.

18. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

Јас црвен фустан каков и да е, никогаш не би го комбинирала со црни обувки. Не ми иде некако, да е обратно, црн фустан со црвени можеби би облекла. А ти како сакаш, ако мислиш дека убаво ќе ти стои тогаш избери црни. Секој со свој вкус.

Е сега зависи и материјалот, должината, моделот... ќе видиш најдобро кога ќе пробаш и со црните и со златните. Друго е така, а вака и на невидено може погрешен совет да добиеш.

19. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    523
    Девојки, си земав црвени штикли гант... :/ Мора ли и чантата да биде гант? :worried: Се отепав барање секаде и нема и што е најстрашно ми рекоја дека нема ни да најдам. :sweat: :sweat:
    Каква друга би одговарала?? :worried:

20. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Што мислите за комбинацијава, сакам да ја носам за Нова Година :?:

Прикачени фајлови:

На francais и feminium им се допаѓа ова.