Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. MariaS

MariaS Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    6
    и јас мислев тоа, ама во панталончиња е поудобно некако затоа.. :?: :)

2. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.010
    2 комбинација ;) :rofl:

На elisabeta му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.010
    и јас исто би ти препорачалла сукницка,ова не ми се допаѓа,нема лутиш ]:) мислам дека преубаво би стоело со тесна ете можи црна сукничка,инаку преубаво изгледа се освен пантолончината.

4. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    MariaS а над гаќиве ништо не облекуваш???
    Знаеш по што од одма ми падна во очи краткоста на панталончињава?
    Зашто се гледа линијата од хулахопкиве а таа не треба да се гледа.
    Да не ме разбереш погрешно, згодна си, убава, убава комбинација, али куси се многу, ќе измрзнеш со нив.
    Нешто малку подолго, сигурна сум дека и уште посекси од ова ќе бидеш.
    Запомни, не секогаш less is more.

На Trendafilka, marama, MaggieTatum и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.247
    Допаѓања:
    10.422
    И јас првото што го забележав кај MariaS беше должината на панталончињата.Без замерка девојче, ама стварно како гаќи се, а плус и многу летно делуваат.Вакви само за на плажа, а не на минус степени на Нова Година.
    Добронамерен совет, ако сакаш да дадеш доза на сексапил, подобро облечи црна прилепена сукна, така не само машки што ќе те загледуваат, туку и женски- да видат како си облечена. :lol:
    Ако додаш и некој добар часовник или пак прстен, нема да згрешиш ептен добро ќе си облечена. :)

*Елизабета купи си ги вторите, мислам дека по ќе ги износиш.Башка и бојата е многу убава. :!:

6. MariaS

MariaS Активен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    6
    Hipster на други хулахопки не се гледа линијата, на овие пробниве е линијата многу доле ;) не сум ни ја луда да одам со толку кратки :D фала на мислење женски, повеке мозоци подобро мислат отколку еден :D :*

7. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    И јас би ти препорачала тесна сукњичка,разбирам дека се чустуваш поубаво во пантолончињава.Ама мене некако не ми штима,вака кошула и вавки пантолоничиња што знам.Плус ако носиш халахопки ти се познава тука на сликава една линија и не изгледа баш нај нај.100 пати ќе биде подобро со сукња. :D

8. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    MariaS
    Јас мислам дека ваков вид на кошула подобро ќе се совпадне со припиени тесни панталони, со сукња и не баш. Или пак ако имаш вакви панталончиња, само некој сантиментар подолги.

elisabeta
    Мене вторите повеќе ми се допаѓаат. :)

9. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    MariaS Мене најискрено не ми делува ни малку секси вака. Убаво тело имаш згодна си , но вака изгледа вулгарно. Кошулата ти е преубава , убаво ке ти стои на суќна со висок струк , но така ќе изгледаш по класично, дамски. А доколку сакаш некако фраерки , можеш со тесни фармерки подвиткани и високи салонки.
    Еве погледни низ интернет , ниедна секси женска не е облечена во топлу прекратко. Имам разговарано и со момчиња на оваа тема и ми имаат кажано дека по привлечни им се девојките кои повеќе покриваат отколку оние кои се разголени. Тебе само нозете ти се разголени , но не делува вкусно бидејќи панталонките се како боксерици па и тие чорапките поубаво ми стоеле на некоја плисе суќничка.

Само сум искрена.

elisabeta Гласам за вторите.

10. girl1111

girl1111 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    334
    Феминки ми треба ваше мислење...со каква боја на штикли би можела да комбинирам кремов фустан??...имам црни..но сакам други да купам ...па што мислите вие? :)

11. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.823
    Допаѓања:
    7.048
    Маслинести,темно зелени,темно кафени шеќерлиа боја,

12. girl.9

girl.9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    478
    Црвени со црвен кармин прекрасно би изгледало (мој предлог) :) ;)

13. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.247
    Допаѓања:
    10.422
    Можеш со бордо или темно зелени.И златен накит. :)

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.869
    Замислата ти е интересна но некако реализацијата не е на место.Не ми се допага што се познава линијата на хулахопките .Ако веке сакаш со шорцеви подобро би било со некои подебели зимни шорцеви и дебели хулахопки со некој интересен дезен.

15. VayaConDios

VayaConDios Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    99
    Комбинацијата ми е одлична но ако може да се пантолонките подолги за неколку сантиметри или да облечеш хулахопки у дезен затоа што навистина ги имаш во многу видови, би одговарале оние со дезен само отстрана :) Јас на вакви кошулки носам забележливи алки и обетки затоа што се многу едноставни и приближно прозирни па супер се вклопуваат. :)

16. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Црвно фустанче, со какви чевли златни или црни? Ми се чини дека премногу нападно ќе биде со златни, а со црни да не изгледа малку грдичко...не знма што да правам...и какви хулахопки? Изгледа најубаво ќе биди да си почекамд а си го земам фустанчето, па да пробам секако, оти вака во главата кога го змаислувам, никако не ми оди.

17. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.232

Со двете оди. Ако е со златните ќе мораш тенки месо боја хулахопки, а ако е со црни можеш и подебели црни хулахопки да облечеш. Зависи каков е моделот на фустанот, не зависи секогаш од бојата.

18. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426

Јас црвен фустан каков и да е, никогаш не би го комбинирала со црни обувки. Не ми иде некако, да е обратно, црн фустан со црвени можеби би облекла. А ти како сакаш, ако мислиш дека убаво ќе ти стои тогаш избери црни. Секој со свој вкус.

Е сега зависи и материјалот, должината, моделот... ќе видиш најдобро кога ќе пробаш и со црните и со златните. Друго е така, а вака и на невидено може погрешен совет да добиеш.

19. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    524
    Девојки, си земав црвени штикли гант... :/ Мора ли и чантата да биде гант? :worried: Се отепав барање секаде и нема и што е најстрашно ми рекоја дека нема ни да најдам. :sweat: :sweat:
    Каква друга би одговарала?? :worried:

20. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.922
    Што мислите за комбинацијава, сакам да ја носам за Нова Година :?:

Прикачени фајлови:

На francais и feminium им се допаѓа ова.