Јас сум повеќе за златни обетки и прстенче или алка, часовник ако имаш. И со сребрено ќе биди убаво, ама со златно е друга приказна.
Дефинитивно со златен накит, Анабела. Некој масивен прстен и обетки или само масивно златно ланче и црн плик.
Анабела, јас би одела со масивно ланче во црна боја и мало плик црно чантиче, би оставила само штиклите да штрчат.
имам многу убавка кошула со 3/4 ракави ,без јака ама проблемот е во тоа што со перењето ми се смали.кога ќе ја облечам кај градите се оптегнува и ми ѕирка градникот што мислите дали да се откажам од неа ,или пак ќе можам некако да ја носам? можеби со некое корсетче одоздоле ,со неколку копчиња раскопчани?некоја идеа?
па баш убава идеја сама даде можеш одоздола со корсет и кошулата средно откопчана . Мене тоа убаво ми звучи.
Oваа туника со сиви чизми до глужд со каква боја на холахопки и евентуално кошула,би ја искомбинирала??????Помош ве молам
Црни чизмички или сиви ако имаш, тунка некоја црна, сива, бела, крем каква си имаш или некоја голема кошула ама да биде прилично долга, должина над колна под задник, со црн каиш, шал, капа.... Само гледај да не ти бидат хеланките замена за панталони, со друго немаш утка. Ја не гледам зашто не би одело , ама јас би ти препорачала некоја друга боја на чевли(крем или зелени, ако имаш, тегет прекрасно ми стои со крем и зелено) но ако ти е ептен по желба носи ги според мене оди. Спојлер Еве нешто како што бараш, како пример дека океј стојат боите.
Феминки имам голема молба..трева во сабота да одам на нокаут и едвај чекам хаха..но проблемот е пто јас никогаш не сум била досега во колосеум и сите ми рекоа дека треба да се нашенародски пицнам.па се мислев да го носам ова фустанце со кафени дебели хулахопки(преубаво стои ) и со вакви чевли..прашањето ми е ќе бидам ли предотерана и ќе ми се смеат или океј е? ве молам за совет
^^ Предотерана? Не ме зезај. Ти да ги видиш како одат во Колосеум.... не локни, не вештачки трепки и чуда... Комбинацијата ти е одлична! Ич да не му ја мислиш.
Ја имам сукнањава од летово, ама ја немам облечено. Се мислам да ја облечам за нова година, ама незнам со што да ја искомбинирам. Незнам колку се гледе бојата ама е некоја зелена чудна боја, незнам колку се гледа на втората слика
Незнам колку би можела сеа у зимски период да ја износиш сукњава, оти мене ми е летна. Ама ако сакаш можиш да ја искомбинираш со некоја нежна розева, бебешка кошула, блуска,или крем, шта год, и некој нежен накит, а на нозете незнам што би облекла.евентуално крем салонки, или резеда
Еве јас бев во шопинг си земав плаво фустанче накај тегет врти со чизми црвени , малку потемно е од сликата , ќе носам црвено ланче јака , ама за хулахопките се чудам освен месо боја каква боја би ми предложиле ? а и дали да ставам тенко црвено коланче или пак златно дека има златно на ланчето или пак коланот би бил too much a моделот не е ваков ама само да ги доловам боите
Планирам да носам тегет суќничка и тегет хулахопки и сега не знам дали да облечам крем салонки или пак црвени. Гледам по интернет има многу што носат темни хулахопки на светли кремасти кондури. Вие ? Еве слика за да види отприлика како стои
И јас денес се мислев дали црвени или крем штикли со тегет фустанче , мислам дека црвени е поинтересно , а за тегет што си оди со крем си оди , може на сликава изгледа убаво ама сепак мислам дека хулахопките посигурна варјанта е да бидат месо боја ..
Секако крем ти е најсигрно, јас ти предлагам крем, па да бидеш во „тон“ ако планираш палтенце или кошула да носиш крем.
Barav vakva tema ama nemozev da najdam ako ima izbrisete ja Za nova godina ke bidam vo restorant pa se uste ne sum si kupila fustan i stikli planiram da si kupam crven fustan ako ne se predomislam so kakvi stikli bi bilo poubavo za crven fustan crveni ili crni ? i dajte mi predlog za frizura vo domasni uslovi