Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    За Нова година си купив вакво фустанче,само горниот дел е чипкан,а бојата муе специфично зелена потемна,е сега прашањето мие дали ќе одговара ланче од оние буфчинана што се носат ?

Прикачени фајлови:

• berska.jpg
      berska.jpg
      Големина на фајлот:
      22,3 KB
      Прегледи:
      302
  2. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Девојки имам слична туника на оваа, но мојата е црна.

Сакам да ја носам за Нова Година ама незнам, јас сум така зимурлива и ќе премрзнам со кратки ракави, мислев да си купам виолетова ролка и да ја облечам ама незнам како ќе изгледа така, да не биде пренатрупано :?:
    Одбрав виолетова ролка затоа што имам таков капут, надоле ќе носам фармерки и чизмички..
    Ваше мислење
    Дали да ја носам туниката таква каква што е со кратки ракави или Да ја облечам со ролка :?: :?:

Прикачени фајлови:

3. NyanCat

NyanCat Нов член

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    70
    Па,мислам ако е кратко ќе одговара,а ако е долго не.Според мене,ти како си сакаш :)

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    Девојки тие фустанчињата што се како плетенина ( или како да ги речам не дебели волнени) одговараат ли на чизми кратки со штикла и дали оди
    на пример кафено со сиво пример кафено фустанче сиви дебели хулахопки со црни чизми
    или црно фустанче со сиви хулахопки и кафени чизми ај ве молам побрзо за одговор планирам утре да си купам од тие фустанчињата па мислам дали црно или темно кафено :)

5. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Одговара такво фустанче со такви чизми на штикла.Мислам дека треба темно кафено да си избереш,ама да го искомбинираш со тегет хулахопки или темно сиви,дебели :) ,со кафени чизми :) ,според мене ќе одговара така,се надевам ти помогнав :)

На Skorpija87 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Дали ќе одговара нежно црно чипкасто фустанче со сличен модел чизмички(само на тие што планирам да си ги купам има повеќе волна..т.е. од прилика некаде е до долното каивче што е на сликата), но тегет боја? И ако одговара, тогаш каков накит би носела? :)

7. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    Па сакав со темно сиви дебели дезенирани хулахопки да го носам не се баш ептен темно сиви со кафени чизми до колена или со црни кратки на штилкла затоа ми бесе проблем изборот оти не се исти боите на фустанчето и чизмите :worried: па мислев дека црно би повеке одговарало ама некако многу затворено ми е црно фустанче темно сиви хулахопки :?:

8. EMoonlight

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Епа да по затворено ќе биде,затоа пробај со кафено и со тие хулахопки дезенираните,убаво ќе стои . ;)
    Не е важно дали со кратки или до колена чизми :)

На Skorpija87 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Skorpija87

Skorpija87 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    314
    Допаѓања:
    68
    Фала многу изборот тогаш ке биде темно кафено фустанче со дебели сиви хулахопки и ке можам да ги носам и со црни чизми и кафени но пак нешто ме буни да не изгледа смешно оти не се во склад боите фустанчето и чизмите мислам не се иста кафена :worried:

10. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Не одговара. Чипката е нежна и елегантна, и најдобро одговара со салонка, или евентуално некоја чизма на штикла до глужд.

На mili4ka123 и feminium им се допаѓа ова.
  11. EMoonlight

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Мислам дека ќе одговара,не е грешка ако малку си поиграш со боите,во оваа комбинација нема бои со големи контрасти ,се е топло и зимско :) ,само јас сум за кафени чизми.Пробај и види,замисли се,ако нешто не е ок ...тогаш избери други хулахопки,бидејќи може многу да влијаат на комбинацијата.Види што ќе направиш ,па пиши ако сакаш :) :) ;)

12. EMoonlight

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Девојки,ајде сега вие на мене да ми помогнете.Фустанчево го купив и никако не можам да дојдам до некоја комбинација...помогнете ми :)

Прикачени фајлови:

На SuperGirl24, skyAngel и Mermaid90 им се допаѓа ова.
  13. butterfly992

butterfly992 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    22
    Девојки дали одговара црн тесен фустан со три-четврти ракави, со златни боцки на рамениците и златни патенти на средина со нежно розеви салонки? и дали со црни или месо боја хулахопки?

14. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    ^проѕирно е ,хммм.
    да пробаш со еднобоен корсет одоздоле и некои дебели дезенирани хулахопки. Или јас да сум на твое место би облекла одоздоле тексасна кошулка и би ги подвиткала ракавите или пак би облекла одозгоре тексасна кошулка така пошироко и би го ставила каишчето на половина. Јас сакам да се носам така, за тебе не знам :^) :doh:

butterfly992 Одговара и со такви и таккви хулахопки доколку сакаш повеќе да се истакнат чевлите тогаш облечи црни хулахопки.

На La.Reina.Del.Sur, Chocolate.me, Sephora и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. EMoonlight

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Ммм...не ми е проблем и на мене така да го носам :) ,а за со корсет ...незнам каде би нашла и со какви штикли и накит ...за малку по свечено ,не casual :?: ?
    Фала за помошта ,ме поттикна малку да размислувам :)

16. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Сама се цитирам :D да си прашам пак ? :D :?:

17. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909
    Одговара,ама со месо боја според мене и тоа од оние со поголема ликра.

На bubuce му/ѝ се допаѓа ова.
  18. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.464
    Допаѓања:
    48.564
    Преубаво ти е фустанчево,верувам за Нова година сакаш да го носиш јас би ти препорачала наместо до дебели дезенирани хулахопки да го носиш со потенки бидејки дбели нема да одговараат премногу е лесно и лелеаво за таков тип на хулахопки.Одозгора можеш некое лесно кардиганче по кратко и каифчето врз него.Одоздола бидејки е прозирно како што ти кажаа можеш со корсет.
    ВО спојлер неколку идеи за хулахопки што ги затекнав у пенти.
    Претерав малце со хулахопкиве ама што да правам голем љубител сум на дезенирани хулахопки.
    Во зависност од тоа какви штукли имаш и накит лесно можеш да искомбинираш бидејки бела боја лесно се вклопува во се.Ете можеш да разгледаш низ град различни хулахопки и да ја разбиеш едноставноста со нив. :)

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  19. EMoonlight

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Благодарам многу за помошта :) .Не си претерала со хулахопки ,бидејќи и јас сакам :) .Инаку да,сакам за нова година да го носам и имам уште едно прашање,нешто што неколку дена ме мачи .- Да не е повеќе летно фустанче ? :worried:

20. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.480
    Допаѓања:
    17.185
    [​IMG] - црните чизми

со какви хулахопки, плави, зелени..и накит што и каков?