знам......јас сум талент шо немам нешто кафеаво а со друга боја освен бела?? знам дека досадвам....извинете
Па нешo ваква боја ПОТЕНЦИРАМ боја не модел Се потрудив да најдам некоја слика од комбинации за да видам што би одело со кафеава боја и црно па еве некои од нив разгледај ги и сама http://weheartit.com/entry/32707660/via/WhiteDovie http://theberry.com/2012/10/15/im-wearing-my-brown-boots-everywhere-27-photos/ Се надевам дека е од корист Спојлер ИИ провери го линкот малку не се гледа Видов други добри комбинации крем, црно со индиго сина смарагдно зелена, сива или пак црно бели линии
фала ти feminium бендисав некоја од комбинациите и веќе испланирав.....па ќе видиме како ќе испадни....фала ти мнооооогу
Повеќе е vintage отколку нежна и не станува збор за кошула, ами за блуза. Комплицирана сум, не сум љубител на ланчињата од браншата на Сваровски, а на оние долгите уште помалку. Ми треба некое такво кратко и погрубо, сакам да има таков, као погруб шмек, во смисол да има микс од понежно и погрубо. Сепак фала.
Вака.. За НГ планирам да носам бела блуза со зелени ракава (ракавите се до под лактите) и каивче.. А надоле како да искомбинирам??
Не знам каква е блузата , јас би ја комбинирала со пеплум зелена суќна , кафено коланче , и кафени салонки или чизми , но сепак не знам за каков модел на блуза се работи
Планирам да носам црн фустан до над колена, искомбиниран со долги златни обетки и златна алка и на нозите крем салонки. Во дилема сум за хулахопките, се мислам меѓу црни и месо боја хулахопка. Мајка ми ми вели да одам со црни хулахопки за да ми дојдат до израз салонките и накитот. Ваше мислење?
Затоа што е подолг фустанот, тогаш мислам дека подобро ќе стои со месо боја. Ако салонките се крем, ќе се познаваат во секој случај. Зошто ако избереш црни па многу ќе те затвори. Но би те советувала да се пробаш и така и така, и види како повеќе ќе се бендисаш.
http://www.fashiolista.com/item/6612313/ Планирам ова да го носам за нова година, ама на нозе што? Немам ни бели ни црвени балетанки... Немам поим. Помош? А и какви хулахопки? Прашања, прашања...
Зависи какво е фустанчето ,доколку е пократко црни хулахопки поубаво би стоеле , доколку е некое поелегантно дефинитвино со месо боја , секако зависи од бојата на фустанот
Балетанки во зима? А и фустанчево ми седи летно. Јас прво би ти препорачала да си најдеш нешто позимско за НГ.
црвени пантолони и црна маичка со што да ги искомбинирам, дали со црни салонки или со чизмички до глужд? Е сега со оглед што нг ќе бидеме во домашна атмосфера тогаш ќе ми биде ладно само на маичка бидејќи е разголена нема ракави па дали да облечам болеро или палтенце црно? И што од накит дали само обетки црвени јас мислам дека доволно ќе биде бидејќи несакам да се китам со премногу накит не го обожавам, ајде ве молам за ваше мислење за комбинацијата и каква шминка би ми одговарала а и косата дали соберена или пуштена. Дечко ми сака да ја навиткам бидејќи имам долга коса до половина и вели дека така ми е најубава па дали само да ја навиткам и да ја оставам така или да ја соберам? Однапред благодарам
Искрено многу е летно ова , ми личи за кафе во летен топол ден без лутиш ако веќе се одлучиш дефинитивно со месо боја , и црни балетанки , фустанчето не ми личи за салонка . Можеш да облечеш црно сако некое па тогаш со салонка ем и позимно ќе изгледа
Еве ја блузата, не е баш целосно бела, ја мислев оваа поедноставна комбинација зашто ќе биде полуд дочек и затоа сакам поедноставно нешто.. Инаку фала за помошта, размисливав за коланче црно, дали ќе одговара!? и надоле тесни фармерки!? Што викате?
Не, нема да одговара црно коланче, блузата е многу едноставна, секојдневна, штознам, мене не ми оди со црно коланче. Ако не остави ја таква како што е и облечи темни тесни фармерки.
Со црвените панталони и црната маичка одговара палтенцето црно , обетките и косата зберена можеш вака или
Ај уште еднаш да прашам, оти утре да испаднам за да земам. Еве хулахопките А косата мислам како погорната поставена слика што е со плетенка и чорап.
pamelche ја би со бел бисер некој, долг. Или нешто вакво ако можеш да најдеш: Нешто слично. Црно со топченца.