Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Нема да имам ништо друго златно само ланчето и обетките :) Затоа се мислев :?: Ќе ги сменам ќе си земам кремови. :angel:

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Candy.222

Candy.222 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    30
    Со кремов мислам дека поубаво ќе биде :) Инаку јас се одлучив, розовото џемперче ќе го носам :angel:

3. si.exs

si.exs Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    140
    Мене ме интересира некој предлог како да го искомбинирам вакво фустанче (само бело )? Некако ми е преедноставно црно бела комбинација ,па ако има некој интересен предлог би пробала. :)

Прикачени фајлови:

• 05.jpg
      05.jpg
      Големина на фајлот:
      13,5 KB
      Прегледи:
      147
  4. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Ќе носам окер боја фустначе и тегет чизми.
    Еве нешто вака

Со какви хулахопки да го искомбинирам ?

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      9,4 KB
      Прегледи:
      439
  5. CuteEva

CuteEva Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2012
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    131
    јас имам сличен модел на бело фустанче, го комбинирам со таква боја како што носам штикли. ми се допага со исто такво златно ланче и такви нараквици исто златни и врзана коса. ако имаш црвени штикли можеш да го искомбинираш со вакво ланче. ептен ми се свига, се надевам дека ти дадов некоја идеа

Прикачени фајлови:

На si.exs му/ѝ се допаѓа ова.
  6. si.exs

si.exs Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    157
    Допаѓања:
    140
    Проблемот е шо немам црвени штикли имам црни и таква ташна...Па се мислев дали е можно да ставам лента црна со розе на половината и некој таков накит или црно со црвено.. :)
    Иначе горе е затворено со чипка така да мислам дека ланче не одговара од накит,а и онака не обожавам премногу. :?:

7. CuteEva

CuteEva Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2012
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    131
    би одговарало со лента, само би ти препорачала доколку ставаш таква лента стави само црна со црни штикли и црна ташна. не сум за комбинација со црно црвено или црно розе со бело сепак ти си знаеш најдобро

8. Evellyn

Evellyn Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    137
    За нова година ќе ја носам оваа комбинација со црни салонки, само да ми предложите ( пожелно е со слики :angel: ) каков накит, и косата како да ја направам. Сакам златен накит да купам, ама незнам дали ќе одговара ?

Прикачени фајлови:

• skirt zara.jpg
      skirt zara.jpg
      Големина на фајлот:
      12,8 KB
      Прегледи:
      364
    • plumeti mango.jpg
      plumeti mango.jpg
      Големина на фајлот:
      12,6 KB
      Прегледи:
      364
  9. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    На оваа комбинација златен накит ептен би одговарал ,посебно од оние трендовски ланчиња :) го има погоре на слика со розе кошулата што е , златна алка може ќе ја разигра комбинацијава
    А за crazylady месо боја хулахопки дефинитивно

10. ana-banana

ana-banana Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    751
    Имам едно фустанче но незнам како да го комбинирам... не е како на сликава ама нешто слично е..[​IMG]

Моето е црно со циркони во некоја неправилна форма наредени(на горниот дел)..сукната е ваков модел а горниот дел е нешто подолг (ич не ме бива да објаснам ама ми го нема апаратот за да сликнам).

Во дилема сум дали може да се носи со црни хулахопки и црни салонки. И со каков накит да го искомбинирам. Салонки имам (не сум во состојба да купувам нови или друга боја), а темни хулахопки морам да носам поради една незгода која ми се случи па морам да ги прикријам нозете. Се плашам да не испадне премногу зацрнето па ве молам за совет. (Хулахопките мора да се нешто темни и од подебелите ликрени, мора :tmi: )

Едит: Моето фустанче е посвеченко и од друг материјал, ова на сликата само по малку наликува затоа го постирав.

11. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.892
    Допаѓања:
    11.288
    Па за да не биде зацрнето може да земеш бордо хулахопки и бордо плик ташна и накит таква боја , многу ми се елеганти овие две бои склопени . Или пак тегет ( гледав пликоа многу убави тегет и бордо за 300 денари на битпазар , земав едно и јас :devil: ) со тегет хулахопки и нешто тегет накит или пак црн . Сметам дека така убаво ќе се вклопи а нема да биде многу зацрнето :) Ама па и за црно цела комбинација не е лошо црното не губи :D за да го разбиеш црнилото може и златен накит :)

На ana-banana му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Имам вакви,само скрос црни без светките на панталоните,ама незнам со што најмногу би можела да ги искомбинирам :)

13. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    и

Комбинација од вилоетово-вишнови фармерки, бела кошула, црно палто, црни штикли и црна ташна (најверојано голема, зошто нема да ми одговара малечко пликче да носам на јакната) ?
    Обично излегување е :) Не за новогодишна вечер :)

Данкешен :*

14. Maci15

Maci15 Активен член

Се зачлени на:
    29 декември 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    Со какво палтенце да го искомбинирам ова фустанчее дека имам вакво истооо
    незнам како да го искомбинирам помогнете миии ве молам иначе ќе носам црни балетанки незнам што да ми лупнам одозгора некакво палтенце ова она ПОМОГНЕТЕ МИИ!!!!!!!!!

Прикачени фајлови:

15. OneDirection

OneDirection Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    238
    Штом ќе носиш и црни балетанки , за да не бидеш цел во црно облечи некое палтенце во боја.Пр. розево,црвено,кремасто и стави таков накит

16. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Ми треба предлог за боја на пантолони (фармерки), чизми и накит. Кошулата веќе ја имам носено, ама овој пат ми треба некако посвечено да ја комбинирам (минатиот пат бев со патики, не се гледаат на сликава). Се мислев за едни темно зелени пантолони, ама не бев сигурна дали ќе ми одговараат. Слики во спојлер. :wasntme:
    Бојата на пантолоните што ги имам [​IMG]

Прикачени фајлови:

• DSCN3283.JPG
      DSCN3283.JPG
      Големина на фајлот:
      65,9 KB
      Прегледи:
      304
    • DSCN2690.JPG
      DSCN2690.JPG
      Големина на фајлот:
      150,7 KB
      Прегледи:
      304
  17. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    527
    Допаѓања:
    1.832
    Moжеш со било какво палтенце, црното на се одговара. Само подобро би било со некоја посветла боја да биде и можеш да ставиш накит или ташна во боја како палтенцето. :)

18. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Значи за нова година планирам да носам црн фустан чипкан , е сега нз какви хулохопки да си ставам овакви како на сликата што се или пак исти такви само црвена боја и црна шарка отпозади . Некој совет ?

Прикачени фајлови:

19. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Ќе носам тегет сако, со тесна црна сукња, црни хулахопки и црни чизми за нова.
    Ама немам идеа за што под сакото?
    Некои предлози? :D

20. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    4.888
    Можеш бела или црна кошула, или пак некоја едноставна маичка. :)