Обично носам хулахопки различни од штиклите,ама на комбинацијава според мене подобро ќе стојат кафеави штикли
Багуфче бидејќи носиш тексас сукња подобро носи ги кафените бидејќи не се многу елегантни. Ако сакаш поелегантен изглед на добиеш носи ги вторите црни, на потенка штикла што ти се.
Кафеавите чевли некако по не ми одат на дебели хулахоки а плус и иста боја не, мислам дека црните би биле подобар избор и би ти препорачала вториот пар да ги носиш.
И јас би ти препорачала да носиш црни чизми, иста боја холохопки и чевли не ми се допаѓа мене лично. А што се однецува до тоа кои црни да ги носиш е твој избор. Ако сакаш поедноставен изглед првите, ако не вторите... Мене и двата пара ми се допаѓаат...
imam maslinesti pantoloni ... vojnicki stil ... ama pojma neam kako da gi kombiniram ? ako moze Help [mod-kirilica:11ykx07o][/mod-kirilica:11ykx07o]
^^^ Ауууф колку јас носев војничкоооооооо.... дефинитивно се комбинира со бела или црна маичка,(јас носам со рамбовка) потенок матерјал, наједноставна што имаш, со штосно капче боја на маичката, марама.....кратка јакна....
Имам вакви тесни фармерки но се тиркизна боја (нешто како оваа), па дали имате некој предлози со што да ги комбинирам?
Со бела мене ми највеќе одговара трикизната, или со други нијанси на сина. Некое бело кошулче супер би било. Можеби би одговарала и со сива, зависи каква е нијансата. Ама со црно трикизна никако не ми иде.
Светли фармерки идат со СЕ! Фармерката каква и да е дозволува многу комбинации. Ич да не се замараш со што да ја носиш. Полесно нешто од фармерка нема за комбинирање.
Ми треба совет Денес си купив вакви исти па ме интересира дали одговараат и на здолништа и пантолони и дали во зимно време можам да ги носам , или само пролет и есен?
Koритсаки, јас имам такви, само овие ко гант личат, моите се скаени, ко кожни, и ги носам на се и сешто, тексас сукњи, фармерки, и на дебели хулахопки ги ставам со некоја туника, ма на све што ми одговара. Зимава кога нема снег или вода ги ставам така за излегување И да ти кажам право ептен салтко изгледаат одстрана гледани на друг
Можеби е глупаво прашањето,дечко ми ме покани кај него на гости вечерва и јас нз што да облечам, не одам кај него многу често и секој пат носам џемперче со кошулка или со ролка,сега се мислам што да облечам??Ај некоја идеја??
Зависи каков впечаток се трудиш да оставиш. Јас би ти кажала да облечеш хеланки, со интересна туника. Или пак ако сакаш покомотно облечи си фармерчиња, џемперче и стави си некоја интересна марама и алки на рацете. На нога веројатно ќе носиш ниско, чизми претпоставувам.
^^имам една туника црна со пердуви сиви околу вратот и на ракавчињата, сакав да ја носам ама некако ми е премногу накинџурено за на гости, а доле сигурно ниски чизмички, ама еве пробувам изгледа пак истат комбинација чемперче со ролкичка мож нкоја алка да ставам, сепак фала ти ако не се предомислам до после