Ја купив што ја купив ама како да ја комбинирам помош? Кратка е до половината некаде ако не и пократка.
^ Rose96 За со фармерки, нема да стои добро... Ако имаш пантолони што се слични во обликот на фармерки, ќе стои убаво. Под неа можеш да носиш црна/темно сина најобична маичка со многу тенки прерамки. Ако си за некоја похрабра комбинација, со оглед на тоа што е многу кратка, нешто слично на овој облик и должина би изгледало интересно http://www.supre.com.au/files/product/i ... beige1.jpg Не е многу прегледно за да можам подобро да ти помогнам
Девојки дали би ја носеле туникава и со што би ја искомбинирале? (немојте само да ми кажете да ја носам со ролка под неа, бидејќи не сум љубител на ролки) Спојлер И се разбира, дупло подолга е, само морав да ја скратам сликата бидејќи неможев да ја прикачам
Можеш да ја носиш и со тесни фармерки или панталони, со хеланки. А под туниката освен блуза можеш и со некоја едноставна кошула. Околу боите можеш да се играш, само немој со лилакова блуза или кошула некако премногу ќе е лилакаво на едно место. Подобро оди со бело, црно, јас би и со кремасто или кафеаво.
Феминкии имам едно прашање на вас. Имам од мајка ми неколку сукњи кои на мене ми се предобри како фустанче си каиш, но сите го имаат Фамозниот расцеп. тој расцеп е мал па ме интересира дали така да ги носам или пак да ги сошијам ?
Кожни панталони,ниски чизми или салонки Или можеш да додадеш кардиган одозгоре како на сликава Можеш и со сукња,ама сеуте е ладно.Освен да носиш подебели хулахопки Со црни панталони можеш или пак да ја користиш како основа(врз неа да облечеш нешто друго. И црна кожена јакна може,баш edgy ќе биде Со се се комбинира.
Планирам утре да купам едни вакви од Suite Blanco, можеби сте ги виделе, многу ми се допаѓаат ама немам баш идеи како да ги комбинирам освен што сум видела некои блогерски комбинации со плисирана сукња над колена, каивче и горе поширока кошула и кардиган можеби или јакничка ама тоа кога ќе се стопли малку, ама незнам со какви фармерки да ги комбинирам и горе што би носела, каква ташна и слично?
Jас џемпер би комбинирала со фармерки, чизми, под џемпер маичка или кошула. За бои ја би одела со кремасто, црно, бело.
Помош, ама не за мене за брат ми . Денес купил пантолони тие во боја што се , ама блуза некупил , ми рече на мене оставил да му одберам јас. Ама незнам каква боја. Пантолоните се ваква боја За вакви панталони зборам само потесни се долу малку
Дома имам една црвена карирана кошулка, преку сила дали 2 пати најмногу ја имам носено. За џабе ми седи, не знам ни јас зошто не ја носам - секогаш ја одложувам за некој нареден пат . Ако имате идеи како да ја комбинирам, бујрум пишете
Па зависи со кои бои е ако има црно тогаш со црни хеланки или каква и да е со фармерки супер оди. само некако ми оди за во перолет