A ти се мислиш што да носиш пред дечко ти? Или таму нема да сте сами ќе бидат неговите или другари? Ако е само за пред дечко ти не се замарај што ти е најкомотно тоа. Дечко како дечко ќе те види во многу средени и несредени изданија А веќе ако има некој друг тогаш во зависност кој е. За пред родители попристоен изглед, тие не сакаат разголени цури да видат на гости кај нив а другарите нека те запознат како девојка со супер изглед, немора ролка, убаво вика старфиш нешто поинтересно а сепак да топли
Девојки кажете ми дали се складни боите розева и сива? Ракавите на блузата се розеви а надоле како коцки црно-сиви и розеви а пантолоните се сиви. Со нив сакам да носам и сиви кратки чизми.
Мене искрено многу ми се допаѓа таа комбинација на бои (во средно имав и такви патичиња) баш убаво ми доаѓаат, делуваат смирено и убаво Би ти препорачала и нежна шминка со нагласени трепки и капаци и се ќе биде совршено
Женски, фустанчето ми е старо (скоро 2 год. од периодот кога бев бремена 3-4 месец, после нагло се поправив, и дури сега се враќам во нормала и ми се фаќа да го носам, a само еднаш го имам носено). Што мислите убаво е да го носам (да не му минала модата?) Тогаш дека беше лето го носев без хулохопки, кога би го носела со хулохопки и црни салонки, какви подобро би стоеле месо боја или црни?
Еве јас ќе ти го кажам моето мислење кое што морам да признаам дека е субјективно (нели секој има различно)...... Мислам дека сатенот излезе од мода, и некако не ми се допаѓа тоа што е наџиџано со машнички, дезенот на фустанот е сосема во ред....а и моделот исто Доколку сакаш да го носиш во зимски услови носи го со црни хулахопки, доколку се работи за потопло време носи го со месо боја
Мене искрено ми се допаѓа фустанчето, иако матерјалот е мазен, и е доста свечено. Доколку сакаш да изгледаш елегантно, земајќи го во обзир времето надвор, мислам дека одличен избр ќе бидат црни хулахопки и црни салонки. Не би одела со месо боја, од причина што во зима некако невкусно изгледа гола нога, а и не делува префинето. А и доста убав отвор има горе, така да можеш да ставиш и некое убаво впечатливо ланче.
И мене ми се допаѓа фустанчето,носи го со црни ептен темни хулахопки со сјај и онака фустанчето е сатенско и изгледа многу свечено,а доле обични црни салонки, ланченце можиш некое дискретно малку колку да светка, а алка стави си некоја поголема.
Сатенот или го сакаш или го неќеш, од мода тој не излегува, секогаш е присутен за свечени моменти во помали или поголеми дози Така да мене ми е супер фустанчето, и се согласувам со Стафиш, црна хулахопка и црна салонка, нежно кратко ланче може но и немора зашто има машна. Добро е убави големи обетки или во косата нешто и готово. Или летно и пролетно време со сандала црна и црна чанта. Иначе баш се сетив на едно фустанче дома што ми е едно 2 години, никад облечено, ќе го сликам деновиве да ми кажете дали го носам или да го поклонам
На почетокот на март сме на свадба (не многу блиска) и не сакам многу да се дотерувам, сум за некоја покежуал варијанта, а сепак пристојно да изгледа за свадба. Не ми се купува ново, и се мислев помеѓу овој фустан што е на сликата погоре и овој на оваа слика со црни салонки и црн плик.
Дефинитивно првиот!Баш ми изгледа како за свечени пригоди и мислам дека ке изгледаш супер...јас би ставила црни хулахопки ,високи црни чевли и накит и нормално по гламурозна сминка
И јас сум за првиот фустан,вториот некако ептен ми е покежуал, (братучедка ми има ист) ама мене лично некако глупаво ми е кога ќе видам на свадба со црни хулахопки и тоа дебели,ако го носиш првиот облечи црни ама пак ногата да се гледа,потенки со сјај, гламурозна шминка и некој убав детал во косата можиш виткана да ја носиш!
Мене вториот модел ми се свиѓа повеќе и не мора да значи дека ако е свадба мора сатен да оди во комбинација ( баш ме нервира тоа на свадба сите во сатени ) Ја би го носела второто ако делува по кежуал и така рече несакаш многу да се дотеруваш, баш изгледа слатко не многу свечено и пристојно.. Должината до колена е или над?
Потполно се сложувам со Чика . Не дека првиот е лош ама искрено мене вториот многу повеќе ми се допадна . Јас Чика мислам дека до колена е , нешто така ама Реин ќе ни каже Не мора ако се сите во сатени и она да биде . Зошто да не биде поразлична
И овој мој коментар ќе биде во согласност со претходниот....јас сум за вториот фустан Баш едноставно а убаво, оригинално и не многу нападно.....ако на тоа додадеме интересна чанта и убава шминка имаш 1000% полн погодок
Малку над колена (некои 5-7 см отприлика). Јас сум повеќе по купување на чевли и чанти, па може да земам салонки сега после февруари кога ќе почне пролетната сезона салонки во таква кафеава нијанса и иста таква чанта. А какви хулахопки би носела?
веќе ако се одлучи за вториот, јас би рекла месо боја хулахопки со сјај или па братучедка ми дека го има истиот спомнав таа го носеше со месо боја хулахопки и со една дискретна линија нешто како дезен по страната на ногата и мене одлично ми и изгледаше
Па месо боја, ипак црни би ја затвориле комбинацијата некако, ама може и со црни дебели, што знам (кога викам дебели мислам на оние кои се тенки ама кога ќе ги облечеш не се гледа ногата ), пробај си, па сама ќе си одлучиш како е поубаво, и да салонки како коланот боја би било супер, но иста таква боја и ташна не! премногу кафеаво би било, црна ташничка поубаво ќе биде Сепак твој е изборот!