Морнарското фустанче е за преку лето. Јас би го носела кога ќе се отопли времето со балетанки или римјанки. Со хеланки според мене не оди. Зависно каков е пликот, доколку е сатенски и свечен не би одел на се. Но доколку е кожен (скај) носи си го на што сакаш. Можеш да го сметнеш на секоја комбинација на која нема патики.
лошо ме разбра, пишав дека сукњата е иста боја како и оваа на сликата, инаку девојки кажувајте каде да најдам посвечена кошулка што би одговарала со сукњава?
Јас мислам дека одговара и со црни и со црвени фармерки. Се зависи од тоа во која боја ти повеќе се бендисуваш
Можеш и со фармерки. Нема потреба да се ограничуваш само на црно и црвено. Инаку ... дали мислите дека комбинацијава ќе ми е добра ? : Црно сако и црна сукња, бледо портокалово со бели точки кошула( таа ставена во сукњата) црвен плик и каивче и црни салонки. Ќе носам само црни висечки обетки и алка. И сега дилемата ми е за хулахопки? Какви би биле најдобро?
Ајде малку помош девојки. Имам вакво фустанче,тоа на куклата што е,но со потенки шари и потенки презрамки.А плус тоа ми е некаде над задникот. Имате ли некоја идеја?
До над задникот?? Е ако е така ќе си го комбинираш со хеланки како маичка со фармерчиња со панталони. Со кремасто, кафејаво, црно, бело, црвено. Ќе ти одговара со овие боички.
Ако се потемно зелени убаво би одело со кралско сино ,вака нешто Спојлер А,ако се ваква боја Спојлер ,можеш да одиш со праска боја,крем и сл.нијанси.
имам црни хеланки со шљокици и високи крем штикли со кафена платформа и кафена штикла и сеа незнам нагоре со што да ги носам дали ќе одговара со крем или кафена кошула имам пробано со црна убаво изгледа али мислам дека со кафена боље е и некоја крем/кафена плико ташна и капут црн еве вака нешто ваква кошула само мислам тоа подолгото од позади да биде вие што мислите како ?
Според мене, кафеава или кремаста кошула со црна плик ташна би била подобра комбинација за да се направи некој баланс со црното
Освен со црна кошула или блуза јас мислам дека убаво би стоело доколку ставиш нешто во боја горе, на пример зелена, крем, тегет, светло розева-пудра боја, така подобро би стоело отколку со кафеава кошула. Бидејќи и со црна и со крем одат скоро сите бои и би била поинтересна комбинацијата доколку ставиш и трета боја , т.е. кошулата да ти биде во боја, да не биде двобојна комбинацијата црно-кафено
ЈАс моите си ги викам крсмас чри зелена Мислам нема некоја потешкотија со нив, одгoвараат со повеќе бои. Тегет, бела, црна, кафена, крем, црвена, розева... Еве една едноставна а предобра комбинација Нема утка во комбинирање.
Значи вака.. утре со дечко ми ќе одиме во една пицерија и сега се двоумам како да го искомбинирам ова фустанче, односно дали одговара со овие чизми и џемперче? Фустанчето ми е од Нова година и од тогаш го имам само еднаш облечено, и сега сакам да го носам но, во комбинација со ниски чизми без штикла или полна пета. На 1 комбинација носам темно розово џемперче, фустанот, светло кафеави чизми и црни хулахопки(светлото е малку лошо, не се доловува бојата на џемперот, затоа поставив слика од бојата) а на 2 комбинација го носам само фустанчето со црни хулахопки и чизмите(хулахопките ми се скинати малку, занемарете го тоа ќе облечам други за излегување). Што мислите, одговара ли?