^ па онака за искачање, за било што, ново ми е па незнам со што би одело инаку да имам црни вакви Спојлер и црвени вакви нешто Спојлер A на циклама видете не ми текна воопшто, ама и немам ништо такво
Црвеното би било добра опција. Комбинирано со накит во црвена боја. Или може и црни потпетици со циклама накит (ако цикламата потпетици се само проблем, ако немаш ништо - проблем ). Или бели потпетици? Како стоиш со бело?
Уф слабо со белото, ама сепак се одлучив за црвената некако со црвен кармих така и црвени обетки ептен си се свиѓам, до сега пробував Големо ФАЛА на сите што ми помогнавте
Значи вака Се решив за утре вечер, сиво фустанче, по долги ракави, со V отвор не многу длабоко деколте. Е сега дека сум повисока, во должина ми е таман, но во ширина ми е широчко така што не ми стои уз тело него онака ми е лабавко, се прават набори и сл. Ке носам црно сако и црни штикли, само се прашував за деталите. Дали да носам некакво скромно ланче, не долго, со црни камења, не премногу натрупани, закачени на силиконска врвка, така што од далеку изгледа како камчињата да лебдат, или да не ставам ништо?
Девојки ме интересира за ваше мислење..Вчера мајка ми ми купила перлина(се надевам дека правилно ја кажав незнам точно како се вика) .е сега незнам како да ја искомбинирам.некој предлог? Еве слика од неа,ме интересира исто дали ви се допага и лично вие дали би ја носеле?
По мене е убава пелерината. Можеш да си ја носиш на некои така по секојдневни комбинации. Јас би ја носела со еднобојна блуза, фармерки и црни кратки чизмички.
Јас би ја носела со црни хеланки,црна ролка,црни чизми....за да дојдат до израз боите на пелерината и косата собрана во лабава пунџичка,евентуално ако имаш и мали топчести црвени обетки и тие за да разбијат малку монотонија.... Иначе мене ми се свиѓа,убава е
Ова со што би го искомбинирале?? Јас немам никаква претстава..Пробував нешто али глупо ми беше, па оставам на вас, да ми помогнете на долги ракави е и така широчко ми е..
Со црна блузичка под него, баш како што е на сликите, со некое црно тенко каивче некаде под градите или над стомакот, тесни класични фармерки, црни чизмички и сиви обетки или во бојата на фармерките А ако веќе се одлучиш за маичка во друга боја, и обувките нека ти бидат во иста боја како маичката. А каивчето нека биде иста боја како обетките. Се надевам дека ти помогнав некако..
имам ваква слична и си ја носам со хеланки фармерки во боја...со се оди една пунџичка си правам и супер ее !! убафка е носи си ја..
мм епа незнам можеш со црна да искомбинираш (денес видов на очајни домаќинки една носеше .. ) или пак со некоја неутрална ако неможеш да се одлучиш на пример нешо со вакви штикли
Наредната недела на свадба планирам да го носам овој фустан со овие штикли и ташна Со каков накит да искомбинирам ?