Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.657
    Допаѓања:
    8.574
    Мислам дека имаше една тема дали е време за ама не можам да ја најдам па ај тука.
    Дали е време за вакви патичиња?[​IMG]Секако не со вакви чорапи :D Ама кога е суво, пошто ми е прерано за балетанки

На Candice.S му/ѝ се допаѓа ова.
  2. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.474
    Допаѓања:
    17.174
    ^Мене ми е таман времето. :)
    А, гледам и носат низ град. :)

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Девојки јас сакам да прашам дали е рано да носам цветно фустанче,за излагање в кафиќ.Мислам не е целото цветно туку само трите карнери на долниот дел имаат ситни цветчиња,и машничката која што е насредина има цветчиња.Горниот дел е кремав.Се думам дали да го носам,јас мислам дека е рано.Ама пак зимоска видов едно девојче што носеше,цело цветно фустанче...па што знам..
    Ај совет :D

4. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    602
    Доколку не е летен материјал носи го. Но комбинирај го со салонки не е за на чизми.

5. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Па јас мислам дека е во ред. Доколку не е премногу апла летно фустанчето, тогаш е океј. Штом велиш дека само мал дел е опфатен со цветен принт.
    Инаку, би се сложила со претходната Феминка, зависи и тоа дали материјалот е летен.

На Anna-Banana му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Aqu.a

Aqu.a Активен член

Се зачлени на:
    12 март 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    0
    Со каква маичка да искомбинирам долго "златно" ланче, нешто вакво, во стилот на аксесорис само што бојата е малце по жолтеникава? Не е иста форма ланчето.. :)

7. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.665
    Јас мислам со некоја црна маичка па би можела да биде и некоја црна ролка

8. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Паа со бело може, со нешто светло розе како саатот тука :^) или со нешто црно

9. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Можеш со некоја кошула а убаво би стоело и мајца ..бела, црна, розева, крем боја па и со други може

10. plavata212

plavata212 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    566
    имам фустанче како смарагдно зелена боја со црни крукчиња не баш ситни ама ни баш големи. дали би одговарало со крем чевли?

11. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    ммм мене баш и не ми некако одговара :?: да е само смарагдно да ама со црно незнам баш
    [​IMG] еве како стои смарагд со крем
    нема да биде некоја утка но ако можеш земи црни

На La.Reina.Del.Sur му/ѝ се допаѓа ова.
  12. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Хеланки со тигреста шара.. но црно-бели. Со каква боја да ги искомбинирам? :worried:

13. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    dushiche - Мене не ми се допаѓа кога ќе видам овој период балетанки. Ги сметам за пролетна/летна обувка, сега не е ни пролет ни лето. Сеуште е свежо, се носат кожни палта, подебели палта, а и нема многу сонце. Мој предлог е да почекаш додека да се стопли убаво.

Shery - Црно и златно можеш со што сакаш да ги комбинираш, мене би ми се допаѓало со темно сина или сива боја. Со црвено и бело ми е многу обично и класично, најпроста опција е таа. Можеш со црни штикли, а пликот и палтото да ти бидат друга боја, само не некои неонски, не ми се допаѓа овој период да се носат, рано е за нив. Можеш да пробаш со темно виолетова, бордо или темно зелена.

simoncelicius - Мислам дека времето е добро за овие, сепак е патика. Мене ми се премногу убави. Кога веќе сум тука, каде може да се најдат ? Прашав некаде, но не добив одговор, а ќе ми значи ако ми кажете бидејќи се мислам за какви да си купам.

Anna-Banana - Па, како што кажаа, ако не е многу летен материјалот, ако не е лесно дувливо и не дава изглед на летно, зашто да не. Мој совет е со чизма некоја, не на штикла, рамна, ако имаш кафеава и со кафеаво каивче и кожно палто. Секако, ако имаш и ако ти се допаѓа. Мене ми е многу штосно, со салонка ми делува обично.

На Anna-Banana и dushiche им се допаѓа ова.
  14. plavata212

plavata212 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    566
    црните ми се лаковани и не одговарат баш..незнам шо да прам

15. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Црна или бела други незнам баш дали дали би одговарале.. може и сива

На nati44 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    моја другарка има такви и ги носи со бела блуза и понекогаш црвена.. :) можеш да пробаш :)

17. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    можда ќе звучам смешно но една моја комшивка има вакво фустанце слицно една нијанса посветло и го носи во црвени,црни штикли понекогаш во лето како кафеавки едни пробајј си како што мислиш дека најубаво ти стои така оди си.. 8)

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  18. The.Pink.Angel

The.Pink.Angel Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    497
    Допаѓања:
    132
    Utre sum na maskenbal denes si kupiv fustan ne e bas za maskenbal poveke e za izleguvanje crn e kazete nesto sto da dodadam da kupam nekoja maska ?? dali ubavo bi stoelo so crni mrezesti hulahopki i crni stikli i da odberam nekoja crna maska nesto so zlatno ako ima bidjeki i na fustanot na ramenicite imam nesto kako zlatno fala :)

19. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    ^ Па нема да одиш на излегување за да комбинираш бои.
    Карневалот е време за да ги ставиш сите бои на тебе.

Не знам што би постигнала со фустан, мрежести хулахопки и штикли. Веројатно се потдотвуваш за излегување, а не за на маскенбал.

На feminium и pamelche им се допаѓа ова.
  20. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    plavata212 - Мене ми звучи добро, можеш плус со крем плик, иако може и црн. Некако, ако ставиш црни штикли, не дека нема да стои добро, но многу е обична комбинацијата.

nati44 - Хеланките се црно-бели, што значи дека би одогварале со било која боја. Ќе биде ударна и весела и светла комбинација. Црвена, зелена, жолта, неонски, розови, виолетови, сина, сите се добри бои, само ќе ти треба уште едно парченце во таа боја. Јас би одела со врвки на патики.

На nati44 му/ѝ се допаѓа ова.