Мислам дека имаше една тема дали е време за ама не можам да ја најдам па ај тука. Дали е време за вакви патичиња?Секако не со вакви чорапи Ама кога е суво, пошто ми е прерано за балетанки
Девојки јас сакам да прашам дали е рано да носам цветно фустанче,за излагање в кафиќ.Мислам не е целото цветно туку само трите карнери на долниот дел имаат ситни цветчиња,и машничката која што е насредина има цветчиња.Горниот дел е кремав.Се думам дали да го носам,јас мислам дека е рано.Ама пак зимоска видов едно девојче што носеше,цело цветно фустанче...па што знам.. Ај совет
Па јас мислам дека е во ред. Доколку не е премногу апла летно фустанчето, тогаш е океј. Штом велиш дека само мал дел е опфатен со цветен принт. Инаку, би се сложила со претходната Феминка, зависи и тоа дали материјалот е летен.
Со каква маичка да искомбинирам долго "златно" ланче, нешто вакво, во стилот на аксесорис само што бојата е малце по жолтеникава? Не е иста форма ланчето..
имам фустанче како смарагдно зелена боја со црни крукчиња не баш ситни ама ни баш големи. дали би одговарало со крем чевли?
ммм мене баш и не ми некако одговара да е само смарагдно да ама со црно незнам баш еве како стои смарагд со крем нема да биде некоја утка но ако можеш земи црни
dushiche - Мене не ми се допаѓа кога ќе видам овој период балетанки. Ги сметам за пролетна/летна обувка, сега не е ни пролет ни лето. Сеуште е свежо, се носат кожни палта, подебели палта, а и нема многу сонце. Мој предлог е да почекаш додека да се стопли убаво. Shery - Црно и златно можеш со што сакаш да ги комбинираш, мене би ми се допаѓало со темно сина или сива боја. Со црвено и бело ми е многу обично и класично, најпроста опција е таа. Можеш со црни штикли, а пликот и палтото да ти бидат друга боја, само не некои неонски, не ми се допаѓа овој период да се носат, рано е за нив. Можеш да пробаш со темно виолетова, бордо или темно зелена. simoncelicius - Мислам дека времето е добро за овие, сепак е патика. Мене ми се премногу убави. Кога веќе сум тука, каде може да се најдат ? Прашав некаде, но не добив одговор, а ќе ми значи ако ми кажете бидејќи се мислам за какви да си купам. Anna-Banana - Па, како што кажаа, ако не е многу летен материјалот, ако не е лесно дувливо и не дава изглед на летно, зашто да не. Мој совет е со чизма некоја, не на штикла, рамна, ако имаш кафеава и со кафеаво каивче и кожно палто. Секако, ако имаш и ако ти се допаѓа. Мене ми е многу штосно, со салонка ми делува обично.
можда ќе звучам смешно но една моја комшивка има вакво фустанце слицно една нијанса посветло и го носи во црвени,црни штикли понекогаш во лето како кафеавки едни пробајј си како што мислиш дека најубаво ти стои така оди си..
Utre sum na maskenbal denes si kupiv fustan ne e bas za maskenbal poveke e za izleguvanje crn e kazete nesto sto da dodadam da kupam nekoja maska ?? dali ubavo bi stoelo so crni mrezesti hulahopki i crni stikli i da odberam nekoja crna maska nesto so zlatno ako ima bidjeki i na fustanot na ramenicite imam nesto kako zlatno fala
^ Па нема да одиш на излегување за да комбинираш бои. Карневалот е време за да ги ставиш сите бои на тебе. Не знам што би постигнала со фустан, мрежести хулахопки и штикли. Веројатно се потдотвуваш за излегување, а не за на маскенбал.
plavata212 - Мене ми звучи добро, можеш плус со крем плик, иако може и црн. Некако, ако ставиш црни штикли, не дека нема да стои добро, но многу е обична комбинацијата. nati44 - Хеланките се црно-бели, што значи дека би одогварале со било која боја. Ќе биде ударна и весела и светла комбинација. Црвена, зелена, жолта, неонски, розови, виолетови, сина, сите се добри бои, само ќе ти треба уште едно парченце во таа боја. Јас би одела со врвки на патики.