Моделот да затоа што и тој јас што ке го носам на ревојата сега назат е исто таков, исто и бојата прекрасна е
ваква кошула за на училиште со што можам на комбинирам,немора за на училиште би можела ли за излегување ?
Би можела со кафени панталони,бела маичка,кошулата откопчана и кафени чизми или балетанки. Или пак со хеланки и чизми. Друга комбинација црни панталони,бела маичка,кошулата откопчана и патики. Еве некои идеи. Спојлер
Blueeparadise - Јас би одела со најобични фармерки завиткани на краевите, балетанки или ако имаш loafers уште подобро, сега ептен се популаризираа. Горе може да облечеш кожна јакна или пак некое кежуал oversized кардиганче. Мојава замисла е очигледно за потопло време, а и маичката е изгледа со кратки така да за сега да ја носиш е рано и ладно. Еве на што мислев за изборот на фармерки и loafers (иако чевлите се доста чудни тука )
нештоо како да ги искомбинирам овие?? и дали би ги носеле ? Спојлер ги имам еднаш носено другарка ми ме натера со црна рамбовка и римјани,пунџа...и сега сакам друкше за летово некојј нешто??
па кратки се до коленици така со доле ластик како на сликава подоле само без џебови се надевам дека ме свати
Јас би ги носела со мајца но да биде иста или слична боја на тие бои што ги има.Не се гледа убаво ама приметив розево и кафеаво мислам ..
Имам потполно исти и ги носам во многу различни комбинации само не со црно пошто ич не ми се допаѓа на светли фармерки особено на ваква боја да облечам црна блуза тоа нема шанси.....воглавно ги комбинирам со боја на праска,со жолта блуза,розеникава,бела....буквално со речиси сите светли бои ми одговара и ги носам освен со темните и со црвената....ризикувај со комбинациите ќе се изненадиш колку добро ќе изгледа