Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како да искомбинирам...? (помош од Феминки)

Дискусија во 'Мода и стил' започната од FBI, 27 декември 2010.

1. temjanuskaaa

temjanuskaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    773
    Ако ташната и каишот ти се во посветла нијанса на кафеаво тогаш одговара бидејќи мене лично со оваа боја на фармерки не ми одговара темна нијанса на кафеаво некако цигански ми делува ама пак ти си знаеш...направи комбинација која прва ќе ти дојде на памет облечи ја застани пред огледало и ако си се допаднеш носи си ја...секој има различен укус јас само предлогчиња дадов а останатото си е твое :)

2. AnimalLover

AnimalLover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2011
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    204
    Мала помош...Какви чевли да купам?Баш ми треба за овој период кога е топло за чизми а ладно за балетанки.Некои што ќе можам да ги носам на хеланки,фустанчиња секојдневни.Да бидат ниски и да не бидат патики .Знам дека многу барам :lol: Предложете ми нешто ,што носите вие во вакви комбинации или преку слики можеби навистина немам идеја

3. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.752

Прикачени фајлови:

На AnimalLover му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Butterfly14

Butterfly14 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    757
    Допаѓања:
    456
    Вака.. викендов сум на роденден и имам едни штикли кафеави - крем боја поточно.. но нагоре немам ништо во таква боја.. со што друго би можела да ги носам?

5. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    која боја и да имаш, се оди со крем, [​IMG]
    Кејт Мидлтон пола свет го прошета со тие кремави штикли
    е сега ако зборуваме за ваков крем- нуд, ако пак се друга нијанса...стави слика од бојата па ке му ја мислиме

На Butterfly14 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. temjanuskaaa

temjanuskaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    773
    Носи си ги на што сакаш...јас имам крем штикли и ги тепам од носење одговараат баш на се дека се како боја на кожа и не ограничуваат...слободно си комбинирај нема шанси да утнеш ;)

На Butterfly14 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Девојки, фустанчево го купив денес. Имаше и црно, ама пошто сум слабичка не ми стоеше убаво па си земав бело, нешто како валкано бело е во живо.
    Е сега незнам како да го искомбинирам. Салонки, накит, ташна? :wasntme:
    Мислите дека лош избор направив со белава боја?
    Скоро се' беше бело во Зара, па валда ин е бојава, иако сметам дека бело е класика. :rofl:

Еве го, па чекам предлози како да го искомбинирам:

Да појаснам, горе е кожно тоа црното.
    Ланчето го имав на мене прееска.
    Се сликав во гардероба. :)

Прикачени фајлови:

• image.jpg
      image.jpg
      Големина на фајлот:
      160,9 KB
      Прегледи:
      366
    На LilBaby, Foreveryoungiwannabe, Cacy и 3 други им се допаѓа ова.
  8. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    црна салонка и ташна можеби најубаво ќе биде инаку мн ми се допаѓа дустанов, ланче не би ставила пораси црнкото, би ставила обетки така по масивни..

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.332
    Допаѓања:
    17.913
    и јас си купив денеска фустанче само кај мене е цело бело а грбот е чипка бела и е уз тело ;) јас планирам да си го искомбинирам со црвени високи салонки, црвен лак и кармин, и ташничка црвена :inlove: а косата некако собрана, од накитот мислам да ставам повеќе алки со златна со црвена боја обетки и прстен некој нежен :)

10. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Лепа, со крем/беж салонки супер би изгледало :) Со црни веќе се знае, не мора да кажувам, црно со се` оди :D Само, ако го носиш со црни, јас во тој случај би одбрала јака боја на чантичка, односно чантата да биде централното парче во комбинацијата.

Всушност, белата е исто што и црната боја, оди со се`. Убаво би разбиле монотонија и црвени салонки, или па некои во некоја јака, впечатлива боја, на пример мастило сини, виолетови, па дури и дреч розови :) Во мојата глава тоа супер изгледа :D Нека не те ограничува црното на вратот, имаш милион начини за комбинирање и експериментирање со бои :) Јас би одела по правилото: ако облечеш неутрална или црна боја салонки, оди со впечатлива чанта и обратно: ако салонките се во некоја впечатлива боја, тогаш крем или светла боја на чанта, не толку впечатлива :D

А за накит, би го комбинирала со златен/бронзен накит, како ланчето на сликата, само што ланче не сум сигурна дали оди поради отворот на вратот. Можеби големи масивни обетки и еден куп алки на раката :)

Патем, фустанчето е прекрасно и супер ти стои :)

На marama и Lepaaa им се допаѓа ова.
  11. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.332
    Допаѓања:
    17.913
    еве ти некои примерчиња ;)
    еве ја вака нешто планирам, само ја немам палтенце :$ :)

12. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    Многу ти е убаво фустанчето и многу убаво ти стои :)
    Какви и штикли да облечеш ке одговара,немој да те ограничува тоа црното.
    Според мене ланче не ти треба,фустанот е затворен,обетки исто бидејки имаш долга коса,само исфенирај ја и ја пушти (така ми е многу по секси) ;)
    Јас сум повеќе за некој впечатлив прстен или часовник.
    Ке ти ставам примери-слики,колку може да биде убаво искомбинирано

13. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Јас би комбинирала со крем салонки,крем плик,крем лак и светла и нежна шминка,би додала некој златникав накит или ,,розево,,злато,така нешто.
    А може и со тегет боја. :nod:

14. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Девојки мајками ми ја купила кошулава, па мене некако чудно ми делува бидејќи е струкирана.Инаку на сликава носам црно боди, но тоа ми беше само за проба. Ајде да ми помогнете, дали би ја носеле? Со што надолу? Каков накит? Дали можеби каивче да ставам кај струкираното? Ако најдете некои комбинации исто така добро би ми дошле :lol:

Или пак можеби раскопчана со некоја маичка во друга боја и со долго впечатливо ланче?
    Ви благодарам однапред :*

Прикачени фајлови:

На Christina.A му/ѝ се допаѓа ова.
  15. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Па убава е,незнам зошто да не ја носеш.Убава е и така и така.Можеш да ја комбинираш (закопчана) со здолниште,црно,кафеаво,крем,имаш повеќе бои.Можеш и со тесни пантолони,црни,кафеани,сиви,тегет,маслинести,па скоро се одговара на бело.Кога е откопчана,можеш со повпечатливо ланче,како ова и кратки тексасни пантолони,би било супер,ама за во лето :lol: .

Прикачени фајлови:

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Кошулчево е баш убаво,нежно.Можеш да го комбинираш со фармерки во боја и со тексас јакничка,со интересен накит,со балетанки,оксфордки.На многу работи одговара,кошула е и бела е.Секако дека треба да ја носиш,зошто да не.Можеш и каивче да ставиш. :) :) Се надевам ти помогнав :) :) :)

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Денес купив пролетна јакна ефтино ја најдов за 1000ден во прљаво бела боја со златни детали на патентите, моделот е сличен на оваа [​IMG]
    па кажете ми некои предлози со што можам најубаво да ја комбинирам

18. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Па штом е бела,можеш да ја комбинираш скоро со се,фармерки,пантолони,туники,здолништа,скоро со се. ;)

19. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Не е малце глупо да носам вакви?
    Може и не ми е баш складно со годините, ама јас се вљубив! :inlove: Пренајпрекрасни ми се.
    А и да си ги купам се мислам со што би ги комбинирала, во голема дилема сум. Не ми се купуваат патики, преспортски ми се. Стварно незнам што да правам. А и кога би купила рамни патики плус, незнам какв би биле тие :^)

20. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Ви благодарам девојки, веќе почнаа да ми се вртат комбинации во глава :lol: :*

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.