Според мене да многу ми се допаѓа фустанот, и одговара за н а свадба ( сатени и сл носат само оние кои немаат стил и мислат дека се што *ЛСКА е модерно,свечено,елегантно ) и одговара со нуд боја оти на него има доста бои па нема потреба од дополнително е сега јас не би носела ланче (ако веќе сакаш нека биде нешто нежно и кратко)туку само некоја алка на рацете и обетки, препорачувам и тие да бидат нуд боја или пак нешто златно некако сребро не ми од со ова боите ако добро ги видов *ЛСКА-светкаво, сатенско.. нема литературен збор, изразов на баба највеќе одговара
Можеш секако, предобар е фустанот, немора да значи дека мора да е свила и жоржети за на свадба. Со такви чевли супер ќе изгледа, дури можеш и црна ташничка да земеш наместо во боја на чевлите за да не ја прошарува комбинацијата дополнително затоа што фустанот сам по себе е доста шарен. Од накит можеш да додадеш некој прстен во црна боја и малечки обетки. Ништо друго не ти е потребно, фустанов одскокнува од шаблонот и ќе си го изнаносиш доста, за на свадба е одличен, а за излегувања и повеќе од одличен. Ич не се мисли
Можеш дури и да го искомбинираш со црвенкастата/розеникава боја што се појавува во шарите, супер би било. Инаку убав е фустанот
Навистина е убав фустанот но пред се со разиграни и весели бои тоа премногу ми се допаѓа и тоа што е уникатен не е како секој втор фустан што го носат а околу чевлите можеш да облчеш и сандала и салонка И балетанка се и сешто одговара а за бојата не е никаков проблем можеш и црвено и розево и крем и бели значи нема да направиш грешка во одност на бојата
Девојки знам дека прашањето не ми е за тука но незнам каде да го поставам Сакам за утре вечер да си купам маска(онаи од венеција ) е сега сакам да изгледам убаво а не смешно, каков фустан да облечам, каков модел...нормално оние венецијанските што одат со маската неможам мн шиење а за 1 ден неможе, па ако може дајте некоја идеа за модерен фустан кој би се вклопил со маскава маската ќе биде розе со бело и лицето ќе ми биде бело Ве мооолам за помош итно ии извинете што ве замарам со моие глупости
^Па и не е задолжително да носиш долг фустан. Секако дека е поубаво со долг, но не е лошо и со пократок. Еве некои примери: Спојлер Еве и Нина Добрев во Vampire Diaries http://images4.fanpop.com/image/photos/ ... 0-1485.jpg
Вечерва ќе носам фармерки блуза во повеќе бои. Во план ми е и кафеава чанта и кремасти балетанки на кои на врвот има разнобојни мали цветчиња кои ги има и на блузата. Дали вака да излезам или сепак да носам црни чизми ??
Па, ако на балетанките го има истиот принт како на блузата тогаш е во ред, но доколку станува збор за различен принт, тогаш не. Бидејќи, би дошло до микс на принтови, и како што кажуваш дека и блузата ти е во повеќе бои, тогаш ќе настане вистинска мешаница. Како и да е, повеќе би одело со балетанки, но сепак кажав од што зависи.
Феминкии кажувајте дали одговара комбинацијата ми треба за после па некако се мислам пред огледало и неможам да се одлучам ту ми се допаѓа ту не.....црн корсет фустан ист модел како овој на сликата само од плетен материјал незнам како да го објаснам не е ни тенок ни дебел бев го зела од теранова ама ни еднаш не сум го облекла пошто незнам на што да го носам па го искомбинирав одоздола со класична бела кошула и месо боја салонки одговара ли и да не сум премногу како тетка за моја возраст и ако одговара каква боја на ташна да земам месо боја или црна? хелпппп
Извади ја кошулата од комбинацијава и одозгора облечи сако или некое палтенце во било каква боја. Со крем чевли ќе изгледа супер и црна чантичка.
Ми се свиѓаат овие панталони, баш се такви пролетни и кошулчево исто. Што мислите за оваа комбинација? сликиве ги најдов случајно на фејсбук во бутикот Енџел и има ептен интересни работи.. ) за сечиј вкус.
Да, супер се панталоните. А и јакната е преубава. Одамна си барам ваква боја на јакна. Да не знаеш која цена е?
За јакната не знам точно, не прашав, дека ме интересираше само за панталоните и кошулката. Не им се високи цените иначе. Можеш да ја побараш на фејсбук страната, ги има новите модели. )
Темјанушке и јас сум за да ја извадиш кошулката. За твојата возраст и со џемперче, напред со копчиња ако имаш ќе биде убаво или некоја наметка. Ташничка - нема да биде лошо и со кремава и со црна. Дулчела, мене ми се допаѓа комбинацијава. Не ја сакам бојава баш сина, зелена каква и да е, ама ми се допаѓа кројот на палтото. Кошулката е преубава, баш сакам таква.
Имам едно корсетче од тенок материјал со црно-бели вертикални линии и не знам како да го искомбинирам. може помош?