Ајде јас да си прашам Оди ова вака, или многу ми се бои? Белово корсетче со розевка сукња, додуше мојата е пудра боја, измеѓу розево и крем, ама моделов е најсоодветен, само повисоки штикли, и иста ваква боја на плико, поголемко, и со масивно златно ланче? И со црно палто
си купив кафеави хеланки и стварно незнам како да искомбинирам, иде со виолетово ?? ... исто така си купив вакви фармерки како на сликата и ги носма со маичка со иста боја како на сликава и 2 бели маички ама така како шаренки се со натписи друга комбинација некоја ?? гледав на нет дека иде со жолто темно сино светла зелена...........
Си купив слична кошула. Само напред ги нема копчињата. Е сега помош за некоја добра комбинација? Само да напоменам дека не работам па ми треба некоја комбинација која е за искачање или за некој роденден, свеченост. Притоа да не бидам многу озбилно облечена, бидејќи самата кошула е малку по елегантна.
simoncelicius Додека да ја склопам комбинацијата, ме заболе глава, но сватив што сакаш на крај. Оди зашто да не оди, подобро повеќе бои него само една-две, тоа е мое мислење. И со црни чевли можеш или розеви, ако имаш, ако не и овие се добри, изгледа се слични на здолништето. Само пази со ланчето, немој нешто сосема пета боја, и немој висечко ланче. Или па оди со голема алка и со прстен, ако имаш нормално. Dog-lover виолетово мене не ми оди со кафено, посебно не со темно кафено. Многу јако бои се и двете посебно, и некако многу темна комбинација би дошла. Од сите бои ти баш за виолетова се фати. Јас сум за бело, крем, розево, црна, зелена, минт.... А за портокаловата прочитај 3-4 поста погоре, баш за тоа се збореше.
karenin Бидејќи е бело-кремаста, ако е пократка оди со панталони во било каква боја. Можеш со некои дречасти панталони (корални, тиркизни, црвени, жолти), минт боја.. Избегнувај бели и кремасти панталони бидејќи ќе изгледа премногу бледо. Можеш и со сукња, и на нозете чевли, балетанки и ташна во боја, така да дели. Од накит, ланче не оди поради тоа што е богата во горниот дел, можеш некои нежни обетки и повеќе алки. Ако е подолга, тогаш можеш со хеланки.
Дечки си купив црно-бели хеланки али не со линии туку со некои апстрактни поими Е сега муабетот ми беше да не биди премногу шарено да ги клам со циклама чевли,бело маиче,црно сако и циклама чанта?Многу сум минималиста и ми е страв да не изгледам смешно...
Devojki i jas sakam da sklopam kombinacija od crni helanki so beli mistakji nasekade na niv,pa nz so sto dA napravam nekoja denska interesantna kombinacija help plis
Be-yO-nCe сега е „мода“ колку пошарено - толку повеќе погодено. А ти на тебе би имала само 3 бои и можеби премногу ќе ти изгледа само заради хеланките. Така што, не би требало да е премногу. Ете од Hipster имаш и пример дека стои. karenin - едноставно. На кошулата каква што е на сликата не и треба премногу. Хеланки, тенко каивче (впрочем како на девојката од сликата) и високи потпетици би биле полн погодок. Доколку ја носиш како три-четврт во ракавите нанагоре (како на девојката), можеш да додадеш саат и алки + прстени и долго ланче бидејќи напомена дека ги нема копчињата. Паша за комбинација, но не напиша дали мислиш на комбинација на парчиња облека или комбинација од бои, па за сега доволно е ова. Ако е на бои, имаш пост погоре од rosalka иако оди речиси секоја боја. Anet4e најобична маичка во било која боја, или маичка со било каков напис или слика на неа.
Најпрво сакам да кажам дека панталониве/хеланкиве премногу премногу ми се допаднаа Добра работа е тоа што можеш со повеќе маички и кошулки (црно-бели или во боја) да ги искомбинираш. Еве ќе ти пратам што мислам дека супер ќе ти стои Се надевам дека сум ти од помош
Женски абе добив ланче на подарок од оние алките златни и многу сакам да го носам и го искомбинирав со кожени шорцеви, полупроѕирна маичка и сега имам проблем со чевлите...имам само светло кремави(оние кои ги постирав во свадбарската модна комбинација одамна) и едни црни со сиво и со тие мислам не оди воопшто, ама ни со кремавите и сега што?Предлог
Женски ми треба еден совет од вас! Си сошив фустанче за матура, кратко е, а надоле така пуфнато пошироко. Бојата му е светло розева, нешто како ова: можеби и малку посветло.. Е сега прашањето ми е, со каква боја на штикли, накит и ташничка би можела да го искомбинирам?
Кремасти салонки, дефинитивно. Спојлер Чантичка, исто така во крем боја. Спојлер Е сега, за накит не знам баш. Зависи од тоа дали фустанчето напред ти е отворено или затворено...
Јас на таква боја фустанче би одела со иста боја на салонки и син плик. Кремавото е класика, убаво стои, ама јас лично сум за ваква комбинација. Накит, не многу. Нежни обетчиња, како кристалчиња, ама поголемки и такво прстенче. Впечатливо и убаво, според мене.
ajde pomos fustanceto e crno od likra,tenok materijal dali odi so ovie stikli i so kakov nakit odi, kako da go kombiniram za da ne bide se crno
Девојки да ве прашам за идеи со што да комбинирам светло тексас палто, може слики ако имате фала однапред