Со каква боја на чевлички, чанта и некое наметче/џемперче за одозгора да искомбинирам ваква боја на фустанче? Се мислам за кафеава нежна,светла боја, ама што знам, ваш совет?
Малку помош.. Имам ваква боја панталони,но ко хеланки се,еластични.Е сеа незнам со што да ги искомбинирам..Некој предлог?
gingerchild - Мој предлог е да пробаш со светло тиркизно или светло сина, евентуално розева. Ако моделот на фустанчето дозволува каивче, мислам дека би било многу добро обоено каивче на струкот. Бојата е некако темна, па незнам за комбинирање, но можеш да се обидеш со овие. Со црна ќе оди, но премногу класично и обично ќе биде. the-girl1 - Со обична црна, бела, сива, кремова маичка. Бидејќи пантолоните се дречлива и впечатлива боја, па со некоја слична не ми оди, иако можеш да пробаш како би стоело. На нозе можеш патичиња или некои чевлички, во комбинација со блузичката.
Јас не сум за крем, прееедноставна и како во една боја ќе дојде дека си облечена На сликава вика дека е корал-сенд, јас ја знам оваа дека е прљаво-валкана розева. Имам иста боја суќна, ја носам со кафено, бело, сино(пастелно) Не мора само со светла можеш и со темна кафена. Темно сива и бордо одоговараат, во крајна ситуација црно. Мене ми е многу убава боја и има простор за комбинирање многу, зависи од тоа што имаш по дома. Можеш бело џемперче со кафени чевли и ташна. Ако си за посмела комбинација, мене ми се допаѓа како одговара со златно-ташничка на пример. Ако се за посемирирени и нежни тонови, оди со светло плаво, пастелни бои. П.С сега гледам дека одговорала многу и со зелена маслиенеста имам такви штикли и кога ги споредив боите убаво одговараат. П.П.С Еве и по лаковиве можеш да видиш дека овие каки бои на розе, кафено и зелена епте добро се коплементираат. Спојлер
за првата матурска вечер имам црно фустанче а за втората црвено е сега со какви штикли,накит и ташничка би можела да ги искомбинирам.несакам некои дречливи бои туку онака нешо што ке можам и понатаму да го носам.
Фала ви женски на исцрпните одговори, дефинитивно најмногу ми се допадна на Хипстер предлогов за маслинеста варијанта, ама се надевам ќе најдам маслинести чевличиња, у спротивен случај ќе одам со бордо или у краен случај со нежна кафеава, накај кремаста, де.. Танкјусоумач!
Сликата на Hipster од лаковите ми личи на коректорот од essence _________________________________________________________________ On: Ова е барем најлесно. Со што и да ти оди на памет, со тоа. Нема потреба да пишувам објаснувања кога оди со секоја боја и секакво парче облека. Мене најубаво ми изгледало да се бели. Сепак, вкус е во прашање, а и зависи од тоа какви детали би ставила на тебе.
Црвена кошулка, маичка поширока, и стави ја внатре. И црвени штикли. Можеш и со бело, и црно Кремасти и тиркиз.
Charliee - Па ако планираш да ги носиш истите штикли и на двете вечери, што немам ништо против, да не бидам грешно сфатена, а и не сакаш дречливи бои, обиди се со сиви штикли или сини, бидејќи да ти кажам со црни е преобично, но добро стои секогаш. Можеш црното фустанче со црни штикли и златни детали, а и црвеното. Доколку фустанчињата се обични, со што и да искомбинираш, додади впечатлив накит, многу впечатлив накит, мислам дека тоа е ИН оваа сезона. Glorich - Прочитав мислење за тиркизна и се сложувам, само доколку е светла тиркизна, зашто бојата на суќната на сликата е прилично нежна. Мислам дека кремови нема да оди добро, целата комбинација ќе биде многу light, но сето тоа може да се среди со неколку детали во друга боја. Сепак, мој предлог е да не се обидуваш да бидеш двобојнa, и не штеди на алки, доколку дозволува фустанчето. Srce01 - Па незнам во кои прашања да го вметнам, глупави или прашања за зголемување на бројот на мислења. Да не звучам вулгарно до крај, црна кошула со што сакаш можеш да искомбинираш, почнувајќи од обични фармерки, кратки пантолончиња, суќнички (долги, кратки), сите бои, црно со се оди. Врз неа можеш сако во интересна боја, да освежи. ana-sweet - Корсетче, обично во боја. Јас имам еден храбар предлог за тебе, во зависност од ригите на суќната, облечи маичка со спротивни риги, стави ја внатре и стави едно каивче во боја, да разбие. На нозе некои балетанки.
За да не бидеш се во црвено или пак се во црно, по мене најдобар избор на штикли би биле некои нежно кремасти со ист таков плик. Тие секогаш и со се ќе ти одговараат.
charliee било која од бела, црвена и црна би изгледале убаво на овие бои. Со црното фустанче бели или црни би стоеле подобро, додека со црвеното можеш црни. Сметај дека бидејќи немаш голема можност да додадеш друг детал, не можеш да експериментираш премногу со други бои.
Девојки каков накит би одговарал на ваков фустан ?? Сакам да носам наруквица, прстен и ушници. КОсата ќе ми биде во бушава пунџичка , ке носам исти сандали како на сликава само малку повисоки крем-окер боја , циркончињата на фустанот се сребрени, и ташничка каква би ми предложиле. За матура ми е фустанот, и не до толку долг од назад, пократок е до земја само не се влечи..