Прекрасни се пантолончињата. Инаку, јас би ги комбинирала со бела кошула ставена внатре, и црно сако, како што кажа Libera. Покрај тоа, убаво се вклопуваат и со нежно розева кошула. Спојлер Бидејќи пантолончињата сами по себе се доволно „украсени“ сметам дека, и доколку не ставиш накит, комбинацијата нема да изгледа празно. ПС. Овие шорцеви се само за вечерни излегувања!
Девојки ми треба помош околу изборот на чевли. Облеката ми е искомбинирана, виолетови панталони (како фармерки доаѓаат), пудра (нежно розе) проѕирна блуза со апликација на девојка од едната страна (која е претежно виолетова). Планирам да носам ваква плик ташна... Спојлер Е сега проблем ми се чевлите. Се двоумам помеѓу вакви екстремно високи виолетови штикли, отворени на прстот или ниски пудра балетанки. Двоумењето се должи на приликата. Имено, станува збор за слава во кафеана (претежно постари луѓе ќе бидат), плус понеделник, јас мајка, што цело време ќе трча по детето, некако повеќе сум за балетанките. Вие што мислите
Во што најубаво ќе се чуствуваш тоа и го носи. А како што викаш мајка си и цело време треба да трчаш по детето, најдобар избор би ти биле балетанките. Ќе ти одговараат на гардеробата и нема потреба да се оптоваруваш со високи штикли. Поздрав
Јас сум „за“ да ги носиш балетанките. Поубаво ќе изгледа, а и имаш кажано дека си мајка и ќе трчаш цело време по детето, сигурно со штиклите немаш намера да се скршиш.
^ЈАс мислам дека штиклите поубаво ќе стојат.. но за балетанките важи она модно правило чанта и чевлите да се иста боја...
Балетанките ! Дефинитивно. Ако пантолоните ти се виолетови а на блузата исто така има виолетови детали/апликации нешто би требало да дели во друга боја а тоа се пликото и балетанките! Јас сум за балетанките! :up:
^rainlover - Дефинитивно, балетанките. Бидејќи самата кажа дека постојано ќе бидеш на нозе, а и самата комбинација како што ја опиша е полежерна и кежуал, па затоа според мене балетанките.
Јас би ги комбинирала со оние кошули проѕирни или како свилени што се не мора да е проѕирна , може и некоја од онија во 2 бои на пример основата и е бела а напред има дел црно ( не знам дали ме сфаќаш) во секој случај не би ги комбинирала со некоја маичка , повеќе ми идат со кошула , а доколку се решиш за маичка па да биде некој поелегантен материјал не обична ЧД
Девојки имам вакво црно фустанче (без коланчето), незнам дали да го носам со црн колан со сребрена тока напред, или со колан исто така црн личи на лакован? И ако можи некој предлог за фризиура имам долга коса? П.С. И дали ке одговара ланче од оние со бувовите сребрено колку да се разбија монотонијата?
Би искомбинирала со црниот колан со сребрената тока, ланчето нема да мораш до го ставаш, ќе можеш да дополниш со виснати сребрени обетки и некоја гривничка
Според мене најубаво би ти било некое интересно фустанче,а можеш и некоја сукња со некоја интересна блуза или пак панталони...зависи имаш многу варијанти
Паа за веридба нешто по елегантно еве сликички за пример според мене нешто во овој стил би требало да е фустанот но немора да значи буквално како и да е да биде поелегантен и во никој случај да не биде во црна боја зашо несреќа носело...така да се освен црно...помини си прекрасно
Девојки ,ми треба мала помош од вас. Се двоумам која комбинација е подобра и поубава.Дадете ми предлози за нешто да додадам.(ако е потребно) Ланчето е на двете комбинации.