Па јас мислам да Нормално, поубаво и поелегантно изгледа со штикли, но не е страшно и на плута да се, сепак не се некои обични
Големо ДА! Ми се допаѓа комбинацијата, и според мене можеш слободно да си ја носиш, и да не се секираш дека би изледала смешно. Инаку, сандалите иако се со плута, одат и во свечени комбинации, секако ако добро ги искомбинираш.
Девојки, бели хеланки со раб на средина, со што да искомбинирам горе...? На нозе ќе носам или црни балетанки или сино-тегет штиклички..
ова јас и како фустанче би го носела.. па со бели сандалчиња ниски, апостолки, балетанки.. а горе бела маичка.. можеш и други бои.. играј со боите, пробај може ќе испадне нешто интересно ама за маичка горе еднобојна, да не е шарена
Ако носиш балетанки можеш со некоја маичка,црна или бела на прерамки,за да бидеш во тон. А ако носиш штикли,тогаш можеш истото,само додади некој накит...зошто сепак штикли се во прашање И плик ташна,можеш сина,како штиклите
Ќе носам вакви панталони со бела полупроѕирна кошулка без ракави. Е сега за обувки имам вакви на полна пета и обични црни салонки.. Овие шарениве некако да не биде too much бидејки и панталоните се такви ?? Вие што велите ?
ии пак ја имам еден фустан што сакам да го носам но незнам како да си го искомбинирам, должината ми доаѓа некаде 7-8 сантиметри над глуждот, значи ниту е долг до земј ниту е креток до колена Дали вие би го носеле фустанов и како?? хееелп плиис
можеш со темно маслинасти балетанки некој впечатлив прстен во таа боја со кремасто златни алки,пуштена коса виткана или во пунџа,ташна зеленкаста исто е сеа незнам дали оваа шарава е таква некоја темно маслинаста ако да тогаш оваа комбинација
Феминиум, можеш со крем штикли и крем чанта и некое венче, така би било баш слатко. А можеш и со пастелно зелени штикли , и некое снопче зелени алки, исто пастелни и некое чанте како фусанчето бело или крем. И некое chain neklace , баш фино би дошло , такво ланче со се може да се носи. Убаво е фустанчето носи си го, баш му е таман сезонава сега, баш кога стопли времето. Mожеш и со други бои да го носиш , бидејќи е бело и не си ограничена со бои, пример можеш да вметнеш и некои детали во розе, окер, кафена, тиркиз...Или па твојата омилена, изборот е твој.
и јас имам слично фустанче еве го ни јас незнам како да го искомбинирам,се надевам вашите совети ќе ми помогнат и мене
хејеј девојки ископав и едно вакво елече(мислам така се вика ) само малку потемна нијанса е утре ќе одам на кафе вака па ќе ме видите во модни критики Спојлер планирам да го носам фустанов, елечето и крем балетанки и крем ташничка аа да и крем обетки