^^Штом е поспортска јас мислам дека е ок Мислам дека би ти одговарала за некоја дневна прошетка со патичиња и фармерчиња и спортска јакничка.
И јас да ве прашам за мислење ама вака текстуално ме фатила некоја саботна мрза па не ми се сликаат парчињата облека Сакам вечер да искомбинирам кафена суќња со црни салонки ви фаќа памет? Мене ми е налку страв од оваа комбинација ама па несакам да се облечам у кафено од глава до петици!
Значи вака женски. Имам вакви панталони, тазе купени , со тоа што горе имаат ластик, доаѓа како појас со сатенска машна. (Оние кои биле деновиве во ЊУЈоркер знаат какви се) Најдов и соодветна маичка, со три-четврт ракави, црна. Дилемата е: Дали да носам салонки црни, или пак чизми до глужд? ПС: Со тоа што ако носам салонки ќе треба да облечам хулахопки од доле, а ако носам чизмички панталоните ќе влезат во чизмата.
Јас мислам да комбинираш како на сликата..ептен ми е добра таа комбинација..а за поелегантно ако сакаш да изгледаш подобро со салонки...како и да е мислам дека нема да погрешиш..
Старфиш јас велам да комбинираш со чизмички,ептен ми се допадна комбинацијава на сликата,а панталонките се преубави Некој предлог за палтенцето што го постирав вчера ако може
Meне супер ми изгледа и со салонка. И знам дека ги пратиш страните на интернет и јас повеќе ги гледам со салонка панталониве, не дека на сликава не стојат преубаво со чизма. Абе пробај си како си се свиѓаш поубаво така. Јас сум за салонка сепак зашто доле се стеснува панталоната и баш типски е И Енди ја гледав носеше вакви панталони чек И барајки ја Енди ја најдов оваа комбинација за идеја за пролетва како да си ги носиш
Starfish, според мене зависи од прогодата, ако ги носиш со салонки (според мене) тоа ми е по дамски стил, доколку ти се за полежерна прогода јас сум за чизмички. Инаку премногу ми се допаѓаат панталони во тој стил
ај и јас да ве прашам за мислење.. ке носам црни панталони, црна ролка, црна јакна и црни чевли.. зачинето со жолта ташна, жолти обетки, жолт прстен.. е сега прашањето ми е дали да носам и жолтко танко каифче на панталоните..
Aj да ве прашам нешто. Се сетив на палтото од матура, облечено само 2 пати на матура и eдна свадба. Моделот е феноменален, по мерка, шиен од креаторот Јован Петровски, со поткренати раменици, ама проблемот е бојата, 2 нијанси зелено Така бев облечена во зелено и палтото е комбинација од две бои. Ах да и сатен е, ама тоа не ми смета. Па дали е добро да го носам некогаш за излегувања? И со што да го комбинирам? Со црно? Со бело? Со фармерки? Или не е убаво
Росоњерка извини но мене палтото не ми се допаѓа. Сепак ако одлучиш да го носиш нека биде на некоја посвечена пригода и носи го со црно. Зелено најубаво ми оди со црно.
Леле rossonerka мене ич не ми се допаѓа. Па и на сатенот му е измината модата како и на зелената боја. Плус тоа две нијанси, а и некако карнерите на палтото ми се чудни. Јас не сакам ништо зелено, но сепак ако ти сметаш дека е убаво носи си го.
rossonerka јас мислам дека палалтото е убаво и ми се допаѓа тоа што е единствено такво..ама мислам дека уште поубаво би било доколку го извадиш светло зелениот дел на ракавите доле.. јас сметам дека убаво би изгледало со некоја крем боја или бела.. со црно не..
Па затоа и ве прашувам бе Бојата ми е УЖАС A убаво стои како модел. Сатен ко сатен, не го сакам, ама не го ни мразам па, според мене на сатенот никогаш нема да му помине модата, кај имало или ќе има свечености без сатен? Невозможно 6 години стои во регал, осеќам ќе си стои и понатаму
Мене палтово ми се допаѓа и би го носела. Јас би искомбинирала со црни тесни(многу тесни) панталони и црна салонка, или зелена ко палтото.Исто може и со некое црно тесно фустанче па палтото од озгора. Накит не би ставила,освен некое прстенче.
И јас сум за без светло зелениот дел ако е воопшто возможно Мене ми се допаѓа палтенцево и би го носела со фармерки иако е сатен