Црни кожни шорцеви со црни проѕирни хулахопки Светкави (накај сребрено-сиво) стартки Каква маица? Појма немам ни за боја ни ништо. Може и црвено сако да вметнам ама кажете ми за маица?
Би одговарало секаква боја на рамбовка или блуза со кратки ракавчиња. Според мене или црвена блузичка или бела, но можеш и други бои. И немораш сако да облечеш.
Avril.09 можеш да си ја комбинираш комбинацијата со крем или шампањ боја маичка, или па со минт маичка, исто интересно би дошло. Ако ставиш и црвена чантичка уште подобро. Минт маичка + Црвено сако + Црвена чанта = Полн погодок Можеш и окер маичка да земеш , жолта , пастелно сина. Тие бои што најдобро ти стојат.
Било каква боичка на рамбовка или блуза со кратки ракави. Зависи и до бојата на старките. Бела рамбовка ќе одговара на секаква боја на старки.
девојки од неодамна си купив ваков сличен фустан само скрос долг,го поставив во темата модни критики, на свадба сум,дечкоми ќе биде девер, се мислам дали да го комбинирам со крем или бело што мислите вие?
Може да ми кажете со што би го искомбинирале ова си купив ваков топ да го наречам но што мислите со што би го носеба бидејки е краткооо .. http://www.bershka.com/webapp/wcs/store ... zipper/600
Женски..Имам ваква суќна,но малку е подолга,до колената е и горе е со ластик.Незнам како да ја искомбинирам?Со каква блуза,какви обувки?
Jас би ја искомбинирала со балетанки или некои сандали,али рамни да бидат(ако е ептен долга),и со бела маичка(рамбовка)..и некој нежен накит
Ваквата суќничка, можеш да ја носиш со било која боја, но еве за пример можеш да си ја носиш со еве ваква боја на блузичка, и на нозете да ставиш балетанки , или сандали на плута секако какви сакаш, изборот е твој , а обувките може да бидат некоја боја како блузичката но не мора, можеш и со крем боја да комбинираш, би било преслатко. Со некоја розе ташничка, и некоја шнола, и алки кои се апсолутен хит оваа сезона би изгледало совршено.Тие би биле супер моден аксесоар. Наместо, розе блузичка можеш да комбинираш истотака слободно, и со темно тиркизна маичка, плус со некое впечатливо ланче , и некој прстен кој би одговарал на комбинацијата.А за обувки можеш да облечеш сандали на полна пета, истата боја. И некое сако темна боја, по потреба, ако ти е поладничко. Можеш нешто и од примериве да си искористиш, ако ти помогнат. Исто, и овде можеш да најдеш доста модерни комбинации : http://www.polyvore.com/ https://www.tumblr.com/ и на слични сајтови.
Макси здолниште ! Тоа е прво нешто што ми падна на памет сега моментално.Некако мислам би се вклопило совршено заедно со таков краток топ, кој сега е тренд. А за бои , јас би одбрала пастелно сина, зелена, црвена, крем... Можеш да комбинираш и со бои што ги корстиш ти, бидејќи е бело и трпи секакви варијабилности. Со панаталони со висок струк широки , можеш да го носиш, не би било лошо, баш би изгледало fashionable. За обувки , санадали, балетанки, штикли отоврени, strapy штикли, таквите сега што се носат или било какви. Голем иззбор имаш тука. Се надевав ти помогнав.