Jас би искомбинирала со некоја боја што не е црна или бела , тоа е премногу очекувано , или пак со нешто шарено , но да одговара принтот на точките да не изгледа нескладно , на нозете балетанчиња мислам дека највеке би одговарале
Овие маички т.е. crop-tops, според мене најдобро се вклопуваат со некоја сукња, пантолони или шорцеви - со висок струк. Примери: Спојлер
прашањево не е баш соодветно на темава но сакам да прашам дали ке одговара фустанче небесно сина боја со розеви циклама штикли ?
^ Зашто да не. 2013 е слободна година во врска со модата, па јас сум да пробаш така, ќе биде доста интересно и невообичаено. Искомбинирај со такви циклама впечатливи обетки, но подобро пликот да не ти биде циклама за да го избегнеш она правило дека ташната и штиклите мораат да бидат иста боја.
девојки како ви се допага комбинацијата: хеланики на пруги,мајца (пудра боја),црно сако,кремасти батетанки и кремаста чанта..не сум во можност да ставам слики значи хеланките се вакви
Девојки ова лето сум на 3 свадби на блиски другари. И сега дека лето, сакам за во ресторанот да носам ваков долг фустан, иста ваква минт боја само горе е како корсет кај градите со златен синџир на половината. Во план сум да купам 3 вакви фустани во праска боја, минт и нешто накај кафеаво, па да прашам дали се соодветни за свадба?
Мислам дека знам за кои фустанчиња зборуваш.. носи ги зошто да не. Само не ми е јасно зошто од еден модел 3 ралични бои да купуваш? Подобро купи три различни, јас би направила вака..
Да, знам ама тука кај мене нема баш голем избор на долги фустани, а и овие евтини се 800/900 ден па затоа, сепак благодарам
Девојки,имам ваква суќна,моделот е ваков,само без тој каишот,а бојата е ваква. Јас ја комбинирам со зелена блуза,но не ми се допаѓа баш.Некоја друга идеа?
Мислам дека треба да ја искомбинираш со бела (како што е прикажано на сликата) или црна, или пак бела со некој мал дезен. Исто така убаво би стоело и топче ако облечеш.
Убаво би било со која било боја но да не е премногу шарено.Нека има во целата комбинација 3, 4 бои од кои барем една ќе се двои. А горе можеш и топ да облечеш и обична маичка.
^ Мој предлог е со кремово, светло сино, розе светло или бело како што е на сликата. Можеш ти да додадеш каиш, ако дозволува суќничката. Со црно ќе оди, но ќе бидеш темна, жешко е надвор, повеќе жешко ќе ти биде.
Незнаев каде да го поставам прашањето и ај овде.. за на плажа каква облека носите над костимите за капење..? За од дома на плажа и обратно..? Јас си купив тиркизни купачи па да си прашам со што да ги носам?
одговараат ли кратки сини панталони со бели ѕвезди, со црвена кошула од тие шарените како што се носат?
Јас мислам дека не, носиги парчињата во други комбинации. Пример пантолончињата со бела маичка, а кошулата со еднобојни пантолони, фармерки, фармерчиња куси...