Ви се допаѓа ли комбинацијава и што би додале ? Спојлер знам подобро ќе е со тексасно палтенце,ама неможам да го најдам ако го најдам планирам со него да искомбинирам
Дефинитивно не. Траперките одамна излегле од мода, а и плус тоа долниот дел воопшто не ми се допаѓа. Можеш да ги скратиш и да си ги носиш како кратки пантолони. Бојата им е убава.
Доколку го најдеш тексасното палто супер ќе биде комбинацијата, а доколку не јас на твое место би ја носела истата комбинација (како на сликата, со црното палто), само на нозете балетанки
Имам ваква боја на шорцеви. Дали би одговарало да ги носам со оваа кошула? А за на нозе планирам да ги носам овие Или пак со каква друга боја на маичка да ги искомбинирам освен со кремава?
Имам бела сукња ( широка и до над колена ) со црни точки, прашањето ми е дали да носам бел топ со црвени крупни цвеќенца, и доколку така би одговаралоо дали а носам кремави цветни балетанки или пак обични бели, и црна чанта.
Јас мислам, каква маичка и да носиш, нека биде еднобојна. Бидејќи сукњата си е шарена, премногу ќе биде ако и маичката е. Балетанки можеш во бојата на маичката за која ќе се одлучиш, а чанта можеш исто така во таа боја, но можеш и црна.
Спојлер Во споилер и неколку комбинации со кратки пантолонки во таква боја. Спојлер Еве ќе ти ставам слика и од долги, само за да знаеш како да ги искомбинираш и дека одат со многу бои, ако знаеш како да ги искомбинираш, кратки не ми излегуваат многу. Спојлер
Женски на свадба сум во сабота, да одам со чорапите или без? Секогаш си држам рок стил, незнам дали за оваа прилика да направам отстапка, хелп!
зелена (ментол боја) кошула без ракави со чипка над градите, кратки фармерски куси панталони и сега незнам дали да го носам тоа на сандали (бела-сива боја со околу 3-4 цм високи одпозади и со нешто како цветчиња однапред) или на патики (сиви, како стартки) .. што велите вие?
сакав а ти пишам никако за патиките ама кога погледнав така поубаво па и може да одат ,чипка и патики некако не ми оди , ама ако кошулката е пример вакво нешто (од коланот нагоре) па зошто да не супер би одело со куси(фармерски) и патики Е сега зависи од приликата пак но ако не е нешто посвечено гласам за патиките Случај 2 е ако има повеќе чипка, т.е ако е посвечена кошулката-тогаш дефинитивно не за патиките