^Ја мислам дека не,пошто ја си бев со црно фустанче и со мартинки. Можеш црвена карирана кошула одозгора,црно маиче,и црвени старки
за оценки да според мене незнам можеби така е ок во твоето школо но јас во шорц и хулахопка по оценки во моето училиште кај нас сите одиме онака во фармерки или хеланки, незнам....
Абе не ми е за шорцевите, сите од мое одделение ќе носат, само дали да облечам црни хулахопки се мислам, а мерак ми е ептен.
Немораш хулахопки..некако не ми идат Ако имаш кратки хеланки,носи такви. Или пак,не носи ништо..се во зависност колку се кратки шорцевите,да не биде ептен некултурно,сепак си во образовна институција омг се осеќам како мајка
Не е срамота. Ако многу сакаш да носиш хулакопки тогаш носи. Би можела да искомбинираш со црна или бела маичка или пак со некоја кошула. Пример: Спојлер
Минт оди oсвен со бела со крем,жолта, портокалова, розева, светло кафена, сина(масило и тегет), сива и во крајна мера црна. За инспирација: Спојлер
Според мене можеш со вакво нешто на пример,или накитот и обувките во бела боја ,само акцентот нека е на ташната со некоја шокирачка боја.
Чери не знаеш колку ти љубоморам за фустанчето, предобро е. Јас би те посоветувала да идеш со умерени бои и накит, зашто фустанот сам по себе е толку впечатлив и не му треба дополнително џиџање. Јас би одела со едноставни сандали и чанта во иста боја и накит некој одноставен без циркони и шљокици. Доволна е само една алка, или обетки.
Девојки, го имам палтенцево дома речиси 2 години, незнам зошто го купив тогаш, најверојатно ми се допаднало а само ми стои во плакар, ниту еднаш го немам облечено.. Премногу ми е.. бело. Како би го искомбинирала, со што? Дали поубаво стои раскопчано или закопчано? Дали би можела нешто да му додадам за да не биде такво обично бело? Ве молам за помош. П.С. И сакав да прашам, што мислите за сомотските кратки сукњи? Јас имам една, и бојата многу ми се допаѓа, но немам храброст да ја облечам, мислам дека би изгледала смешно. Еве како изгледа: