Здраво, имам една макси суќња, но незнам со што да ја искомбинирам горе. Да би можела, би ја комбинирам со блуза ус тело пикната во суќњата, ама имам стомак и не сакам перничињата да ми се познаваат. Спојлер како таја најдесно сум негде.
Ти благодарам duffi! Навистина ми помогна многу! А јас си мислев да ја дадам на некој кој може да ја носи, а многу е пријатна за носење
Ќе шијам макси сукња, но доколку не најдам материјал кој не е провиден ке треба да ставам и постава па ме интересира што мислите дали да ја направам и двата слоја ( провидниот материјал и постава ) да се со иста должина или пак поставата да ја оставам до колена или нАД колена а надолу да е само провиден материјал ??
Па зависи колку е провиден, јас мислам поставата да ја ставиш некаде до колена, до долу па да не ти е жешко. А и надолу и да се проѕира, не е толку страшно.
Ваква боја на хеланки, со шо боја блуза да ги искомбинирам, ќе носам црни штикли, ама блуза идеа немам каква
според мене бела најдобро со црно мнооогу ти езатворено и двете се мнооогу темни бои, јас дефинитивно би заела бела блуза и црн накит
Девојки добив на поклон долги обетки со пердуви, слични на овие, во ваква зелена боја. Со кои бои можам да ги носам и комбинирам , освен со црна и бела боја. Не ми ја погодиле баш бојата но убави се.
[attachment=0]980819_636527393043664_1578260351_o.jpg[/attachm Неможев набрзина да најдам понормална слика...сакав да прашам дали се носат вакви чевли сега или се премногу затворени за летово????